İlk uzun yol deneyimim :)

Birkaç gün önce forumda heybe çanta ile ilgili bir konu açmıştım. O esnada samet le tanıştım. Benim yedek parçacıda var. İstersen gel bak dedi. Bende olabilir haberleşiriz dedim. Şansıma bugün hava çok güzeldi ve hatundan da izini koparınca aradım sameti müsaitsen geliyorum dedim. Allahtan onun da işi yoktu kabul etti. Çıktım yola. Ha bu arada uzun yol dedimse altı üstü İçerenköyden Pendiğe gittim. Sakın gülmeyin ama. Benim için uzun. En azından şimdilik :) Ya da şöyle diyebiliriz insanlık için küçük benim için büyük bir adım :mrgreen:

Çantayı aldık en nihayetinde. Dedim nerde nasıl taktıracağız. Samet bize gidelim ben hallederim deyiverdi ve koyulduk yola. Çektik motorları evin önüne ve başladı sökmeye.
180220122202.jpg

Her işi erbabına bırakmak lazım
180220122203.jpg

Bizim böcük kuzu kuzu yatıyor
180220122205.jpg

Ahada oldu :) Semeri yerleştirdi
180220122206.jpg

Sanırsam oldu valla ne dersiniz
180220122207.jpg

180220122208.jpg

Samet sinyal lambalarını arkaya aldı. Heybe takılınca fenada durmadı.
180220122209.jpg

180220122210.jpg

180220122211.jpg

180220122212.jpg

Ben beğendim. Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz ?
180220122213.jpg

Samete ilgisi ve emeği için çok teşekkür ediyorum.​

motorlarıın hepsi aynımı olur arkadaş bende regal 250e-9 var birebir aynı sadece amblem ve rengi değişik :)

bu bir tesadüfmüüüüüü.

çantalar tamamlamış bence çok güzel olmuş
uzun yol meselesine gelince zamanla uzar gider

Hepsi güzel hoşta,tamam anladım bu işe yeni başlamışsında ama şu söze takıldım;"hatundan da izini koparınca"???????
Motorculukta yok böyle bir şey:mrgreen:
Hanım ben şuraya gidiyorum dersin ve gidersin,
Motorcu ötesini berisini bilmez:bounce:
Hem motorculuğun özgür ruhuna ters,hemde racona ters:pr:
Kirletmeyin kardeşim genç motorcuların beynini,
Hanımınızdanmı,kaynananızdanmıkayınpederinizdenmi,kayınçonuzdanmı kimden izin koparacaksanız koparın ve binin dört teker aracınıza gezin

motorlarıın hepsi aynımı olur arkadaş bende regal 250e-9 var birebir aynı sadece amblem ve rengi değişik :)

bu bir tesadüfmüüüüüü.

tesadüf değil...aynı fabrikadan asya da motor alıyor...

jantlarınız hoşuma gitti...değişik bi hava katmış...güle güle kullanın...

hayırlı olsun. çantalar çok yakışmış.

ilk motoru alınca insan sürekli kilometre hesaplıyor. motosiklet üzerinde geçen her dajkikayı kardan sayıyor çok harika bir his.

hayırlı olsun. çantalar çok yakışmış.

ilk motoru alınca insan sürekli kilometre hesaplıyor. motosiklet üzerinde geçen her dajkikayı kardan sayıyor çok harika bir his.

Aynen katılıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

tesadüf değil...aynı fabrikadan asya da motor alıyor...

jantlarınız hoşuma gitti...değişik bi hava katmış...güle güle kullanın...

Eyvallah sağ olasınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

Hepsi güzel hoşta,tamam anladım bu işe yeni başlamışsında ama şu söze takıldım;"hatundan da izini koparınca"???????
Motorculukta yok böyle bir şey:mrgreen:
Hanım ben şuraya gidiyorum dersin ve gidersin,
Motorcu ötesini berisini bilmez:bounce:
Hem motorculuğun özgür ruhuna ters,hemde racona ters:pr:
Kirletmeyin kardeşim genç motorcuların beynini,
Hanımınızdanmı,kaynananızdanmıkayınpederinizdenmi,kayınçonuzdanmı kimden izin koparacaksanız koparın ve binin dört teker aracınıza gezin

Üstadım deplasmandayım valla. Bütün sülalesi burda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

aynı çantalardan bende almak istiyorum fiyatı ne kadar acaba?

Ben 100 tl ye aldım

Üstadım deplasmandayım valla. Bütün sülalesi burda :)
Haaaa öyleyse durum değişir tabiiki;tehlikeli bir durum:p
Bende zaten yine alkollü klavye başına geçtim:mrgreen:
Yine bir 15 gün banlanmayım:santa:
Ama alkolde cesaret veriyor be.. Normalde söyleyemediğin doğruları söyletiyormu ne:silent:

Haaaa öyleyse durum değişir tabiiki;tehlikeli bir durum:p
Bende zaten yine alkollü klavye başına geçtim:mrgreen:
Yine bir 15 gün banlanmayım:santa:
Ama alkolde cesaret veriyor be.. Normalde söyleyemediğin doğruları söyletiyormu ne:silent:

:) Doğrudur üstadım cesaret verir, güç verir, mutluluk verir. Daha doğrusu sen nasıl istersen onu verir. Afiyet olsun.

çantalar güzel olmuş asvalt görmesin...o yolllar daha çok uzar rahat ol :cherry:

işte bu...teşekkür ediyorum size Tayfun bey,forumda bunca gürültü patırtıdan sonra bu konu çok iyi oldu bizlere motorcu dayanışmasını birkez daha gösterdiniz :) forumun amacıda budur işte yeni insanlarla tanışmak,birbirimize yardımcı olmak...tekrardan teşekkürler.:rendeer:

Çantalarda çok güzel olmuş bende 600f ime soft çanta aldım akşam yükledim eşyalarımı yarın 300km gidicem bakalım Allahın izniyle :)

saygınızdan ötürüde kutluyorum .

saygılar sevgiler.

10 numara olmuş ;) eline koluna ve arkadaşında eline koluna sağlık:D
nice uzun km lere gezilere çıkman dileğyle...
Maşallah diyimde unutmadan:)

hız arttıkça rüzgarda artar ve bu artan rüzgar çantaları sallamaya başlayabilir

yakından görmediğim için bu risk var mı bilmiyorum ama elle kontrol edip gerekirse alt tarafını metal bir parça ile

motosiklete sabitlemek sağlıklı olacaktır

çantalar güzel olmuş asvalt görmesin...o yolllar daha çok uzar rahat ol :cherry:

Eyvallah sağ olasın. Ufak ufak alışma turlarından sonra yaza hayırlısı ile var bir uzun yol niyetimiz. Nasip kısmet artıkın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

işte bu...teşekkür ediyorum size Tayfun bey,forumda bunca gürültü patırtıdan sonra bu konu çok iyi oldu bizlere motorcu dayanışmasını birkez daha gösterdiniz :) forumun amacıda budur işte yeni insanlarla tanışmak,birbirimize yardımcı olmak...tekrardan teşekkürler.:rendeer:

Çantalarda çok güzel olmuş bende 600f ime soft çanta aldım akşam yükledim eşyalarımı yarın 300km gidicem bakalım Allahın izniyle :)

saygınızdan ötürüde kutluyorum .

saygılar sevgiler.

Aslında benden ziyade bu teşekkürleri Samet hakediyor. Sağ olsun yardımcı oldu, ilgilendi. Yolunuz iziniz açık olsun. Sağlıklı ve keyifli yolculuklar dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------

10 numara olmuş ;) eline koluna ve arkadaşında eline koluna sağlık:D
nice uzun km lere gezilere çıkman dileğyle...
Maşallah diyimde unutmadan:)

Eyvallah sağ olasınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

hız arttıkça rüzgarda artar ve bu artan rüzgar çantaları sallamaya başlayabilir

yakından görmediğim için bu risk var mı bilmiyorum ama elle kontrol edip gerekirse alt tarafını metal bir parça ile

motosiklete sabitlemek sağlıklı olacaktır

Evet haklı olabilirsiniz. Bir deneyeyim böyle olmazsa elbette sizin dediğiniz gibi yapmakda fayda var. Bilgilendirme için tşk.

Çantalar çok hoş olmuş..Yalnız ıslatmamaya gayret gösterin derim ben..Yoksa şu anki formunu korumakta zorlanacaktır çantalar..

Bu arada Sametede şükranlar..
Allah razı olsun senden..Ellerine sağlık...
Hürmetler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar