ganga bende bir gün galacan...vermem seni ellere...18 de nöbetten çıkacağım bir akşam bebeğim bekle beni...![]()
alıntı yapaydınya kime diyon hangimiz üstümüze alınalım ? :cherry:
kimmiş bu bakemmm:cherry:
sen bebişkom...banada bi dayama yaslama şeysi yap koçum...monte et...ne zaman geliyon İstanbula...bula bula kar kıyameti buldun ama neyse...:mrgreen:
Ha mete_han demek ha ben demek irfan abey :mrgreen: Mete abi seni gollarına alıp benim tükkana getiri verir :cherry:
bak geldim dedim elim mahkum diye bişey yok hacu...çoluk çocuk hanım evde istirahat et dersem darılma...ne işin var aga buralarda kış vakti...ha hafta sonu fuara illaki gelcen ama biraz istirahat et aga evde tembellik yap dinlen...boş boş oyalan biraz...
İrfan ağabey Benim Hatun binmiyor motora zor bindiriyorum yani O resimdeki veya benzeri bir ürün bana uydurabilirsen çok duacın olurum ( zaten ediyorum'da) bu sefer hatme kadar gidebilirim
Aklında olsun tamam mı ağabey
![]()
Ha mete_han demek ha ben demek irfan abey :mrgreen: Mete abi seni gollarına alıp benim tükkana getiri verir :cherry:
ulen adamın konusunu piç etmeyeyim diyorum am zorla ettirecen yani bi yalakalık yapma be oğlum 2 dakka adam takliti yap parası neyse veririz merak etme:queen:Kocaeli mt nin varaderosu biem elinden geçiyor.. yürü bee kimtutar seni..![]()
ulen adamın konusunu piç etmeyeyim diyorum am zorla ettirecen yani bi yalakalık yapma be oğlum 2 dakka adam takliti yap parası neyse veririz merak etme:queen:
ağabey oraya gelmek sıkıntı değil sırf bu zımbırtı için de gelecek değilim. Sen Güray gel sohbet edelim çay içelim de yine gelirim.
Sakarya M.T bizim Canımız Can can![]()
ulen adamın konusunu piç etmeyeyim diyorum am zorla ettirecen yani bi yalakalık yapma be oğlum 2 dakka adam takliti yap parası neyse veririz merak etme:queen:
İrfan abi yaptıklarını takip ediyorum ellerine sağlık yapacaklarınıda merakla bekliyorumsaygılar.
![]()
sağolasın mehmet yardımcı olabileceğimi düşündüğün bir konu olursa arada deniz yok beklerim her zaman![]()
aga sapanca ne ki beni sakarya ya itse gene farketmez yıkılmadık ayaktayız yalakalara navigatörle kaybolanlara inat yüzme biliiyoruz güçlüyüz cesuruz hazır ve nazır'ız yani:queen:eyvallah güraycım her zaman tabiki beklerim kardeşim sözü mü olurtabiki istediğin her zaman kapı açık gelebilirsin
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:23 ----------
olm fatih ikiniz bi araya gelince etkime ve tepkimeye geçiyorsunuz :cherry: koray seni dikkat et sotede sapanca gölüne kazara itmesin len :cherry::queen:
Teşekür ederim abi sağolasın güneş biraz yüzünü göstersin müsait bir zamanda ziyaretine gelmek yakından tanışmak isterim![]()
aga sapanca ne ki beni sakarya ya itse gene farketmez yıkılmadık ayaktayız yalakalara navigatörle kaybolanlara inat yüzme biliiyoruz güçlüyüz cesuruz hazır ve nazır'ız yani:queen:
akü biterse vay haline ayak marşı da yok:queen:hay hay mehmedim her zaman kapım dostlara açıktır kardeşim lakin havalar kötü dışarı çıkılacak gibin değil valla pinekledik kaldık pc başında, kurtlanacağızelim ayağım uyuştu oturmaktan küheylanın aküsü bitecek şarj etmek lazım gelir
![]()
aga sapanca ne ki beni sakarya ya itse gene farketmez yıkılmadık ayaktayız yalakalara navigatörle kaybolanlara inat yüzme biliiyoruz güçlüyüz cesuruz hazır ve nazır'ız yani:queen: