Selamün aLeyküm arkadaşlar .. istanbuldan yeni döndük motor yarın kargoya verilcek inşallah soluğu burda aldım .. bi kaç şey okudum belki faydası olur gördüğüm kadarıyla cevaplayayım ..
1. olarak bu topcase demiri ve cantası apache tam uyumlu olarak istanbul sürat motorda var ..
2. xenon far takıyorlar apache tam uyumlu olarak .. inanmadım gösterdiler servise indik orda bi motora bağladılar ve aslada sorun çıkmadıgını soylediler ..
3. herhangı bi yedek parca aklınıza ne gelirse ve şurdaki bulunmuyo diyerek sorun ettiğiniz çoğu parça mevcut ..
aşağı yukarı 6 7 saat ordaydım cuma günü .. satış işlemleri tamamlandıktan sonrada gezdik inceledik motorun montesini izledik .. sonra ustalarla konuştuk .. hatta yemek dahi ısmarladılar sağolsunlar .. bu kdr ilgi beklemiyordum .. kargoyuda bedavaya getirdim açıkcası motor elime henüz geçmesede memnunum hizmetten .. ve her türlü sorunda kefil olduklarını konyada servis olmadıgı için garantiden çıkmayacagını onların referansıyla burda biyerde yaptırabılecegimi bakmlarını söylediler .. velhasıl uzatmayayım bu konularda kafanıza takılan bişey olursa bi sürat motoru arayın derim .. kargolarlar ellernde olsn yeter .. biraz reklam yapıyorum gibi oldu evet ama hem sizin işiniz görülsün hemde bu işi layıkıyla yapan insanlar kazansın

resimleri birazdan atıyorum monteden sonraki 10 dknın resimleri .. öncelikle bunları yazayım içimi dökeyim dedim .. Haa bide pirelli İRC ve Michelin marka tam uyumlu ön ve arka lastikler mevcut .. onlarıda gittim gördüm .. lastik aramanızada pek gerek yok bence ..

neyse resimleri upload edeyim ben .. inşallah faydası olur birilerine .. sonuçta aynı ailedeyiz artık ..
Bu arada Herkese çok teşekkür ederim inş kazasız belasız kullanmak nasip eder Allah .. :=)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
BunLarda Çiçeği burnunda canavarın ilk resimleri ..