Kenan Sofuoğlu, Hollanda'ya damat oldu

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Hollandalı Julia Looman ile aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı.
Bu sezon Kawasaki Deltafin Lorenzini takımıyla Dünya Supersport Şampiyonası’nda mücadele etmeye hazırlanan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, gönlünü Hollandalı Lulia Looman’a kaptırdı. Yarışmalara da birlikte giden ikili, yıl içinde nikah masasına oturacak.

Kenan Sofuoğlu, Hollanda’da tanıştıkları üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Julia Looman ile iyi anlaştıklarını belirterek, "Julia’yı çok seviyorum. Yanındayken mutlu oluyorum. Yarışmalara da birlikte gidiyorum" diyerek duygularını anlattı.

Looman’ın ailesinin Hollanda’da turizmle ilgilendiğini ve genç motosikletçilerin yetiştirilmesi için de organizasyonlar düzenlediğini belirten Sofuoğlu, "Julia’dan sonra ailesiyle tanıştık. Birlikte yarışmalara gittik ve iyi bir diyaloğumuz oldu. Daha sonra benim ailemle tanıştılar. Aile arasında iyi bir uyum oldu ve Looman ile aileler arasında nişanlandık. Bu sezon içinde düğün yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Looman’ın bir yıldır Türkçe kurslarına katıldığını ve artık Türkçe konuşabildiğini ifade eden Sofuoğlu, "Kendisi Hollanda’da organizatörlük öğrenimi alıyor. Şu an Motosiklet Federasyonu’nda bununla ilgili staj yapıyor. Gençlerle ilgili projeler geliştiriyor" dedi.

Kaynak: Milliyet

816331_2.gif

Ekli dosyalar

• kenanhollandadamat.jpg
    kenanhollandadamat.jpg
    28.3 KB · Görüntüleme: 26,740
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah tamamına erdirsin, hayırlı evlatlar versin inşallah.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun.
Kenan'a mutluluklar dilerim.

Allah mesud etsin. Kafama da takılmıyor değil; Bu adam adı gibi "sofu" dur. Nasıl oluyor da Hollandalı ile evleniyor onu da anlayabilmiş değilim.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Allah mesud etsin. Kafama da takılmıyor değil; Bu adam adı gibi "sofu" dur. Nasıl oluyor da Hollandalı ile evleniyor onu da anlayabilmiş değilim.

sağ gösterim sol vurmak diye buna deniyor işte.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

Hikayeden sofu. Adapazarında bunların kabilesinden yüzlercesi mevcut

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Soyadı gibi kanındada''sofu''luk var ise,o kızı bişekilde ikna edip ''iman''ile şereflenmesine vesile olur inşeallah.

Amin Allah tamamına erdirsin tek yastıkta kocasınlar inşallah.Evlatlarıda Kenan gibi hayırlı insanlar olur inşallah.
hala iyileşmedimi senin şu bacekkk,kaç ay oldu:)pistlerde görmek isteriz seni..sana şarkı şiir besteleyecem bak sonunda :)
''Sırtın isterdi zaten döşek,
Kırıldı oldu bahane ayak,
Yatmaya alışmış ilkantek:),
Böyle giderse yiyeceksin kötek,
Şimdi koşa koşa inmede aşağıya görek :)''

Geçmiş olsun tekrardan uzun zaman oldu ne durumdasın ağam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Olsun
Bence sakıncası yok
tek problem kızla yanyana foto vermemeli

Çok tipsiz yav

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Vay arkadaş, bu devirde bile bilgisizce cehalet içeren yorumlar yapabiliyorsunuz ya gerçekten bravo.
Özel bir çaba mı sarf ediyorsunuz? Tamam bilgisiz olabilirsin, ama neden bilmediğin konuda yorum yapıyorsun?

Hadi yorum yapmak istedin, peki yorum yapmadan önce 3-5 saniyeni ayırarak internette aramak da mı aklına gelmedi?
4 kelime yazıp aratsan soruna cevap alacak ve bu cahilce yorumu yapmayacaksın ama sanırım amacın bilgilenmek öğrenmek değil "ahanda açık buldum sevinci ile saldırmak"

Din alimi olmaya gerek yok, müslüman erkekler ehli kitap kadınlar ile evlenebilirler

Hatta yanlış hatırlamıyorsam dinini değiştirmesine bile gerek olmaması lazım, ama emin değilim.

Ayrıca Allah bağışlasın, ben televizyonda gördüm yengemiz oldukca güzel bir kız ama bu resimde hiç fotojenik çıkmamış :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tüh be yazık oldu.Bütün bekaretimle kendimi kenana saklamıştım halbüki :p tabi adam elin memlekinte nerden bulsun türk kızını.ilk bulduğuna kapıldı.neyse hayırlısı olsun.

Kadın gibi dedikodu yapanlara yazık diyorum sadece...
EVET EHLİ KİTAP OLMASI yeterli...
Hem Kenan Mutluysa koca karı gibi dedikodu yapmamak gere....

Allah mutlu mesut etsin...

Şöyle bir konuda işi dinle bağlayanlara helal olsun diyorum.Çok ciddiyim helal olsun.Bir yerden bulup,tutup çekip bağlamışlar yine işi dine.Yuh artık ya yuh!

Kenan'a mutluluklar dilerim!

Şöyle bir konuda işi dinle bağlayanlara helal olsun diyorum.Çok ciddiyim helal olsun.Bir yerden bulup,tutup çekip bağlamışlar yine işi dine.Yuh artık ya yuh!

Kenan'a mutluluklar dilerim!

Bu konunun dine bağlanması normal yarım saat yuh çekecek bi mesele yok. Dine bağlanmış ama yanlış bağlanmış :) neyseki düzeltmiş arkadaşlar sonradan. İslam Dini insanın sosyal yaşamı ile yakından ilgili olduğu için evlilik meselesine de şerh koymuştur. Arkadaşların dediği gibi, evlenilecek hanımın ehli kitab olması yeterlidir bi erkek için. Yani Hristiyan ya da Yahudi olabilir. Ama Müslüman bir hanım ehli kitab da olsa Müslüman olmayan bi erkekle evlenemez :queen:

Ayrıca bazı haddini bilmez arkadaşlarımız yok güzel değil yok foto çektirmesin gibi yorumlar yapmış çok üzücü. ayıp kardeşim ayıp yani böyle şeyler. ne diyim başka bilmem ki..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar