hayırlı olsun
gittim sordum 3 gün sonra geliyor direksiyon
kaç para diyor gidona 20den fazla ise ayıp etmişgittim sordum 3 gün sonra geliyor direksiyon
img204.imageshack.us/img204/586/dsc03842q.jpg ybrnın gidonunun biraz daha alçağı korayim
[URL=http://imageshack.us/photo/my-...mg252.imageshack.us/img252/3231/3245181j2.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/url]
direksiyon bu abi
[URL=http://imageshack.us/photo/my-...mg252.imageshack.us/img252/3231/3245181j2.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/url]
direksiyon bu abi
durmuş abi, çantayı nasıl tamir edeyim? mesaj atacaktın?
bana gerek yok baksana bütün uzmanlar sana bilgi vermişBeyler yeni konu açtım bi el atın kardeşinize
Elektrikçilere duyurulur.. Şenol abi :cherry:
F54 sen gelme, sadece izle kanka.. Yanına selpak almayı unutma..
Malûm klavye elekronik zarar vermesin salyaların :queen:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-li-el-fenerinden-selektor-yapmak-yardim.html
bana gerek yok baksana bütün uzmanlar sana bilgi vermiş
bu arada arkadaşlar sizlere kötü haberim var çok canım sıkıldı bugün hava güzel diye motoru açtım stop camını söktüm led bağlamak için fakat stop kısmı oynuyo ulandedim vidası gevşemiş hadi seleyi söktüm baktım meğer vida yokmuş lastik takozlar var onun üzerinde darbe emsin diye bakarken eksoza gözüm ilişti bide ne göreyim eksozon ekli olan kısımları pas içinde gözlerime inanamadım hemen stopu topladım seleyi taktım başladım eksozu sökmeye bayağı uğraştırdı ama söktüm aldım dışarı yıkadım sildim kuruladım başladım sprey boya ile boyamaya kuruken şeytan dürttü artçı ayaklıklarının orayıda söktüm bide ne göreyim arkası sırf pas içinde ya daha 2011 mayısta aldım ben bunu yok böyle bişi hadi öbürkünüde söktüm iç kısımlarına gri sprey boya attım ikisininde kurudu ve yerine taktım havalar düzelsin ilk işim motoru tam komple dağıtmak eksoz şimdi tertemiz ve simsiyah duruyor yeni gibi sizinkilerdede olurmu yoksa banamı denk geldi bilemiyorum ama ivedi olarak eksozu bi gözden geçirin derim ama önce isterseniz bi eksoz fiyatlarına bakın sonra öyle gözden geçirin benden söylemesi...
ya tamamda benim derdim o değilki be şerefsizin evladı nasıl boyadınki bu eksozu boya su alıp pas çıkartıyor adam gibi boya olsa kesinlikle paslanmaz hani desem eksozu sürtümde sıyrılan yerlerden paslandı oda değil resmen kaynak boğazlarından paslanmış bide eksozdan geridönüşüm borusu var onun dipleride paslanmış şaştım kaldımabi pis çamurlu tutunca öyle oluyor ben paslanan heryere önce yağ sürdüm pasları yumuşattim sonra da kazımadan temizledim pas falan kalmadı tertemiz
koray çanta nasıl moruk www.motoliz.com/Scoyco_1954.html#0 iş görür mu?
bana gerek yok baksana bütün uzmanlar sana bilgi vermiş
bu arada arkadaşlar sizlere kötü haberim var çok canım sıkıldı bugün hava güzel diye motoru açtım stop camını söktüm led bağlamak için fakat stop kısmı oynuyo ulandedim vidası gevşemiş hadi seleyi söktüm baktım meğer vida yokmuş lastik takozlar var onun üzerinde darbe emsin diye bakarken eksoza gözüm ilişti bide ne göreyim eksozon ekli olan kısımları pas içinde gözlerime inanamadım hemen stopu topladım seleyi taktım başladım eksozu sökmeye bayağı uğraştırdı ama söktüm aldım dışarı yıkadım sildim kuruladım başladım sprey boya ile boyamaya kuruken şeytan dürttü artçı ayaklıklarının orayıda söktüm bide ne göreyim arkası sırf pas içinde ya daha 2011 mayısta aldım ben bunu yok böyle bişi hadi öbürkünüde söktüm iç kısımlarına gri sprey boya attım ikisininde kurudu ve yerine taktım havalar düzelsin ilk işim motoru tam komple dağıtmak eksoz şimdi tertemiz ve simsiyah duruyor yeni gibi sizinkilerdede olurmu yoksa banamı denk geldi bilemiyorum ama ivedi olarak eksozu bi gözden geçirin derim ama önce isterseniz bi eksoz fiyatlarına bakın sonra öyle gözden geçirin benden söylemesi...
beyler benim de yeni kasalar da en nefret ettiğim şey siyah eksoz:farao:
benim eksoz krom bi parlatıcı ile sıfır gibi olur ama siyah bi renk attığı zaman veya pas yaptığı zaman vay haline:farao: