İşten eve evden işe Emanet Motor Arıyorum...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
.motor işine girmişin halis başganım. hayırlı uğurlu olsun.
yok ya işim olmaz motor camiasının içinde olan biri olarak (sözüm meclisten dışarı ) hiç ugraşamam böyle iyi :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------

halis abi, git zongshen firmasıyla anlaş bence. diğerlerine göre daha adamakıllı motorlar yapıyorlar
zongshen simbo motosikletleri, S&Z :p
hem meteye de sponsor olursunuz, bedavadan reklamınızı yapar
hani bir ata sözü var denize düşen yılana sarılır diye denize düşsem yılanmı mete mi diye düşünmem direk yılana sarılırım...:bounce:

tezgahın önünü kapama bıradar...:cherry:his ve marhamat sahabıslarını ürkütme böceem hadi naş...:p

gangam sende işadamı oldun valla makamına kabul edilirsek ne mutlu bana...:queen:

kısmetimizde ne varsa o hacı...emanet motorda kaza yapmakda var dediğin gibi ama kısmet işte naparsın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

ben 2. olup vermeyenin diyorum sende 3 tane varsa niye hopladın...:p 2 tane olanlarla meselem...:mrgreen:

Halis aga bi büyüklük yapacak gibi...:flower:içimde bir ses bunu diyor valla...Aga yapacak agalığını sankim...:p

Benim makamım senin makamın abi :p Dur önce biraz para kazanıyım :mrgreen:

Kankam bulamadın mı halâ ?
Bak bahar yaklaştı ,demedi deme.. sonra pişman olursun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar