Son günlerde banka kredisi kullanan,deneyimli varmı?

arkadaşlar, 8000tl ve 15bin tl civarı kredi kullanıcam, bankaların internetteki faiz oranları ve reklamları hikaye, son günlerde kredi kullanan arkadaşlar varsa fikir verirse sevinirim.

Ekimde 15000 TL Teb den taşıt kredisi kullandım.1 yıl vadeli .. Toplam geri ödeme 16440 TL. + 600 tl dosya masrafı. Yani toplam yıllık faiz %13,6...

Reklamlar için doğru söylüyorsunuz ancak internette tüm açıklamalarıyla beraber en detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Sigorta masrafı, dosya masrafı, aylık taksit tutarı vs. vs. net bir şekilde yazar.
Buraya tıklayarak bulabilirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akbank'tan kullandım, Vakıfbank'tan kullandım ama deneyim kazandıktan sonra anladım ki İş Bankası başta olmak üzere devlet bankası ile çalışacaksın arkadaş. Krediyi alması kolay, erken ödeme avantajlarını mutlaka öğren. Sigorta parası keserler, sigorta isteme olur mu? Kredi kullanmak zorunda kalmışsan kötünün iyisini yaşaman için aklıma gelenler bunlar. İlk ve son kullanışın olur inşallah.

devlet bankaları her zaman en avantajlısı oluyor...olay resmen pazarlık olayı..bir bankadan teklif almıştım...sonra gidip x bankası bu şekilde teklif verdi diyince kadın faizi,dosya masrafını düşürdü...birde hayat sigortası zorunlu değil...prensip olarak bazıları zorunlu gibi gösterebilirken kimisi de rekabet edebilmek için yapmıyo...ben kredi yapılandırmıştım...3 adet otomatik ödeme verip bir de kredi kartı alınca masraf almamışlardı benden...

Son gunlerde banka faiz oranları cok yuksek. Kredi için biraz daha beklemeni öneririm. Ama faiz oranlarının dusecegini soyleyemem..

Tavsiyem nereden alırsan al, Garanti'den almaman yönünde. 2 yıl evvel 12 ay vadeli kredi aldım. Benden habersiz "yardım sigortası" (çilingir, yol yardımı falan sigortası) yapmışlar, kendi kafalarına göre yenilemişler, 1.5 senede 100 lira kesmişler. 1.5 sene sonra farkettim, telefon ettim, iptal ettirdim. Hesabımda para olduğu ve 3 kez talimat verdiğim halde çekmeyip beni kara listeye aldırma çabaları bile oldu Garanti'nin.

Geçenlerde İş Bankası'na sordum, en iyi onlar gözüküyorlar.

hepsi birbirinden rezil, internet sifresi icin smsi dahi ucretlendireceklermis, devlet bankasi olsun hic olmazsa minik bir miktar da olsa devlete doner belki

bir de kredin karşılığında bir şey ipotek edilecekse kredi bitiminde onun ipoteğinin kaldırılması için para alıyolar...250 tl alan da var hiç almayanda...bunları iyi araştır...

4x4

TEB,Şekerbank ikisinede bak,total masrafları en düşük ikisiydi sigorta dahilinde.

vah vah, bir dokundum bin ah işittim.. dedikleriniz kulağıma küpe oldu.. sıkı araştırma yapacağım. Teşekkürler

Arkadaşlar benimde bi sorum olucak..Üzerime ait Honda cbr250r var.Bi yerde çalışmıyorum üni ye hazırlanıyorum.bana bankaların kredi yada kredi karta verme ihtimali olabilirmi? üzerime sadece motorum var ?

Arkadaşlar benimde bi sorum olucak..Üzerime ait Honda cbr250r var.Bi yerde çalışmıyorum üni ye hazırlanıyorum.bana bankaların kredi yada kredi karta verme ihtimali olabilirmi? üzerime sadece motorum var ?

gelir olmadığı için zor görünüyor...

Sahip olduğunuz motor artı bir değer getirmeyip, aksine bunu söylediğinizde eksi olarak hayat sigortası priminizin artmasına neden oluyor (Evet bende bankacıyım ve bu durumdan bende mağdurum).

Bankacı olarak size tavsiyem kampanyaları takip etmenizdir, kampanyalarda alınacak istihbarat ücreti ve hayat sigortası gibi kavramlar belli olur. Bunun dışında kredi ödemenizin yapılacağı hesabın hesap işletim masrafına dahil olup olmayacağını da öğrenin. Faizi düşük alırsınız, komisyonu az ödersiniz ama bakarsınız ki hesabınızdan fazlası ile hesap işletim komisyonu olarak çekilmiş :)

Yukarıda bahsettiğim konuyu sağlamak için direkt tüketici kredinizi ödemenize izin vermezler, hesaba aktarıp oradan öderler. Bunu engellemek için mutlaka hesaba geçmeden de kredilerin ödenebileceği bankaları seçin (Bankamatikten para yatırabilerek ödeme gibi..)

Son düzenleme:
Ben pek faiz oranlarından anlamam ama 5.000 lira kredi çektim 1 hafta olmadı İş bankasından 12 ay vadeli aylık taksit 456 lira. Dosya masrafı + hayat sigortası düşünce elime 4.840 lira para kaldı.Hesabı siz yapın...

Sahip olduğunuz motor artı bir değer getirmeyip, aksine bunu söylediğinizde eksi olarak hayat sigortası priminizin artmasına neden oluyor (Evet bende bankacıyım ve bu durumdan bende mağdurum).

Bankacı olarak size tavsiyem kampanyaları takip etmenizdir, kampanyalarda alınacak istihbarat ücreti ve hayat sigortası gibi kavramlar belli olur. Bunun dışında kredi ödemenizin yapılacağı hesabın hesap işletim masrafına dahil olup olmayacağını da öğrenin. Faizi düşük alırsınız, komisyonu az ödersiniz ama bakarsınız ki hesabınızdan fazlası ile hesap işletim komisyonu olarak çekilmiş :)

Yukarıda bahsettiğim konuyu sağlamak için direkt tüketici kredinizi ödemenize izin vermezler, hesaba aktarıp oradan öderler. Bunu engellemek için mutlaka hesaba geçmeden de kredilerin ödenebileceği bankaları seçin (Bankamatikten para yatırabilerek ödeme gibi..)
güzel bilgiler çok saol.
Ne yazıkki bankacıların adıda emlakcılar gibi kötüye çıktı. Yalan dolan, sonu gelmez laf kalabalığı, bankacılık resmi tefecilik halini aldı.
Teşekkürler bilgilendirme için

Kefilsiz kredi veren bankalar var mı ?

dün finansbanktan geldi mesaj 15000 lira kefilsiz şartsız krediniz hazır diye...maaş müşterilerinden kefil istemezler genelde küçük meblağlar için...kısacası tanımadıklarına vermezler diye biliyorum..şube insiyatifinde olan limitler için kefil istemeyebilirler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar