Ehliyet tarihi yanlış

İyi günler,
Ben, 1995 Tarihinde B sınıfı,2005 Tarihinde E sınıfı son olarakta 2007 Tarihinde A2 sınıfı ehiyet aldım.Motosiklet ehliyetini alana kadar tarihler doğruydu. A2'yi alınca hemen baktım, E sınıfı için 1995 Tarihini yazmışlar,söyledim memura bişey olmaz bişey olmaz dedi, bende güvendim. Keşke güvenmeseymişim,neyse İzmir'i bilenler bilir Eshot için işbaşvurusunda bulundum, çağırdılar gittim 3 saat soğuk ve yağmuru yedim, sıra bana geldi evraklarımı ve ehliyetimi aldılar.Tarih yanlış diyip trafikten sürücü belgesi detay bilgilerini istediler.Trafiğe gittim orda polis olmayan bi çalışan vardı, sabah gel dilekçe yaz akşama alırsın dedi, şaşırdım ehliyet değil ki bu! Neyse sabah gitmedim tabi, polis memuruna anlattım derdimi dilekçe yaz yukarı ver dedi sistem yoktu 2 gün, bugün tekrar gittim çıkmıştı.Ancak gene yanlıştı söyledim memur beni azarlarcasına ben sana anlatamıyorum galiba gerizekalı yerine koyarcasına bilgisayardan böyle çıkıyor, elle yazılmıyor falan filan git dosyanı al dedi, zemin kattan kaç yaşında insanım gördüğüm muameleye bak.Baktı dosyaya bi tanesinde tarih kaşesi yoktu kesin ondandır o hata ama kabullenmedi hatalarını şimdi ehliyet yeniden çıksa parayı ben ödeyeceğim o yanlış yapan(5 sene önceki memur) değil adelete bak.Hala diyor o zamanlar böyleymiş E sınıfı hepsini kapsar ondan yazılamıyormuş şimdi yazılıyormuş ama ben diyorum o zaman ben 18 yaşındaydım nasıl alırım E sınıfını 1995 Tarihinde.Moralim çok bozuk bu ülkede neden hiçbir şey doğru gitmez hatasını neden kabul etmez.Ben o soğukta bekledim boşu boşuna sonra o memurun kulaklarını çınlattım.
Bilgisi olan varsa müteşekkir kalırım...

E ehliyetini aldığın sürücü kursana baktınmı hocam onlar böyle bir yanlışlık yapmış olabilirler.

Benimde a2 ehliyetim var geçen sene almıştım şimdi E yada D ehliyet alıcam inşallah böyle bir sorun yaşamam

E ehliyetini aldığın sürücü kursana baktınmı hocam onlar böyle bir yanlışlık yapmış olabilirler.

Benimde a2 ehliyetim var geçen sene almıştım şimdi E yada D ehliyet alıcam inşallah böyle bir sorun yaşamam
Yok suç trafikte, her ne kadar kabullenmeselerde.Siz ehliyetinizi değiştirirken; her yerine bakın yanlışlık olmasın yanlışsa almayın sakın!!!

Vaktiniz ve maddi durumunuz müsaitse kesinlikle bırakmayın peşini şikayetçi olun bu hatayı yapanlardan, dava açın. Gerçi kimi kime şikayet edeceksiniz birde öyle bir durum var ama yinede yerinizde olsam bırakmazdım peşini

Detayını bilmem işin ama neden açılmasın... Sonuçta sizin işleminizi gerçekleştiren memur kayıtlarda duruyordur. Sizi azarlayan polisede tazminat davası açarsınız !

Kocaeli İl Temsilcisi
benim ehliyetimdede doğum yeri yanlış yazıyor ben kimlikte bursa doğumluyum ehliyette gölcük izmit :) bakalım benim başıma bu iş ne çorabı örecek zamanla ????

valla soğuğu ayazı ,lafı yediğinizle kalırsınız mahkeme vs bir yerlere varabilirmisiniz sanmıyorum burası türkiye eyleee :)

benim kan grubunu yanlış yazmışlar gittim azarladı kovdu dayımı aldım geldim hakimidir kendisi köpek gibi değiştirdiler.

benim ehliyetimdede doğum yeri yanlış yazıyor ben kimlikte bursa doğumluyum ehliyette gölcük izmit :) bakalım benim başıma bu iş ne çorabı örecek zamanla ????

valla soğuğu ayazı ,lafı yediğinizle kalırsınız mahkeme vs bir yerlere varabilirmisiniz sanmıyorum burası türkiye eyleee :)
Ben de, memur değiştirmeye gerek yok dediğinde, aynısını söyledim burası Türkiye; aynı fikirdeyim...

benim kan grubunu yanlış yazmışlar gittim azarladı kovdu dayımı aldım geldim hakimidir kendisi köpek gibi değiştirdiler.
Çok iyi yapmışsınız,ama neden böyle oluyor siz gittiğinizde de aynı işlemi yapmaları gerekmiyor mu? Maaşlarını bu halktan alıyorlar çok yazık.Bazen dinlemiyorlar yüzüne bile bakmıyorlar.

1993 te B sınıfı aldım..

1998 de A2 aldım...

ehliyetimde tek tarih var..1998...

o zamanlar şöför olmak istesem adam 5 senelik tecrübe istese ..ıçtık...
olum daha dün almışsın ehliyeti diyecek....

hala devam ediyor aynı ehliyet....

Kocaeli İl Temsilcisi
1993 te B sınıfı aldım..

1998 de A2 aldım...

bende şunu söyleyecen zannettim :cherry:

1993 te B sınıfı aldım..

1998 de A2 aldım...

1999 da e aldım

2000 de ö aldım,

2005te h aldım

2008 de uçak ehilyeti aldım

2009 ta tren ehliyeti

2011 de boeng vs.. :cherry::queen:

1993 te B sınıfı aldım..

1998 de A2 aldım...

Zaten ehliyetler değişecekmiş memur öyle dedi.Kimliklerde değişecek ama kimbilir ne zaman?Aslında her sınıfın ayrı ayrı yazılması gerekir ama nerde?!

Keşke bu kadarla kalsa
Doğru daha neler varda....Acaba Avrupa'da nasıl? Böyle değildir heralde, insana saygı vardır en azından, adamlar sizi can kulağıyla dinliyor en azından filmlerde öyle...

bende şunu söyleyecen zannettim :cherry:

1993 te B sınıfı aldım..

1998 de A2 aldım...

1999 da e aldım

2000 de ö aldım,

2005te h aldım

2008 de uçak ehilyeti aldım

2009 ta tren ehliyeti

2011 de boeng vs.. :cherry::queen:

yakın sayılır..askerileri de sayarsak 6 sınıf ehliyetim var....

havada,karada,denizde,uzayda,rüyada herşeyi kullanırım....yavaaaşşşşşş geel....

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Zaten ehliyetler değişecekmiş memur öyle dedi.Kimliklerde değişecek ama kimbilir ne zaman?Aslında her sınıfın ayrı ayrı yazılması gerekir ama nerde?!

Doğru daha neler varda....Acaba Avrupa'da nasıl? Böyle değildir heralde, insana saygı vardır en azından, adamlar sizi can kulağıyla dinliyor en azından filmlerde öyle...
benim TC de A2+E vardı....şuan kıbrısdayım....geçen hafta kıbrıs ehliyetimi aldım...
Sınıf: BDEGHIJ.... bir de sadece tır kullanamaz yazıyor... motosikleti hangisi kullanıyor onu da bilmiyorum :p

benim TC de A2+E vardı....şuan kıbrısdayım....geçen hafta kıbrıs ehliyetimi aldım...
Sınıf: BDEGHIJ.... bir de sadece tır kullanamaz yazıyor... motosikleti hangisi kullanıyor onu da bilmiyorum :p
Hayırlısı olsun. Ehliyeti verenlerin tutumları nasıl acaba insan gibi davranıyorlar mı?

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Hayırlısı olsun. Ehliyeti verenlerin tutumları nasıl acaba insan gibi davranıyorlar mı?

hiç bir şeye elimi vurmadım...muhasebeci hepsini halletti..hatta benim yerime de ehliyete imza atmış...

yalnız 3 defa pasaportumu damgalatmak için patronumla emniyet müdürlüğüne gittik...
ben TC den bildiğim için polis ne derse desin pısırık pısırık duruyorum bişey demiyorum...
polis tersleyerek şimdi gidin 45 dak sonra gelin, işim var dedi patronum da ona sesini yükselterek tersleyerek cevap verdi...
aha b.ku yiyecez dedim ama patronum da burda böyle dedi...haklıysan polis molis dinleme dedi...

ayrıca bugun de depo olarak kullandıgımız iş yerine polis geldi...iş yerinin arkasındaki evden para kasası çalmışlar, bizim el arabasını çalıp onla taşımışlar.... polis iş yerine geldi patronun nerde çabuk cagır dedi...aradım oda diğer büroda imiş... ne gelecem dedi işleri varsa benle kendileri buraya gelsinler dedi beni de meşgul etmesinler dedi...polise verdim telefonu 1 dakika konuştular sonra polis kapadı telefonu söylene söylene gitti...
patronum da 29 yaşında...yüksek mevkilerde tanıdıgı felanda yok sıradan bir insan....
burda haklı iseniz kimse size birşey diyemiyor işinizi de söylene söylene seve seve yapıyorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar