yeni motor almayı planlıyom repsol 125 lik hızı kullanışı nasıl

ben ilk defa motor alcam daha dogrusu biraz büyük motor alcam eskisine göre repsol 125 düşünüyom sizce nasıl hızı nasıl kullanışı bilmedigim için biraz cekiniyom bilgilendirirseniz sewinirim :)

Kullanış çok basit. :)

Motor çok kıvrak frenler gayet güçlü hata affedebilir bir motor.

Çok çok şanssızsanız motor arızası vermez. Ömürlüktür.

Uzun yolda birazcık yorar sadece. :)

Kullanış çok basit. :)

Motor çok kıvrak frenler gayet güçlü hata affedebilir bir motor.

Çok çok şanssızsanız motor arızası vermez. Ömürlüktür.

Uzun yolda birazcık yorar sadece. :)

Uzun yolda ne gibi bi yorgunluk? :silent: su soğutmalı sanırım...
ben uzun yoldada kullanışlı olması için tercih etmiştim ama...

Uzun yolda ne gibi bi yorgunluk? :silent: su soğutmalı sanırım...
ben uzun yoldada kullanışlı olması için tercih etmiştim ama...

Bu motorun tarzı supersporttur.

Yani oturuş ayaklar biraz geride eller biraz ilerde birazcık yatarak oturursunuz. Uzun yolda siz yorulursunuz. Motoru yormayı başaramazsınız. :)

Su soğutmalı ve çok başarılı bir tasarımı var. Üzerinde durabilirim derseniz durmadan 1500-2000 km yaparsınız.

Ama sonra belfıtığı ameliyatı muhtemel. :queen:

hız nası en fazla nekadar gider mesela bide uzun yolda ne gibi yorar

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

:cherry: okadar yol yapmayız bea :D herkez öwüyo çok güzel diyolar ama ben hiç binmedigim için bilmiyom ybr filan dier motorlara çok bindim çok aşırı yormaz deme yani o kadar km yapmam :D :D

Bu motorun tarzı supersporttur.

Yani oturuş ayaklar biraz geride eller biraz ilerde birazcık yatarak oturursunuz. Uzun yolda siz yorulursunuz. Motoru yormayı başaramazsınız. :)

Su soğutmalı ve çok başarılı bir tasarımı var. Üzerinde durabilirim derseniz durmadan 1500-2000 km yaparsınız.

Ama sonra belfıtığı ameliyatı muhtemel. :queen:

Bitane kaliteli bellik ile bu sorun ortadan kalkabilir :)
Yani racing'e başlangıç motoru diyorsunuz bilgi paylaşımınız için teşekkürler ... :cat:

Bitane kaliteli bellik ile bu sorun ortadan kalkabilir :)
Yani racing'e başlangıç motoru diyorsunuz bilgi paylaşımınız için teşekkürler ... :cat:

Ben korumalı ceketle kullanıyorum. Bide bellikle denemek lazım. Ama çok bişi değişmez bence. Motorun tasarımı bu sonuçta.

Uzun boylu adamlara çok yakışmıyor bide. Ben 1.81 im biraz abes duruyor altımda. :) Ama inceyim. 65 kiloyum ordan kurtarıyoruz. :)

Düzeltme. Daha iyi bir fikir almanız açısından oturuş açısı ve 1.81 bi adamın altında nasıl durduğunu göstereyim motorun.

DSC_1166.jpg

Son düzenleme:
Ben korumalı ceketle kullanıyorum. Bide bellikle denemek lazım. Ama çok bişi değişmez bence. Motorun tasarımı bu sonuçta.

Uzun boylu adamlara çok yakışmıyor bide. Ben 1.81 im biraz abes duruyor altımda. :) Ama inceyim. 65 kiloyum ordan kurtarıyoruz. :)

Valla bende biraz kalıplıyım kendime racing benimsedim herkez chopper gidiyor desede racing koltuğuna oturmak beni daha çok mutlu ediyor hayırlısıyla bulursam alıcam cbr125 tekeriniz düz bassın :rendeer:

Valla bende biraz kalıplıyım kendime racing benimsedim herkez chopper gidiyor desede racing koltuğuna oturmak beni daha çok mutlu ediyor hayırlısıyla bulursam alıcam cbr125 tekeriniz düz bassın :rendeer:

Daracık marmaris trafiğinde bile çok kıvrak. Kullanım çok kolay. Yakıt inanılmaz düşük. Motor korkunç kaliteli. Hakkaten sürüşten zevk veren bir motor.

600RR 954RR 1000RR a binicek paranız yoksa buna biniceksiniz aynı zevki alcaksınız işte. :p Birazcık kısıtlanmış hali sadece. :p

Ben yeni kasa cbr 125 kullanıyorum,arkadaşımın repsolunude kullandım.Cbr 125 başlı başına çok iyi bi motosiklet bence.Ben kesinlikle öneriyorum.Şu yüzden şu sebeple alınmaz denecek hiçbir kusuru yok

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
yorulmamıs bir cbr 125 güzel bir baslangıc motoru olucaktır sizin için

Merhabalar bende forumda yeniyim ancak forumu yıllardır misafir olarak takıp etmekteyım.Adım huseyın İstanbul Beşiktaşta yasıyorum tekerınız duz bassın arkadaslar:bestmt:

Cbr125r tek kişi ile senı oldukca tatmın edecek bır motosıklettır ancak artcın var ise hem o rahatsız olur hemde sen arkadakı tıtresm bır sure sonra poponuzda uyusma yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar