TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır araştırma yapıyorum zaten bu forumdada konular açıp çok kişinin başını ağrıttım hangi motoru almam gerektiğiyle ilgili :) ve
Bende tvs apache almaya karar verdim ama eskişehirde bayisi yok.mecburen bayi olan bir şehre gidip işlemleri halledip öyle alıcam ama nakliye sorununu halledecek,eskişehire gönderim yapacak bir bayi var mıdır acaba?

Arkadaşlar selamlar. Aranızda lastikleri değiştiren oldu mu? Michelin'de bizim motora hangileri uyuyor? Ön 90/90 x17 diyor kullanma klavuzunda ama böyle bir model yok hiçbir yerde. Bu ebatlar yok yani? Hep 90/90 x18 var. Fikri yada daha güzel tecrübesi olan varmı bu konuda?

bikaç gün takip edemedim forum baya hareketlenmiş. Aramıza yeni katılan arkadaşlalara hoşgeldiniz diyorum, motorunu yeni alan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum herkese kazasız belasız keyifle kullanmalarını diliyorum.

Arkadaşlar selamlar. Aranızda lastikleri değiştiren oldu mu? Michelin'de bizim motora hangileri uyuyor? Ön 90/90 x17 diyor kullanma klavuzunda ama böyle bir model yok hiçbir yerde. Bu ebatlar yok yani? Hep 90/90 x18 var. Fikri yada daha güzel tecrübesi olan varmı bu konuda?

Michelinde yok metzelerde var bende degistirmek istedim ama michelin bulamayinca kaldi oyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

bikaç gün takip edemedim forum baya hareketlenmiş. Aramıza yeni katılan arkadaşlalara hoşgeldiniz diyorum, motorunu yeni alan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum herkese kazasız belasız keyifle kullanmalarını diliyorum.

Hosbulduk sizede kazasiz belasiz surusler:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

Arkadaslar motomaxtan gecelerde arka canta tasiyicisi ismarladim yarin gelir diye tahmin ediyorum bunu nasil takarim bir fikri olan var mi acaba birde yan canta tasiyicilarindan almak istiyorum soldaki demir varken yan canta tasiyicisini nasil takarim yapan oldu mu daha once aciklayabilecek olan var mi

hayırlı olsun kardeş. hoşgeldin bi kaç foto at :)

Hoşbulduk.
İyi niyet dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Motor muhteşem; daha iyileri vardır illaki ama TVS APACHE'nin yeri hep ayrı olacak bende.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

Resimlerimi yükleyemedim sanırım :pr:

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır araştırma yapıyorum zaten bu forumdada konular açıp çok kişinin başını ağrıttım hangi motoru almam gerektiğiyle ilgili :) ve
Bende tvs apache almaya karar verdim ama eskişehirde bayisi yok.mecburen bayi olan bir şehre gidip işlemleri halledip öyle alıcam ama nakliye sorununu halledecek,eskişehire gönderim yapacak bir bayi var mıdır acaba?
Kargoyla pahalliya gelir hem gonderim isiyle ugrasirlar mi bilmem ama alacaginiz yere gidip bir otobusle anlasip eskisehire cuzi bir miktarda tasitabilirsin

[/COLOR]Ohbe resimleri yüklüyorum galiba...:flower:

81276798.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------

62049831.jpg

Son düzenleme:
bence bin gel :)

72455773.jpg

13324087.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------

Tamam artık resimleri de yüklediğimize göre; hepinize iyi geceler Motosiklet tutkunları...

Son düzenleme:
Kazasiz belasiz surusler bende bu rengi cok istemistim ama ellerinde kalmamisti fotolarda dikkatimi ceken bisey oldu sizin motorda sol arkada demir yok mu

Motoru bana satan arkadaş Honda Gebze'de eğitmenmiş; teknik birşeyler nedeniyle demiri çıkarmış.
Bu gün yarın kargolayacak, elime geçince takmayı düşünüyorum..

Michelin'de durum nedir bilmiyorum ama ben değiştirdim. Lastik ölçüleri 90/90/17 ön -/- 100/80/18 arka ebatları hangi ölçü sistemiyle yazılmış hatırlayamadım. Metzeller'de katalogtaki ölçüler metrik sistem olarak geçiyor ve 2.75/17 ön -/- 3.50/18 arka olarak taktırabilirsin. Ben Metzeller taktırdım çok çok çok memnunum. Kalite başka birşey :) Almadan önce de çok araştırdım, pek bilgi alamadım bu metrik hesap, diğer ölçü yazımıyla hangi ebata denk gelir diye bulamamıştım.

Michelin'de durum nedir bilmiyorum ama ben değiştirdim. Lastik ölçüleri 90/90/17 ön -/- 100/80/18 arka ebatları hangi ölçü sistemiyle yazılmış hatırlayamadım. Metzeller'de katalogtaki ölçüler metrik sistem olarak geçiyor ve 2.75/17 ön -/- 3.50/18 arka olarak taktırabilirsin. Ben Metzeller taktırdım çok çok çok memnunum. Kalite başka birşey :) Almadan önce de çok araştırdım, pek bilgi alamadım bu metrik hesap, diğer ölçü yazımıyla hangi ebata denk gelir diye bulamamıştım.
Metzelerde 3.00 17ye 3.50 18 denk gelmiyor mu onceki sayfalarda oyle yazmislar

Arkadas bıraz once sıtenın guvenlıgı geldı gecenlerde burnunu kırdıgım komsu motoruma zarar vermek ıstemıs ama basaramamıs bır tek hanı alttan yag bosaltılıyor ya cıvata mı ne denıyor onun kafasını bıraz bozmus nereden bulurum onu

ckeskin2001 kardeş ixeywent'in dedidiği gibi yakın bir şehirden al binerek getirirsin daha keyifli olur insan motoru yeni aldığı zaman binmek için nereye gideceğini bulamıyor onun için doya doya binmiş olursun. hem havalarda yavaş yavaş ısınıyor.

Motoru bana satan arkadaş Honda Gebze'de eğitmenmiş; teknik birşeyler nedeniyle demiri çıkarmış.
Bu gün yarın kargolayacak, elime geçince takmayı düşünüyorum..

selam harun kardeş ben de başakşehir ikitelli de oturuyorum...
numaram 0532 785 03 58 hem sizinle tanışmak hem de gezilerimizde sizi de aramızda görmek isteriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar