Kymco ve Düğme

Kymco agility city 200i almaya karar verdim. Eskiden mondial 150 hs vardı aküsü bitiyodu hep kışın çalışmıyodu,benzin borusu tıkanıyodu,aynaları fıldır fıldır oynuyodu vs. bıktım. Bu scooterde kışın çalışmama,aküsü bitme durumları olur mu? Yağmurda bırakmayacağım garaja koyacağım. Bide burdaki scooterdaki son resimde kırmızı bi düğme var o nedir? Üst taraftaki,
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=Wiki+125&Id=24&k=2

o kırmızı düğme benzin pompası ve motora giden elektriği keser

diğer soruna gelince kymco motor kullandığın mondial gibi seni üzmez

aprilia scarabeo tavsiye ederim hocam ...
hem beygiri hemde kalitesi on numara (kullanmadım ama cok arastırdım)

seçenekler içine dahil etmende fayda var diye düşünüyorum.

alttaki kırmızıda turbo düğmesi sadece kanunide var ama çok sık kullanırsan motorun ömrünü kısaltıyormuş:pl::pl:

ben motor seçiminden önce motosiklet üzerinde neler var ne işe yarar bir araştır öğren bende depriyajımdaki müşürü sormuştum önceden (itiraf) ama senin sordukların çok basit şeyler sanırım motosiklet hakkında yeterince bilgin yok motosiklet ustalarını zengin edebilirsin bu bilgi azlığı ile

ben motor seçiminden önce motosiklet üzerinde neler var ne işe yarar bir araştır öğren bende depriyajımdaki müşürü sormuştum önceden (itiraf) ama senin sordukların çok basit şeyler sanırım motosiklet hakkında yeterince bilgin yok motosiklet ustalarını zengin edebilirsin bu bilgi azlığı ile
Önceden kullandığı motorda bu tuş yok sa veya hiç kullanmadıysa bu onun suçu değil sonuçta kullanarak öğrenecek.Bende motora ilk bindiğimde bilmiyordum DOĞAL olarak ve öğrendim ha bu şekilde sormadım o ayrı ama soru aşırı garip değil bence

Önceden kullandığı motorda bu tuş yok sa veya hiç kullanmadıysa bu onun suçu değil sonuçta kullanarak öğrenecek.Bende motora ilk bindiğimde bilmiyordum DOĞAL olarak ve öğrendim ha bu şekilde sormadım o ayrı ama soru aşırı garip değil bence
benden önceki yoruma bakarsanız arkadaşa ne anlatmak istediğimi daha rahat anlayabiilirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Kymco kullancisiyim tavsiye ederim japon ve italyanlar kadar kaliteli bir motor Kymco.

150 yaparmı yauw o kadar

arkadaş şaka yapıyor; turbo düğmesi değil o. elektriği kesen bi düğme. arkadaş benzin pompası demiş doğrudur.

kanuninin o scooteri 3 binliradan fazla. arkaya 2. amortisörü koymamışlar. ayrıca koydukları amortisör yerine demir boru koysan daha iyi... 150 zcmdeki arka çift amortisör o tek amortisörden 4 tane etmesine rağmen iyi hoplatıyordu... şaka gibi ya 3 binlira fiyat...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar