Felon, biraz yokuş aşağı durumu var falan filan ama sonuçta o hıza çıkmışsın. Benim motosiklet çıkmıyor yav anlamadım gitti =/ şimdiye kadar en fazla 170 gibi bişe olmuştur 175 görmedim bile. Bu da en fazla diyorum. Genelde 165 civarlarında kalıyor. dipgaz da gitsem devir 10bin civarında kalıyor redline'a doğru gitmiyor. Sürekli bunu yapacağımdan değil de sırf o devire çıktığını bi göreyim diye denedim yemedi yani ..gazı.
3-5 güne BMC filitrem geliyor.Bakalım nasıl olacak. Arka dişliyi de gt650 dişlisi ile değiştiricem 2 diş küçülmüş oluyor. 6bin devirde normalden 8km fazla gitmesini bekliyorum. Böylece hem yakıt sarfiyatı düşecek daha az devirde daha hızlı gittiği için. Hem de son hızı biraz artacak(son hızı neredeyse hiç kullanmıyorum ama öyle olacak ).
Yarın akşam avcılar civarında olucam. GT250R tayfası oralardaysa oturalım biryerlerde?
3-5 güne BMC filitrem geliyor.Bakalım nasıl olacak. Arka dişliyi de gt650 dişlisi ile değiştiricem 2 diş küçülmüş oluyor. 6bin devirde normalden 8km fazla gitmesini bekliyorum. Böylece hem yakıt sarfiyatı düşecek daha az devirde daha hızlı gittiği için. Hem de son hızı biraz artacak(son hızı neredeyse hiç kullanmıyorum ama öyle olacak ).
Yarın akşam avcılar civarında olucam. GT250R tayfası oralardaysa oturalım biryerlerde?