acayüp, bende aynı yaşta ve bekarım. aynen senin gbi düşünüyorumYengemiz sukretsinki once onunla tamismissin![]()
bende sevgili eşinizin okuması için 1-2 kelam edeyim, arkadaşlar gibi benimde çorbada tuzum olsun. 2005 senesinde ilk motorumu aldığımdan 1sene sonra eski nişanlımla tanıştım. başlarda o da motora karşıydı, binmeye korkuyordu. biryerde buluşmaya gittiğim zaman motoru park eder yaya olarak gezer dolaşır, sonrasında ben motorla o otobüsle dönerdi eve. daha sonra benim tatlı tatlı ısrarlarıma dayanamayarak cafeye oraya buraya şehir içi kısa mesafelere gitmeye başladık. çok nadirde olsa motosiklet gruplarının toplantılarına gezilerine gittik, buradaki kişilerin kız arkadaşları, eşleriyle tanıştı sohbet etti, yavaş yavaş motosiklet olayına ısınmaya başladı. çok geçmeden biz uzun mesafeli gezilere urla, çeşme, foça gibi sayfiye yerlerine günü birlik gezilere hatta kamplar yapmaya başladık. kış gelip çattığında soğuklar yağmurlar başladığında, 2-3gün süren yağmurlar olduğunda beni arar "şu yağmur bir dinsede kısada olsa biraz turlasak" derdi. işte motorsiklet aşkı böyle birşeydir, birkere o seleye oturmakla damarlarınızda dolaşmaya başlar bu aşk. çünkü aşık olmak için onlarca sebep vardır; keyiflidir rüzgarın dağın çimenin ağacın çiçeğin yağmurun kokusunu alırsınız sürerken, ekonomiktir, park sorunu yoktur, trafik sorunu yoktur, en uzak mesafeden bahsederken bile "haa şurasımı?" hadi gidip gelelim demeye başlar insan, km ifadesi anlamını yiyirmiş heryer artık sizin için "şurası" olmaya başlamıştır vs. daha birçok sebep sıralanabilir. velhasıl kelam, söylendiği gibi motor gerçekten keyif ve özgürlüktür.
NOT: nişanlımla ayrılma sebebimizin motosiklet ile uzaktan yakından alakası yoktur yenge