Özel güvenlikçilerle tartışmak gibi bir hobi edindim kendime sizi burda bulmuşken sorayımFotoğraf çekmeme bile izin vermeyen yetkisini luzumsuz yere kendini tatmin etmek için kullanan tiplerden kurtulmamız için secret code gibi bişey varmıdır?nasıl defedebilirim başımdan?
Gece saat 1 gibi bişey floryadaki yeni yapılan akvaryumun yol kenarındaki kaldırımına motoru çektim, fotoğraf makinamı, tripodumu çıkardım.10dk boyunca bunları hazırlamakla uğraştım ve beyefendi geldi ''fotoğraf çehmek yassah'' dedi.sonra birde utanmadan objektifin önüne atladı, fotoğraf çektirmeyecek ya bana! kadrajı dolduruyo aklınca.Bende kaldırımdan indirdim yola koydum motoru arada 30cm fark var, şimdi istersen trafik polisini çağır, çektirt motoru dedim.Kadrajdanda çıkıcan görev yerine gidicen dedim inat etsede gitti ama istediğim fotoğrafı çekemedimMüdüriyetten şu saatte şu günde burada fotoğraf çekmek için izin kağıdı almam lazımmış mesai saatleri içinde...
Ögg lere görev yerinde ne yapması gerektiği söylenir. Bu söylenenler ögg için kuraldır uygulamalıdır saçma sapan olsalarda bu böyle. Hatta bazen ögg nin yetkileri dışında isteklerde de bulunuluyor. Anlattıklarınıza göre haklısınız ama bu durumun sorumlusu olarak Ögg yi değilde ona bunu yapmasını söyleyenleri görmelisiniz. Tabiiki söylediğiniz tiplerde mevcut, ama iki çürük elma için bütün sepeti atmamak gerekir. Saygılar
---------- Post added at 03:59 ---------- Previous post was at 03:56 ----------
11/7 Herkeze hayırlı geceler varmı benim gibi gecede olanlar?![]()
Var var hemde ilk gece. Leventteyim