yahu ben 09:00-09:30 da orada olabilmek için pendikten saat kaçta çıkmalıyım acaba???
toplu taşıma ile gelmeyi düşünüyorum...
oğlum da gelecek ve onu ( 8 yaşında) bu havada motosikletle o kadar yola götürmek hiç akıllıca olmaz....
pendikten bostancı oradan vapur filan mı???
yada gelecek arkadaşlarla bi yerlerde buluşma imkanımız olursa buraya yazılırsa sevinirim....:rendeer:
valla süper olur Oğuz...hatta ilaç gibi olur...abi araşalım beraber gideriz ,
valla süper olur Oğuz...hatta ilaç gibi olur...
şimdiden planlarımızı yapalım...
cumartesi sabahı beraber gidelim..nerede saat kaçta buluşalım???
benide ekleyebilirmisiniz lütfen listeye teşekkürler .arkadaşlar son güncel liste aşşağıda kendini eklemek isteyenler kopyalayıp kendini eklesin liste devam etsin
güncel liste
1-alper_tim
2-jesse
3-tanrinin_kirbaci34
4-Haydar Bıçak + 1
5-NstlJiApache+Kardeşim
6-dejawuu_34
7-Bold
8-jackal_64
9-BestMachine
10-Görselci
11-espri kutusu
12-aydemir+5
13-Sametagir
14-Takendy
15-furkanmg
16-Piyanist_irf
17-Rocknrolla+1
18-semihg
19-dogus2006+1
20-objektif
21-
22-
23-
tamam ekledim pardon okadar sayfayı okuyunca sonuncuya direk atladımarkadaşlar son güncel liste aşşağıda kendini eklemek isteyenler kopyalayıp kendini eklesin liste devam etsin
güncel liste
1-alper_tim
2-jesse
3-tanrinin_kirbaci34
4-Haydar Bıçak + 1
5-NstlJiApache+Kardeşim
6-dejawuu_34
7-Bold
8-jackal_64
9-BestMachine
10-Görselci
11-espri kutusu
12-aydemir+5
13-Sametagir
14-Takendy
15-furkanmg
16-Piyanist_irf
17-Rocknrolla+1
18-semihg
19-dogus2006+1
20-objektif
21-Ghostcorc
22-
23-
hangi otogar esenlermi esenlerse eğer hemen metroya biniyorsun hava alanına giden yöne havaalanından bir durak önce iniyorsun orada buluşulur heralde bende metroyla geleceğim motoru getirmek istemiyorum pardon düzeltiyorum yenibosna metro durağında iniyorsun o zamana kadar haberleşip buluşuruz oradabeyler kahvaltı yapılacak mekana taksim ya da otogardan nasıl geliniyor..belirtirseniz sevinirim..şehir dışından gelenleri niye sallamıyonuz...?
arkadaşlar büyük ihtimalle esenler otogardan ya da taksimden geleceğim...yenibosna durağından birisi tarif etsin allah aşkına ya...yönetim sesimi duyan var mı ilk sayfayı editleyebilir misiniz? 40 kere sorduk ya..