TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hocam benim bakıma 750 km kaldı. İzmir'deki (adı lazım değil) servise götürmek içimden hiç gelmiyor. Manisa-Merkez'deki servise götürmeyi düşünüyorum. Geze geze giderim, yeterki içime sinsin. Benim evden 45 km uzaklıkta, google amca öyle diyor :) Tanırmısın, tavsiye eder misin?
Manisa servisi hasan usta işin erbabıdır kendisi memnun kalacağına eminim arkadaşım tavsiye ederim

Arkadaşlar ben motorun aynalarından biraz şikayetçiyim Linkteki ayna bizim motorlara nasıl gider görüş açısı nasıl olur fikirleriniz nelerdir. ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar hangi renk alayım sizce fikirlerinizi bekliyorum bikaç gün içinde alacagım apache fiyatı nekadar şuan bilgisi olan varmı

Hadi bakalım beklemedeyım o zaman :) Su havalar ısınsın görelım canavarları :D

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Nasipse Bi kaç güNe bende aLıyorum .. Havalar Biraz müsade etSin Yeter .. :)

arkadaşlar fiyatlar nasıl bilgisi olan yazsın

TSV SİTESİNE GİRİP BAKMAK SAHİBİNDEN.COM A GİRİPBAKMAK BU KADAR MI ZOR ABİ GOOGLE NEDEN İCAT EDİLDİ :santa:

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:26 ----------

YBr den vazgeçtim :) ama bana öyle birşey söyleyinki Hız ve çeviklik dışında cbf den vazgeçip apaçi alayım.

Şimdi "öyle" birşey gösteremezsek sen Apache'den vazgeçeceksin anlaşılan? Yada Apache'yi alırsan biz kâr edeceğiz gibi bi anlam çıkıyor :mrgreen: Bunlar işin latifesi tabi :)

Parça kalitesi bana göre cbf150 den iyi.
Tipi daha düzgün, gösterişli.
Farı sabit değil, virajlarda büyük avantaj.
Yakıt iyi, yağ yakma yok.
Yeter mi :)

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.:pale:

Şimdi "öyle" birşey gösteremezsek sen Apache'den vazgeçeceksin anlaşılan? Yada Apache'yi alırsan biz kâr edeceğiz gibi bi anlam çıkıyor :mrgreen: Bunlar işin latifesi tabi :)

Parça kalitesi bana göre cbf150 den iyi.
Tipi daha düzgün, gösterişli.
Farı sabit değil, virajlarda büyük avantaj.
Yakıt iyi, yağ yakma yok.
Yeter mi :)

Hemen kızma yahuu ben vitesli kullanmadım cbf yi ilk tercihim sebebi vites göstergesi olmasıdır ancak dün halilhayabusa apaçi al alıyosan dedi ondan sordum hani genelde hep japon motoru japon motoru derler forumda ama bu sefere japonuda bırakıp hintli tavsiye edilince afalladım

Hemen kızma yahuu ben vitesli kullanmadım cbf yi ilk tercihim sebebi vites göstergesi olmasıdır ancak dün halilhayabusa apaçi al alıyosan dedi ondan sordum hani genelde hep japon motoru japon motoru derler forumda ama bu sefere japonuda bırakıp hintli tavsiye edilince afalladım
sen ikisini bi yan yana koy hangisine alacağına karar verirsin:)

arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.:pale:
Hayırlısı olsun Bora abi, üzüldüm senin adına.:cyclopsan Ne krizi bu, 2002 krizi var sanki memlekette. İşverenlerin diline dolanmış bir kere söküp atmak kolay olmuyor.

Adana İl Temsilcisi
hava yağışlı görünüyor yusufum,açtığı bir gün inşallah yanındayım,bande özledim sohbetini.sağol kardeş.

bora abi çok geçmiş olsun. ne kriziymiş bu zamanda merak ettim doğrusu. gerçekten üzüldüm. her işte bir hayır vardır. inş daha güzel bir kapı açılır başkanım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar