koray haber veririm sana başladığım zaman muhtemelen irfan ustanın yanında olurum
koray haber veririm sana başladığım zaman muhtemelen irfan ustanın yanında olurum
iyi akşamlar arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
bugün 2 tane makina almışımki sormayın gitsin
BMW k1200s diğeri APRILIA RSV 1000R
alçak gönüllülük bende kalsın koray
tanesi sekizbuçuk tl bismillah dedim maket koleksiyonuna başladım:queen:
koray atla gel hacı cuma cumartesi genelde ben boşum telimi vereyim sana:cat: bi ara uğra hatta irfan agaya yağ değişimine gidelimkocaeli mt olarak bide gölcükte toplantı yapında gelelim oraya beya..
:cherry:
koray atla gel hacı cuma cumartesi genelde ben boşum telimi vereyim sana:cat: bi ara uğra hatta irfan agaya yağ değişimine gidelimkurtarıcımız irfan abi :rendeer:
cuma 16 dan sonra olursa bende size tomofille eskortluk edebilirimnihat ben müsait olduğum zaman oradayım zaten..
benim mekan belli irfan aganın yanı
cuma günü ben müsaitim..hava iyi olursa gelirim irfan agaya gideriz.. benim num. 542 656 99 66 çağrı at bana ..cuma günü ararım çıkarken
cuma 16 dan sonra olursa bende size tomofille eskortluk edebilirim
tamamdır msj attım sana kaydet numaramı ben istanbulayım cumaya donmus olurum muhtemelen havada ıyı olursa cıkarız:cat:
gölcük toplantısı fena olmaz organize ederiz inşallah
nedemek çağırmak sen gel istersen sen sahili yakalım boydan boya
hava durumu cuma gününü karlı gösteriyorr:
günaydın şekerim bu havalara fazlaca taktın sen bu aralarne yaptın dün bakam rapor ver ben 11 kadar dayandım sora sızıp kalmışım uykusuzluktan :cherry: