[Kocaeli - MT]

iyi akşamlar arkadaşlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

bugün 2 tane makina almışımki sormayın gitsin
BMW k1200s diğeri APRILIA RSV 1000R

koray haber veririm sana başladığım zaman muhtemelen irfan ustanın yanında olurum

tamam abi kesin haber ver.. duruma göre gelirim yanınıza :)

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

iyi akşamlar arkadaşlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

bugün 2 tane makina almışımki sormayın gitsin
BMW k1200s diğeri APRILIA RSV 1000R

nasıl yani :silent: ee ben senin yerinde olsam artık mt ye yazmam :p:queen:

alçak gönüllülük bende kalsın koray
tanesi sekizbuçuk tl bismillah dedim maket koleksiyonuna başladım:queen:

gayet iyi maketler var bi harita yaptım topluyorum inceden bazı yerlede ittiriyolar carfuurr toyz hedefte ama fiyatları kalın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

ğerçeği dirilene kadar napalım
idare eder ağrı kesici vazifesi görür bunlar:flower:

koray atla gel hacı cuma cumartesi genelde ben boşum telimi vereyim sana:cat: bi ara uğra hatta irfan agaya yağ değişimine gidelim :) kurtarıcımız irfan abi :rendeer:

nihat ben müsait olduğum zaman oradayım zaten..
benim mekan belli irfan aganın yanı :)
cuma günü ben müsaitim..hava iyi olursa gelirim irfan agaya gideriz.. benim num. 542 656 99 66 çağrı at bana ..cuma günü ararım çıkarken

nihat ben müsait olduğum zaman oradayım zaten..
benim mekan belli irfan aganın yanı :)
cuma günü ben müsaitim..hava iyi olursa gelirim irfan agaya gideriz.. benim num. 542 656 99 66 çağrı at bana ..cuma günü ararım çıkarken
cuma 16 dan sonra olursa bende size tomofille eskortluk edebilirim

tamamdır msj attım sana kaydet numaramı ben istanbulayım cumaya donmus olurum muhtemelen havada ıyı olursa cıkarız:cat:

nedemek çağırmak sen gel istersen sen sahili yakalım boydan boya

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

ah ah benim motor çıksın bu günlerin telafisi ağır olacak

nedemek çağırmak sen gel istersen sen sahili yakalım boydan boya

20 şubatta cemre düşecek.. artıkın havalar kırılmaya başlar.. sürekli birlikte oluruz.. cuma hava iyi olursa irfan abinin oraya gelirsin.. biz orada oluruz.. benim en geç 5 te izmite dönmem gerekiyor..
o yüzden erken gidip biraz laklak yapacam :):)

eger böle bir toplantı olupta motorun sorununu cumaya kadar çözebılırsem katılma fırsatım olabılır hem tanısmıs oluruz ama cuma karlı dıyorlar havaya :pr:

Arkadaşlar bu gün benim arkadaş tekteker crosscu Burak :mrgreen: ve ben 1 saat felan önce d.dere dörtyolda bi altgeçit var onu geçer geçmez bi okul var orda gidiyoruz efil efil bi çocuk gördüm chopper motorla bizi görünce bi heycanlandı surat ifadesini görseniz çölde su arayan bedevi gibi böle bir seviniyo kornaya basıyo el sallıyo 16-17 yaşlarında gibi geldi bana sonra böle bayaa bi sevindi bizde kornaya falan bastık el yaptım felan ama sonra bir gülüyorum diyorum acaba çocuk diyoduki bu saatte kim motorla gezer tek başıma çıktım felan tak diye biz geliyoruz çocuk sevinçten çılgına döndü sonra geçtik gittik yanından sonra dedim dönüp desemmi "naber la hadi gel gezelim" kokrtum dedim şimdi çocuk sevinçten bayılır felan :D:D :D:D

Bu arada Günay abi bu gün gelmdin seni gördüm ama abi pakete gidiyodum ya telafi ederiz bi ara sis lambanı anlatacaktın demi çkaaalll :D:D

Gölcük toplantısı olabillir mümkünse cuma akşam 22:00 ve pazar 11:00 arası herhangi bir saat (hatta gece 3 bile olur ciddiyim:cat:) olabilir lütfen denk getirin artık bende tanışmak istiyorum ya yeter valla gına geldi :wiinkk:

---------- Post added at 05:01 ---------- Previous post was at 03:21 ----------

ohhhooo millet uyuyo yaa :)

günaydın şekerim bu havalara fazlaca taktın sen bu aralar :) ne yaptın dün bakam rapor ver ben 11 kadar dayandım sora sızıp kalmışım uykusuzluktan :cherry:

günaydın şekerim..
dün şenol abiye gittim.. xenonları taktık.. güzel keyifli bir gün oldu abi.. uzun zamandır böyle yol yapmamıştım .. takıldık.. dönüşte ahmet abiyi gördüm.. girdik bi cafe ye çay içtik öyle yani.. dün e-5 te motorun hakkını verdim:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar