Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fikir değişikliğine gittim iyi bir motor yerine orta halli ucuz bir motor alıp 1-2 sene öğrendikten sonra iyi bir motor almaya karar verdim.Şimdi sizden aşağıdakilerden hangisini alayım ve sebebleri ne olması hakkında bilgi almak istiyorum:
Bisan Roadstar 250
Keeway Super Shadow 250
Ramzey QM 250
Regal Raptor 250-9B
Jinlun 250-5
monero cmx 250 a çinliler içinde en hızlı ve güçlü olanı
japonda japon diyen üstadlara kızma bildikleri vardır elbet lakin regal megal uğraşma hiç ramzey şu bu traş bir kullanıcı olarak ne problem yaşıyorum (145 kiloyum ve artçisiz çok az gezebiliyorum) nede süratten sıkıntım var.. yol boşsa rüzgar yağış yoksa ve kendine güvenebildiğin dakikalarsa hiç zorlanmadan 140![]()
iyi yapmışsın bende gelseydim iki böcük vızıldardık neyse kısmet önümüzdeki gezilere birde bu böcüğü satsam chopper alsam oh kebab![]()
Selam herkese..
keeway sl 150 -ss 250
regal raptor dd250e 9
bu üçünün artıları ve eksileri merak ediyorum yardımcı olabilrmisiniz
Katiliyorum.. Bende en500 ile basladim halada kullaniyorum ve cok memnunum gercekten guclu bi makine temiz bulursan al derim2 aydır en500 kullanıyorum cok memnunum benimde ilk vitesli motosikletimdi , fakat almadan önce biraz cbf 150 kullanmıştım , motor cok güçlü onu belirteyim , ama en500 le başlanırmı tabi başlanır![]()