maşa ve depo kapakları siyah olmuş...
başka fark yok....
yeni kasdan kastın 2010 mubeyler herkese iyi akşamlar...
yeni kasa ybr yi inceleyen oldumu aranızda?
olmadıysa da hiç zahmet etmesin, eski kasa çok daha iyi duruyor...
şekil bakımından haberiniz olsun....
şu yeni kasanın fotolarını atabilirmisiniz?
eyvallah sağol da ya bu motora ne yapmışlar böyle ya güzelim mavi grenajı niye siyah yaptılar anlamadım ki :salut:makyajli kasaya burdan bakabilirsin:thumleft: www.sahibinden.com/ilan/vasita-moto...-kredi-kartina-12-ay-4-390-tl-74748738/detay/
sen sahibinden.com amı inanıyorsun yamahanın kendi sitesine millet ordan burdan bulduğu resmi koyuyo milleti gaza getirmek için inanmayın yok öyle bişeymakyajli kasaya burdan bakabilirsin:thumleft: www.sahibinden.com/ilan/vasita-moto...-kredi-kartina-12-ay-4-390-tl-74748738/detay/
ay deli olacağımya bensana demedimmi geçengün yamaha bayii yıldız ticarete gittim simsiyah ybr orada duruyordu satmadıysa gidince resmini çekerim demedimmi ben sana dön bir iki sayfa geriyeistanbulda bi parçaci zaten esdnın hiçbir yerde olmayan siyah renkte grenajlarini epey zamandir satıyor peki siyahini getirmisler mi kı motorun?
sen sahibinden.com amı inanıyorsun yamahanın kendi sitesine millet ordan burdan bulduğu resmi koyuyo milleti gaza getirmek için inanmayın yok öyle bişey
sen sahibinden.com amı inanıyorsun yamahanın kendi sitesine millet ordan burdan bulduğu resmi koyuyo milleti gaza getirmek için inanmayın yok öyle bişey
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
ay deli olacağımya bensana demedimmi geçengün yamaha bayii yıldız ticarete gittim simsiyah ybr orada duruyordu satmadıysa gidince resmini çekerim demedimmi ben sana dön bir iki sayfa geriye
yarın hava çok güzel güneşli ve 10 derece kameranı kap gel poyrada a. fenerine gidelimrota sende abi, bak buradan foto koymakla olmuyor.. icraat lazım![]()
ya ogün kafam karışıktı ümraniyeye çıkmadım hatta oradan anahtarda alacaktım zaten kamerayıda evde unutmuşum SSK ya gidecektim sinirliydimbuna bak istersen abi image.cdn.sahibinden.com/photos/06/51/86/750651865rf.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
dedin ama resim nerede hani abi : )
arkadaşlar yan çantaları bitirdim sayılır. bugün gidip kilit ve boya aldım. yarın işteyken kilitleri takıp sprey plastik astarı ve sprey boya ile boyayacağım. arka yolcu oturunca sıkıntı da olmuyor. hayvan gibi ek bagajım oldu. abartmıyorum clio hatchback bagajından fazla bagajım var şu an.
arka çantamı yaptırınca anfiyi sabitleyip kapak yapma, boş, uzun, sinyal lambalarını da ledlerle değişme, mp3çalar için tutucuyu göstergeye sabitleme, ses ayar düğmesini aynaya sabitleme ve en son da lastiği değişme haricinde pek bir işim kalmıyor. benim yapacaklarımın bir gece işi var. sonrasında gelsin yollar.
bu arada bi tamponcu buldum. benim cox çantayı tamir edecek 30 lira istiyor??
sizce yine cox 52 lt çanta mı alsam yoksa olan 52 ltlik çantayı tamir mi ettirsem??
yarın hava çok güzel güneşli ve 10 derece kameranı kap gel poyrada a. fenerine gidelim
iyide canlar bugün bayiide inceledim motoru...
yeni kasa diye satılıyor bu motor...
şenol abi bi tane timsah ağzı düşün kırmızı renk daha dün gibi aklımda..timsah ağzının ucunda bi kablo..kabloda bir tane kara kutuya giriyor..bu kutunun içinde ne varsa artık önünde bi ekran var..bu timsah ağzını buji kablosunun üstüne kıstırdı usta..çalıştırdı motoru hiç gaz bile vermedi yav ınsan hava ayarı yaparken nasıl gaz koluna elini sürmez şok oldum..başladı hava ayarını kutunun üstündekı rakamlara bakarak ayarlamaya..hava ayarıyla oynadıkca sanırım ateşleme sayısıydı ekranda yazan..o da değişti en son 1650 yazacak şekilde hava ayarını yaptı timsah ağzını söktü en fazla 15 saniyede yaptı bunları..tamam hava ayarını da yaptım dedi..ben de dayanamayip koca ustaya bre amma hızlıymıssın moruk dedim..sen bide beni gençliğimde görecektın dedi : ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------
sen adana da bulamiyorum deme bari..tamircilere sor onlar hangi parçaci ne satıyor hepsi bilir hala bulamazsan ankara bayraktar ticaretten kargoyla iste:thumleft: