Eline koluna sağlık İrfan döktürmüşsün yine...
Artçılar için kolçak güzel bir düşünce,yalnız bir de artçının yaslandığı topcaseler rahatsız oluyorlar;
[url]http://img72.imageshack.us/img72/2920/fotoraf0389.jpg[/URL]
[url]http://img37.imageshack.us/img37/6016/fotoraf0390.jpg[/URL]
Artçının yaslandığı yere yağmurdan falan etkilenmeyecek bir arkalık, minder gibi bir şey monte etmeyi düşünüyorum.
Ayrıca uzun yolculuklarda sürücünün yaslanabileceği ileri geri gidebilen raylı sisybar da düşünmüyor değilim. Ne dersin :silent:
Aynı sorun bende de var abi, ve aynı şeyi düşünmüşüz sanki![]()
ganga o seni rahatsız eder sanki...ucu değmesin arkaya yığılıyoruz sonucta sürüş esnasında...güzle fikir ama ne kadar işlevsel tartışılır ganga...artcıya zaten motor zulüm...birde bu zımbırtı huzursuz edebilir...sabitse iniş binişte sıkıntı yaratabilir...kaza ve düşme esnasında ise çok risk yaratır...
römork süper olmuş aga...
irfan abi tebrik ederim yine çok güzel bir çalışma olmuş ustasın vesselam
bizim Kocaeli tayfasınada selamlar
jüri gibi gözlem yapmışlar onaylamışlar başarını
sevgiler:thumleft:
eline emegine sağlık irfan
Ulusoy otobus koltugu gibi olmus supermasallah
Elinize sağlık çok güzel olmuş![]()
Olcan'ın sorusunu bende merak ediyorum ne zaman kanatlanıp uçacak bu motor harika bir çalışma olmuş :mrgreen:
Emeginize sağlık güzel olmuş ama bende şu kısma takıldım bihayli:silent:

otur oturduğun yerde..ılıman mevsim motorcusu...:mrgreen:yaw iki yakam bi araya gelsin,gelecem bi günde...
bişeyler kurcalamaya filan değil...
hamur işi yemeye....
balkona faydası olsun..yazın güneşte işe yarar...:cherry:
havalar tam düzeliyor diyorum,bu salı yine kar uyarısı yapıyorlar...bindirmeyecekler motora yahu...l:
fazla sürmez bi kaç seneye gelirim inşallah....:flower:
otur oturduğun yerde..ılıman mevsim motorcusu...:mrgreen:
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için son resmi yukarıda yükledim ancak gözüm iyice batmaya başladı cevaplayamadığım tüm gönül dostlarına topluca teşekkür ediyorum tek gözle sıkıntı oluyor aklım tamamen gözümde şu an ... 3 gündür çekiyorum sakın yahu irfan gözlük tak demeyin :cherry: gözlüğün altından sıçradı namıssız çapak![]()
sanada gelicam meraklanma...üstelik 2 gün bişey yemeden bekleyip önce sana gelicem..yemekten sonra İrfana geçeriz....:queen:l:
Allah beterinden saklasın...bi süre dinlenmeni öneririm...benimde çokça yaşadığım bi olaydır....hala arada gözlerimden yana problem yaşıyorum.....r: