19/02/2012 Tarihinde Edirneye Gidiyoruz Arkadaşlar

19/02/2012 Tarihde İstanbuldan Edirneye Gelmek İsteyen Arkadaşlar Parmak Kaldırsın Arkadaşlar İstanbuldan Edirneye Gidiyoruz Ve Ciğerleri Yiğoruz :cat:
Kalkış Yerimiz: Saat 8,00 Beşyol Colony Önünden Hareket Edicez Bütün Arkadaşları Bekliyoruz

Tim Komutanınız: Fatih Cesim Sarıgül

Saygılar

kavgaya gıdıozz :D qweqwe

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

Mevzu Var Adam Topluom Ne Alakası Var Şimdi

Onu Boş Verde Sen Benim Çıkartmaları Aldınmı Alper Abiden Bu arada Arkadaşlar İnş Hava Güzel OLur

Son düzenleme:
Havalar berbat Allah yardımcınız olsun.. :rendeer:.. Çıkartmalar alındıysa bende varım sırada o çiğ köfteciyi bulduysanız banada yerini söyleyinde gidip alam b.köy yakın :cat:

Havalar berbat Allah yardımcınız olsun.. :rendeer:.. Çıkartmalar alındıysa bende varım sırada o çiğ köfteciyi bulduysanız banada yerini söyleyinde gidip alam b.köy yakın :cat:
bakırköy nimet ablanın karşısında beyaz adam kitap evi var onun dibinde natural çiğ köfte var ordan temin edebilirsin

Mersin İl Temsilcisi
oraya varmışken rektörden de diplomamı isteyin...
17 yıl olmuş, artık onlar d vermek istiyordur sanırım...
verirler mi?

verirler di mi....

kavgaya gıdıozz :D qweqwe

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:26 ----------

Mevzu Var Adam Topluom Ne Alakası Var Şimdi

Onu Boş Verde Sen Benim Çıkartmaları Aldınmı Alper Abiden Bu arada Arkadaşlar İnş Hava Güzel OLur

şaka yapıyorum be hacı, eğer benim vardiya durumum uyarsa bende gelicem. sticker ları aldım, buluşunca veririm ;)

ben müsait olursam gelirim ama cc farkı var:) ben genel olarak 90-100 gitmeyi seviyorum :)

ben müsait olursam gelirim ama cc farkı var:) ben genel olarak 90-100 gitmeyi seviyorum :)

Bizde Zaten O Hızda Gideceğiz Geze Geze Hıza Gerek Yok

Evet Arkadaşlar Hava Güzel Olursa Gelicek Arkadaşlar Lütfen İsim Listesi Yapsın İlk Ben Yapıom :D

1: Fatih Cesim Sarıgül
2: Fikri Aktaş

benim haftaya cuma durum belli olur, ona göre yazarım, herşey yengen vizesi ile ilgili, duygusal yani:)

benim haftaya cuma durum belli olur, ona göre yazarım, herşey yengen vizesi ile ilgili, duygusal yani:)

Ne vizeymiş arkadaş. 85 geziye aynı şeyi yazıp hiçbirine katılmadın :) nasıl olucak böyle :p Hani biraz samimiyetim olsa kılıbığın r1 le gideni dicem sanada okadar tanışamadık daha :p

Ne vizeymiş arkadaş. 85 geziye aynı şeyi yazıp hiçbirine katılmadın :) nasıl olucak böyle :p Hani biraz samimiyetim olsa kılıbığın r1 le gideni dicem sanada okadar tanışamadık daha :p

valla şimdi çocuk yolda, hanım evde :) şartlar her geçen gün geziler için daha da olgunlaşıyor:) hatta geçenlerde yalovaya kebap yemeğe de 2 arkadaşla gitmişliğim var:) kılıbık vs denmesi sorun olmaz, maksat evde ağzımızın tadı bozulmasın, gönüller kırılmasın, yeni evli olunca orta yolu bulmak zaman alıyor galiba, yavaş yavaş alışacak :)

ARKADAŞLAR GEZİMİZ HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI İPTAL EDİLMİŞTİR KISMETSE ARTIK YAZA

Son düzenleme:
evet şu an beklenen kar yağışı tipi şeklinde halkalıda yağıyor :) yazı beklemeden gideriz edirneye inşallah ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet şu an beklenen kar yağışı tipi şeklinde halkalıda yağıyor :) yazı beklemeden gideriz edirneye inşallah ...
halkalıda kar yağıyor demek ne güzel..kayaşehirde göz gözü görmüyor valla ben adını koyamadim bu yağış şeklinin hem ben de seve seve gelirim edirneye ordan dönüşte aile mezarlığına gitmek isterim uzunköprüye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar