- Konu Yazar
slm..bugun sabah şahit oldugum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum..ayazagadan 4 levente minübüsle giderken maslak itü nün orda bi motorcu minübüsü sollamak için yol istedi kurye degildi doradonun bmv ye benzeyen kalıplı scoterinden kulanıyodu sahıs neyse yol istedi bindigim minübüs ilk yol veremedi yandan kornaya bastı sürekli motor kullanan kişi ve minübüsçü geç hadi geç dedi ve ne olduysa o an oldu motorcu geçerken sinirlendi sanırım elini sol aynaya bir vurdu ayna param parça oldu..o an çok şaşırdım bildiginiz o kocaman ayna dagıldı..minübüsçü şokta arkadan bagırdı çek saga çek die ama motorcu trafigin yogun olmasından faydalanarak tüydü ve plakasıda yoktu...o şahsın yaptıgı o agrasifçe düşüncesizce daha bir çok sey denir de o yaptıgı haraket tüm iki teker kullanan kişileri karalamak adınadırr...minübüsçü bol bol sövdü adam haklı ne istiyosun aynasından minübüs için deki yolcuların korkmasıda cabası..şimdi o şahsa sesleniorum vicdansız insan kimsenin ne canına nede malını tehlikeeye atmaya hakkın yok...onun bu yaptıgı haraketten bir motor kullanıcısı olarak ben utandım..belkide bu kişiler yüzünden trafikte pek sevilmiyoruz sıkıştırılıyoruz bazende hor görülüyoruz..