[KKTC - MT]

ruhsat bilgilerini özelden yolla bana yarın gidip soruyım bnde yaptırcam benimkide bitti çünkü blackeagletr nin kinide ben yaptırcam yani siz gelmeden sigortalarınız yaptırılmış olcak herkese hayırlı işler :D :D :D :D
kralsın aslansın kaplansın pantersin süpersin sen yav :queen:
utanmasam ay lav yu okaay diye tezahürat yapıcam :queen: Sen bana facebook üzerinden mail adresini yollar mısın? hemmen scanner, ardından ruhsat mail adresinde :cat:

ruhsat bilgilerini özelden yolla bana yarın gidip soruyım bnde yaptırcam benimkide bitti çünkü blackeagletr nin kinide ben yaptırcam yani siz gelmeden sigortalarınız yaptırılmış olcak herkese hayırlı işler :D :D :D :D
La az bekleyin 3 ümüzün birden yapak bari :cherry: oz.07 aga ben 9 unda geliyorum adaya uygun olusa sende gel beraber gidelim.

La az bekleyin 3 ümüzün birden yapak bari :cherry: oz.07 aga ben 9 unda geliyorum adaya uygun olusa sende gel beraber gidelim.
yav 9u çok erken değil miii :mrgreen: Ben en erken 11i cumartesi gece feribotuna binebilirim. Daha Antalya'da yapmam gereken bir sürü iş var :pale: Zaten okul 13ünde açılıyo, yurt ortamında napcam erkenden :p Tüh, denk getirip birlikte gideydik iyiydi :D

Denizli İl Temsilcisi
yav 9u çok erken değil miii :mrgreen: Ben en erken 11i cumartesi gece feribotuna binebilirim. Daha Antalya'da yapmam gereken bir sürü iş var :pale: Zaten okul 13ünde açılıyo, yurt ortamında napcam erkenden :p Tüh, denk getirip birlikte gideydik iyiydi :D

siz bi gelinde denk getircem ben sizi :D

son kayıt 10 u benim gelebilceğim en geç tarih 9 u akşamı :) neyse napalım artık.
okay hangileri lazım la büssürü şey var burda :D

oz.07 feribot seferlerine tekrar baktım da cuma cumartesi feribot yok

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Ferhatkars senin jim beam sahte miydi yoksa? :queen: Liseliye bağladın olayı. Uyu sen uyu uyu :mrgreen:

sahtesi insanı bu hale getiriyorsa orjinali ne yapar allah bilir...
ilk defa viski içince birde ayarını kaçırınca eee benimde ayarım kaçtı...:queen::queen:
sadece viski hiç içmemiştim...bilumum votka,bira,şarap....:p

oranı buranı sallama olum...baa da motör bul...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

adam chapion diye bi marka itelemeye kaltı dünyanın en iyi yağıymış öyle dedi dayı ne var dedim başka motul var dedi iyi fAZla söz etme al parayı sar gazete kağıdına yağı dedim

champion un bujileri iyidir...sağlamdır...bulursanız alın kullanın...

Son düzenleme:
oz.07 feribot seferlerine tekrar baktım da cuma cumartesi feribot yok

Doğru diyon, ben 11i derken totomdan uydurmuşum :mrgreen:
Zaten benim motoru taşucuna nasıl götürüceğim hala netleşmiş değil :silent:
Belki salı-çarşambaya kalma durumum var o yüzden.. Sen kafana göre git kardeşim, benim işler biraz karmaşık :p
Bu arada Okay'dan da haber gelmedi, dün hastayım diyodu, bişey olmasın çocuğa :queen:

Doğru diyon, ben 11i derken totomdan uydurmuşum :mrgreen:
Zaten benim motoru taşucuna nasıl götürüceğim hala netleşmiş değil :silent:
Belki salı-çarşambaya kalma durumum var o yüzden.. Sen kafana göre git kardeşim, benim işler biraz karmaşık :p
Bu arada Okay'dan da haber gelmedi, dün hastayım diyodu, bişey olmasın çocuğa :queen:
yok ben konuştum bugün sağlam bizim ev işini halletti doğru düzgün ev bulup çıkabildik sonunda :) bugün vakti olmadığı için bakamadı sigortacılara. 200 civarı bi fiyata hazırla kendini :queen:

yok ben konuştum bugün sağlam bizim ev işini halletti doğru düzgün ev bulup çıkabildik sonunda :) bugün vakti olmadığı için bakamadı sigortacılara. 200 civarı bi fiyata hazırla kendini :queen:

Hadi hayırlı olsun o zaman size :)
Yav Okay 150ye yıllık buldum demişti ama? yalan mı oldu o iş? :pale: Batırcak bunlar beni yaa :pr:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
arkadaşlar motorlarınızı gümrükden geçirirken
benim içinde biraz bilgi edinirseniz çok memnun olurum....
çalışma izni ile kktc de bulunanlar araçlarını (motorlarını :cherry:) buraya getirebiliyorlar mı?
getirebiliyorsak araçlardaki yaş sınırı nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar