[KKTC - MT]

Denizli İl Temsilcisi
okay sanayiye gitmişken banada tornada 10 cm çapında 2 cm kalınlığında 30 cm lik alüminyum boru oydurabilirmisin zahmet olmazsa :queen:
pürüzsüz olmasa da olur.. :p

ferhatın istekleri zaten adamı motosikletten soğutcak cinsten ha bide senn sopa eksikti :D

vay yavrum ölçülere bak...:queen:

Söylemeyi unuttum... Angara da benim eve uğrayıp tamir takım-taklavatlarını da getir...ilazım olabilir...:p

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar konuyu toparlıyorum biraz daha önemli bilgiler olsun bir ay kadar süre gereksiz mesaj yasak
bencumartesi geliyorum akşam
black_eagletr ve oz07 motorla geliyor şimdi ekstradan bu konular veya mt ile ilgili sorusu olan varsa acil sorsun süre kısalıyor

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
arkadaşlar konuyu toparlıyorum biraz daha önemli bilgiler olsun bir ay kadar süre gereksiz mesaj yasak
bencumartesi geliyorum akşam
black_eagletr ve oz07 motorla geliyor şimdi ekstradan bu konular veya mt ile ilgili sorusu olan varsa acil sorsun süre kısalıyor

bana motür bulun kardeşim...en az 30 beygir olsun...fazlası fark etmez :wiinkk:
10.000 tl ye kadar...

Motosikleti
hava ne kadar güzel yaa....offf...şimdi olacaktı bi motörüm gezecektim aheste aheste :salut::pale:::crying::::crying::::crying::

birisine artçı da olsam olur hiç yokdan iyidir ::winkwink::friends:

Motosikleti
bendeki bundan biraz küçük :bounce::pl:

Denizli İl Temsilcisi
aynen kardeşim sen geldiğinde kalcağın evi gördüğünde yuh diyebilirsin ünkü evimizde dev ekran plazma zel iç mimara tasarlatılmış ev odalar eşyalar full eşyalı bi evde kalcaksın artık

Motosikleti
çok pis dağıttım bee...klawyedeki tuşlaruın yerinş parmaklarım bilmese bunuda yazamaycam...:queen:

hoop hop artık bende varım uleyynn :)))
son karar verildi, motoru nakliyeci bi abimizin kamyonetine atıp getiricez taşucuna. Bütün evraklarım tam, parayı ayarladım gibi :queen:
Bi Okay kardeşimin söylediği şu "iş bankasına yatırılan 20 lira civarı para" olayı eksik, o kafamı kurcalıyo ama bakalım nası olcak :mrgreen:
Bu arada sen ne zaman gidiyosun adaya blackeagletr ? Ben pazar yada pazartesi burdan çıkıcam. Pazartesi veya salı cyprustayım!
Bu arada Okayy duy sesimii! Benim sigorta işine ne zaman bakcan? :cherry:

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

ya<amıyhorumçççç :queen::queen:hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhffffffffffffff

Ferhatkars senin jim beam sahte miydi yoksa? :queen: Liseliye bağladın olayı. Uyu sen uyu uyu :mrgreen:

Denizli İl Temsilcisi
hoop hop artık bende varım uleyynn :)))
son karar verildi, motoru nakliyeci bi abimizin kamyonetine atıp getiricez taşucuna. Bütün evraklarım tam, parayı ayarladım gibi :queen:
Bi Okay kardeşimin söylediği şu "iş bankasına yatırılan 20 lira civarı para" olayı eksik, o kafamı kurcalıyo ama bakalım nası olcak :mrgreen:
Bu arada sen ne zaman gidiyosun adaya blackeagletr ? Ben pazar yada pazartesi burdan çıkıcam. Pazartesi veya salı cyprustayım!
Bu arada Okayy duy sesimii! Benim sigorta işine ne zaman bakcan? :cherry:

ruhsat bilgilerini özelden yolla bana yarın gidip soruyım bnde yaptırcam benimkide bitti çünkü blackeagletr nin kinide ben yaptırcam yani siz gelmeden sigortalarınız yaptırılmış olcak herkese hayırlı işler :D :D :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar