durmaz dostum olmazz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:58 ----------
arkadarşlar uzun bir aradan sonra biraz bilgi aktarımı yapayım.
x8 250 piaggio motoruma ne zamandır servis bakım ilgisi göstermediğim için bana sağolsu gerekli cevabı verdi.
şöyleki motorun gösterge tablosunda yer alan helikopter görünümlü arıza lambası(sol baş sarı) aralıklar yanıp sönmekte idi servise götürdüm hata tespit cihazı sorun vermedi . önemli bir konu olmadığı servisden söylendi ancak gecen hafta hareret göstergesi kırmızı hatta geliyor duruncu iniyordu , yani kaçınılmaz servis zamanı sorunuuuu. neyse kızıltoprak yolunu tuttuk liste çıktı
bu arada motor 24000 km de bu zaman kadar hiç bir sorun çıkarmadı. neyse hareret müşhüri , yağ,filtre, misketler ( ciddi ses vardı bunlar değişince ses kalmadı ) motor şasi lastik takozu değişimi genel bakım kontroller 530 tl lik olduk rahatladık. şimdi motor bir başka oldu ama tam servisden çıkmak üzereyken konjektöründe değişimi gerekli olduğu söylendi ( elektrik akımını ayarlayan alet fazla akım veriyormuş buda aküyü ve elk donanımını hasar veririmiş miş miş orjinal parca 500 tl imiş birde taiwan uydurulurmuş oda 250-300 civarıymış anlayacağınız bu konjektör hakkında bilgisi temin etme alternatifi bilgisi olan varsa sevinirim şimdilik bu kadar