tabikide söyleyeyim, ne demek. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-siyah-mavi-beyaz-yesil-sari-60196174/detay/ yorumları okursan baya iyi bir satıcı, saat 17gibi parayı hesaba geçtim 18.30da kargoya vermişler, ertesi sabah saat 11de kargo firması aradı.merhaba emre
elcik leri nerden aldın tam olarak bilgi verebilirmisin, link v.b. ben den almak istiyorum.
yalnız şöyle bir sorun var, hangi marka elcik koruma alırsan al bağlantı aparatları standarttır, 28 ve 22mm'e uygundur. bizim gidon ortada 28mm dir ve uçlara doğru incelir(22mm dende ince) bu yüzden gidonun içine giren 2adet aparatın daha incesini tornacıda yaptırdım. yani maliyet elcik koruma 55tl+ torna 30tl=75tl ye mal oldu. pazarlıkla tornada yapılan aparat olayını daha ucuza yaptırabilirsiniz, o gün acele işim vardı hiç pazarlık olayına girişemedim ilk önüme gelen tornacıda yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
şunuda belirteyim, buı elcik korumalar çok kaliteli çok profesyonel değil aynı satıcıda yada başka bir satıcıda 350tl yede elcik koruma var, hangi marka alırsanız alın +30tl torna ücretinide eklemeyi unutmayın.