Motorunuza sizden daha çok binen birisi var, farkındamısınız?...

image109n.jpg

Her sabah motorun koltuğundaki o pati ve çamur izlerini gördükçe uyuz oluyorum o kediyi yakalarsam fena yapacağım demek isterdim ama içimdeki hayvan sevgisi elvermiyor

:cherry: hususi motor tepesine kedi koysan böyle sıralı oturmaz he (disiplinli kedilermiş vesselam) :p

2 yıldır düzenli kedim var her sabah motoru park ederim koltukların naylon korumasını takarım o arada egzos civarında turalayıp ısınır sonrada benim ısıttığım koltuğa çıkarak keyif yapar arada birde hayrına ufak sütlerden almak aklıma gelirse ikram ederim :)

ama geçenlerde kızdım! Dedim hep ben ısıtıyorum sen oturuyorsun bi kerede sen koltuğu ısıt ben oturayım allahın soğuğunda yaptığın ayıp dedim. Tamam abi ayıpsın bende sana süt alırım yere eğilir dilinle içersin ozaman dedi kedimde :p

otursun hayvancıklar yazıktır. Kediler nimetin Allah tan geldiğini bilirmiş. O yüzden kedilere nankör diyoruz ya aslında kediler olayı biliyo. Bunu öğrendikten sonra kedilere saygım arttı:) Selemin derisini yırtmadıkları sürece oturabilirler:)

:cherry: hususi motor tepesine kedi koysan böyle sıralı oturmaz he (disiplinli kedilermiş vesselam) :p

2 yıldır düzenli kedim var her sabah motoru park ederim koltukların naylon korumasını takarım o arada egzos civarında turalayıp ısınır sonrada benim ısıttığım koltuğa çıkarak keyif yapar arada birde hayrına ufak sütlerden almak aklıma gelirse ikram ederim :)

ama geçenlerde kızdım! Dedim hep ben ısıtıyorum sen oturuyorsun bi kerede sen koltuğu ısıt ben oturayım allahın soğuğunda yaptığın ayıp dedim. Tamam abi ayıpsın bende sana süt alırım yere eğilir dilinle içersin ozaman dedi kedimde :p

:d garfield
bu arada motoranın ayaklık kırılmış bu kedicikler mi yaptı acep

otursunlar bişey değil de benim tekerleklere işiyolar. bu kötü.
branda olduğunda da haliyle brandaya. bu daha kötü.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bunladan daha çok binenler var... Yusuf..... Hiç inmez arkadan..... :))

Kediler yerden yüksekte oturmayı sever. O yükseklikten diğer Kedileri görebilirler. Ve motor seleleri genelde çok büyük olmadığından genelde tek Kedi oturmaktadır. Buda onların en sevdiği şeylerden'dir, Tek olmak...
Arkadaş birde işemeseler daha iyi olacak, bazen motor çiş kokuyor, iki saat temizle ondan sonra.
Acaba köpekler bu yüzdenmi kovalıyor motorsikletleri. :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mete-Han görmesin bu görüntüyü kesin hain bir plan daha yapabilir :)

Ben her sabah motorun başına gittiğimde kedilerin çamurlu pati izlerini görüyorum:)sele kaplamasına bakıyorum yırtık,çizik,delik varmı diye;yok :)Ozaman sorun yok kedicikler soguk kış gecelerinde benim seleme sığındıysa onları burada ağırlamak hiçte ağrıma gitmez aksine keyiflenirim,zavallıcıklara ev sahipliği yapıyorum diye....

:d garfield
bu arada motoranın ayaklık kırılmış bu kedicikler mi yaptı acep

Okadar vahşi olduklarını sanmıyorum ama olur ya resimdeki kedilerin hepsi erkek kedidir ayaklığa da bi dişi kedi gelip ya şuraya bende kıvrılayım diyip yattıysa diğer erkek kediler bizim dişiyi rahat bırakmayıp kırmış olabilirler sonuçta burası türkiye :p

benim scooterı da fareler işgal ederdi geceleri. :) mübarek motorun kemirilmemiş kablosu yoktur.ama bizim kapıda takılan 3tane genç kedi var.bi gece bunları motorun olduğu yere kilitledim. :poperetion is complated :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar