harleyin sesi japonun ucuzu

harley sesine en yakın sesi hangi motordan alabilirim...? yani honda mı yamaha mı gibi...? benim için ses önemlide... yada illa egzos falan mı deyiştirmek şart...? ona göre motor alacağım... yardımcı olursanız şimdiden cok teşekkürler...:)

honda shadow al geç ayrıca ekipmanların ne alemde pardon en öncesi ehliyet var mı? önceki motorun nedir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimsunuz? nereyesunuz? yaş kaçtur?
ehliyet nomeresu nedir?ne kullanaysunuz yada kullandunizmi?

The_izmir Değilsen Al bir kawasaki 1700 voyager 10 Numara Görünüş Varr
Olmadı Çıkar yan çantaları Al sana 20 nUMARA

ehliyet olayı kolay yaa... daha yeni başlicam kısmetse... işte biraz biraz burdan şurdan öğrenmeye çalışıyorum... en azından kulak dolgunluğu m ollsaun... herkeze cok teşekkürler... peki honda mı yamaha mı...? kavazaki mi suzuki mi dersiniz...?hangisini tavsiye edersiniz...? zaten tek kişilik chopper custom yapıcam...kalın teker falan... şimdiden saolun...

İlk önce düşük cc' li bir motor al, kullanmayı öğren sonra yavaş yavaş yükseltirsin. Ayrıca önce ehliyet al, korumalarını tamamla, vs.
Daha hiç forumu okumamışsın, belli. İlk önce biraz araştır sonra tekrar konu açarsın. :farao:

1 nisan da değil nereden çıktı şaka gibi :)
ne bileyim önce bir ehliyet al bir kask al korumaları fulle sonra kalan parayla motor bakarsın kendine. aman diyim ses di şekildi derken asfaltla yakın ilişkiye girmen çok muhtemel.

haklısınız da arkadaş bu iş paraya bakar yaa...!!! neyse parası veririz yani... :bounce: basarım parayı alırım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

ayrıca bu formdan banan e...!!! okumak ta zorunda dilim...!!! bilmek istedim girdim öğrenmeye çalışıyom suç mu...!

Bu paraya bakar....intahar etmek istiyorum ve param çok ...sizene parayı bastırıp harleyle öldürecem kendimi?? pardon harley sesine en yakın sesi olan motorla....

haklısınız da arkadaş bu iş paraya bakar yaa...!!! neyse parası veririz yani... :bounce: basarım parayı alırım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

ayrıca bu formdan banan e...!!! okumak ta zorunda dilim...!!! bilmek istedim girdim öğrenmeye çalışıyom suç mu...!
Şaka mısın sen ? :pr: Bu işler parayla değil, önce tecrübe gerek. Ayrıca bu iş paraya bakmaz arkadaşım ! Ölürken benim param çok dersin artık.

fantastik.

Arkadaşlar Bu eleman The_İzmir

Belli Oldu Yada Onun Kuzenlerinden Biri :p

Arkadaşım Al O motoru Öl ,Geber Artık Kimsenin Umrunda Olmaz Adam Akıllı Bigi Veriyoz Daha artislik Yapıyor
Ayrıca bu form dan banane...!!! okumak ta zorunda dilim...!!!
Bu Laf nedir ya Niye Üye Oldun Ozaman
Banlanman Yakındır

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim adım yakuza ve japonum.cırcır olunca harleye yakın ses veriyorum beni al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar