Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba emre
elcik leri nerden aldın tam olarak bilgi verebilirmisin, link v.b. ben den almak istiyorum.
tabikide söyleyeyim, ne demek. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-siyah-mavi-beyaz-yesil-sari-60196174/detay/ yorumları okursan baya iyi bir satıcı, saat 17gibi parayı hesaba geçtim 18.30da kargoya vermişler, ertesi sabah saat 11de kargo firması aradı.
yalnız şöyle bir sorun var, hangi marka elcik koruma alırsan al bağlantı aparatları standarttır, 28 ve 22mm'e uygundur. bizim gidon ortada 28mm dir ve uçlara doğru incelir(22mm dende ince) bu yüzden gidonun içine giren 2adet aparatın daha incesini tornacıda yaptırdım. yani maliyet elcik koruma 55tl+ torna 30tl=75tl ye mal oldu. pazarlıkla tornada yapılan aparat olayını daha ucuza yaptırabilirsiniz, o gün acele işim vardı hiç pazarlık olayına girişemedim ilk önüme gelen tornacıda yaptırdım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

şunuda belirteyim, buı elcik korumalar çok kaliteli çok profesyonel değil aynı satıcıda yada başka bir satıcıda 350tl yede elcik koruma var, hangi marka alırsanız alın +30tl torna ücretinide eklemeyi unutmayın.

tabikide söyleyeyim, ne demek. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-siyah-mavi-beyaz-yesil-sari-60196174/detay/ yorumları okursan baya iyi bir satıcı, saat 17gibi parayı hesaba geçtim 18.30da kargoya vermişler, ertesi sabah saat 11de kargo firması aradı.
yalnız şöyle bir sorun var, hangi marka elcik koruma alırsan al bağlantı aparatları standarttır, 28 ve 22mm'e uygundur. bizim gidon ortada 28mm dir ve uçlara doğru incelir(22mm dende ince) bu yüzden gidonun içine giren 2adet aparatın daha incesini tornacıda yaptırdım. yani maliyet elcik koruma 55tl+ torna 30tl=75tl ye mal oldu. pazarlıkla tornada yapılan aparat olayını daha ucuza yaptırabilirsiniz, o gün acele işim vardı hiç pazarlık olayına girişemedim ilk önüme gelen tornacıda yaptırdım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

şunuda belirteyim, buı elcik korumalar çok kaliteli çok profesyonel değil aynı satıcıda yada başka bir satıcıda 350tl yede elcik koruma var, hangi marka alırsanız alın +30tl torna ücretinide eklemeyi unutmayın.

Kırmızı renklileri daha iyi koruyormuş ama.. :)

yahu seninkine çirkin diyen oldumu :) tamam tamam senin kırmızı daha yakışıklı :)

Şu elcik korumalar benim F650ye nasıl olur acaba Huckle hocam? senin bir yorumunu alayım sen kullanmıştın f650yi.

Şu elcik korumalar benim F650ye nasıl olur acaba Huckle hocam? senin bir yorumunu alayım sen kullanmıştın f650yi.

Valla üstad BMW'ye pek yakışacağını düşünmüyorum.. Rüzgarı kesmek adına şunun gibi bişiy düşünebilirsin;

12032009304small.jpg

Veya Bmw 2000 model üstü veya V-Strom'unkiler yakışıyor ama lanetler çok da pahalı satıyor..

sayın str kullanıcıları bi video atında şu aletin sesini de duyalım böyle fotolara bak bak olmuyor :)

hiç video eklemeye çalışmadım, denemek lazım. önce bir aşağı ineyimde çekim yapayım, bakalım sonra yüklemeyi becerebilecekmiyim :)

gopro??
var olmamı, su altı, paraşüt, Bungee jumping vs. videolarını sileyim önce :) :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------

yok beceremedim :) ben en iyisi linki koyayım. çekim pek iyi değil idare edin artık
http://www.youtube.com/watch?v=7wqWyWMVLRI

gopro??
var olmamı, su altı, paraşüt, Bungee jumping vs. videolarını sileyim önce :) :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------

yok beceremedim :) ben en iyisi linki koyayım. çekim pek iyi değil idare edin artık

Valla kıymetinizi bilin MT'ler.. Ben üşenirdim video çekip yüklemeye.. Aslında arazide çekilmiş videolar da var ama bir alabilsek çeken arkadaştan.. :)
Emre güzel olmuş yine de eline sağlık..

üşenirsin tabi, senin motor işyerinde garajda duruyor :) benimki hemen evin altındaki garajda.
vallaha pek iyi olmamış gece olduğu için hem karanlık, hem garaj yankı yapmış hemide acemi kameraman bazı yerlerde parmağıyla mirofonu kapamış :)

Motorun sesi su fokurdaması gibi geliyodu.Arazide bir çekimde bekleriz:cat:

Motorun sesi su fokurdaması gibi geliyodu.Arazide bir çekimde bekleriz:cat:
işte diyorum ya, bu kameranın ve kameramanın çok profesyonal olmasından kaynaklı :)
inşallah arazi çekimleri de koyarız ilerde.

Abilerim,kardeşlerim bir mesajlada olsa bir katkıda bulunursdanız sevinirim...

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-askima-yardim-edin-lutfen-2.html#post2582619
vallaha hocam ben görevimi yerine getirip yazdım, Karapara'yı akladık sanırsam :) :)

gopro??

iyi güldüm ama ha :mrgreen:

bende şu şekilde koyayımda kolaylık olsun :)

[YT]7wqWyWMVLRI[/YT]

kapalı mekan olmasından kaynaklı yankı var fakat egzozlarla oynanarak gayet güzel ses alınabilir bu cihazdann :)

iyi güldüm ama ha :mrgreen:

bende şu şekilde koyayımda kolaylık olsun :)

7wqWyWMVLRI[/YT]

kapalı mekan olmasından kaynaklı yankı var fakat egzozlarla oynanarak gayet güzel ses alınabilir bu cihazdann :)
allah hepimizi güldürsün kardeşim :)
bende böyle eklemeyi bulamadım işte. sitede 2005 tarihli bişey vardı okudum ama beceremedim, bendenmi? eski olmasından mı? acaba :)
demekki başına ve sonuna [YT] yazıyoruz, bukadar basitmiydi yaaa, tpuuu bana :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar