11 Mart Bodrum Moto Kros Etkinliği / Muğla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
11 MART BODRUM MOTO KROS ETKİNLİĞİ
merhaba arkadaşlar 11 mart bodrum türkiye endro ilk ayak moto kros yarışı vardır katılmak isteyen arkadaşlar 11 mart saat 9 da yatağan belediyesi önünden tekerlerimiz döner saat 10,30 da güvercinlikte çay molası verilip bondrum moto kros pistine intikal edilecektir katılmak isteyen arkadaşlar kendini eklesin uyulması gereken kurallar
kazasız belasız sürüşler

gurup sürüş lideri muğla sorumlumuz mehmet çetindir

HATIRLANMASI GEREKEN BİRKAÇ KURAL..!

1-Ehliyeti ve korumalı kıyafetlere sahip olmayan üye ve artçısı sürüşe katılamaz.
2-Grup ve sürüş kurallarına uymayan arkadaş grup sürüşünden men edilir.
3-Grup üyeleri grup liderinin istediği düzeni sürüşte sergilemelidir.
4-Grup sürüşünde sollama yapmak kesinlikte yasaktır.
5-Grup sürüşlerinde bir sapağa gelindiğinde bir arkanızdaki sürüçü sizi görene kadar sapak girişinde beklemek gurup içinde kopmaları yok edecektir.
6-)Tüm sürücülar motosikletlerinin far stop sinlay gibi lambaları ve lastik havalarını kontrol edip depoları dolu bir şekilde buluşma yerine gelmelidir.

etkinliği marsiyasvipworld grubu düzenlemektedir.

Hava durumunda büyük bir olumsuzluk olmaz ise eğer tüm Muğla bölgesindeki arkadaşlardan katılım bekliyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Tabiki olabilir ben yola Marmaris ten çıkacağım.Muğla da birkaç arkadaş daha birleştikten sonra asıl gurup olarak Yatağan da toplanacağız. oradan Bodrum a devam edeceğiz. Süre yaklaştığında yatağan da oluş saatimiz hemen hemen belli olur onuda belirtiriz, kedinizi ona göre hazırlarsınız.Yalnız bir ricamız olacak, lütfen en azından başınızda kaskınız, üstünüzde montunuz ve dizliğiniz olsun.

Ben yeni motor aldım 3 ay kadar oldu tam takım giyinmeden 1 km bile gitmiyorum ... kask eldiven elbise dahil herşeyi giyinip çıkıyorum.. güvenlik herşeyden önce gelir ..

en şanslı benim. Guruba katılmama gerek yok. Zaten bodrumda oturuyom :) ama bodrumda nerde?

F54

vay arkadaş ya şu motokross yarışları hep bana tam ters memlekette kalmak zorunda mı acaba:pr:

ben kesın katılıyorum dıdımden arkadaslar ıle konusup gurupca milastan katılabiliriz baslama ve milasa varıs saati konusunda tam bilgi alır isem kesin katılırım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kesın katılıyorum dıdımden arkadaslar ıle konusup gurupca milastan katılabiliriz baslama ve milasa varıs saati konusunda tam bilgi alır isem kesin katılırım...

Tabiki tarih yaklaştığında herşey kesinleşecektir.Ona göre de bilgilendiririz sizi

---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:19 ----------

ekrem bu sefer hava iyi olur umarım...

İnş Serkan Hocam artık motoru gördüğüm zamanlarda içimde bir canavar sezmeye başladım.:)Nereye gideceğim ne için gideceğimin hiç önemi yok sadece gitmek sadece sürmek istiyorum.Şehir içi sıkmaya başladı:pale:

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:21 ----------

en şanslı benim. Guruba katılmama gerek yok. Zaten bodrumda oturuyom :) ama bodrumda nerde?

Tam yerini bende bilmiyorum.Grubu organize edenlerle gideceğimiz için yer arama gibi bi sıkıntı yaşamayacağız.

arkadaşım bende bodrumdayım.yarışlar yalı çiftlikte yapılacak,,bilginize,, bodrum girişinde yokuş başı na inmeden the marmara oteline 200 metre kala milas yönünden gelenler sağa bodrumdan çıkışta sola döneceksiniz..reklam tabelaları konacakmış zaten..

Forumdan Uzaklaştırıldı
şansımıza hava hafif yağışlı gözüküyor yine.

ekrem mehmetle konuşmuşsunuz...buluşup gidiyoruz inşallah pazara...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam cumartesi arayacağım ya seni ya mehmeti muğladan kaçta hareket edecek isek ben ona göre buradan çıkacağım yola. bizim 2 arkadaş vardı gelecek onların iş yattı yine tek başıma düşeceğim yollara:) pazar günü görüşmek dileği ile. ha bu arada meteoroloji hafif yağmur gösteriyor ama inş sağanak yağmura çevirmez.

9 da yatağan'da olacağız...saati ona göre ayarlamak gerekiyor...ben 8:30 da nazar pastanesinin önünde olurum...sende 8:15 gibi ula kavşağında olsan bence olur...

bir telefon numarası verirseniz çzelden biz 4 motor didimden size katılmak istiyoruz milastan

Yarin saba 8 gibi cikalim diyoruz benzin alimiydi falan filan 9 gibi dalyanda oluruz meteroloji yag,ur var diyor sokede bodrum yagmursuz gorunuyor hava yagmursuz olur ise mutlaka gidiyoruz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar