yeniyim lütfen motorum ile ilgili yorum

motorum güzelmi

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ltfen en üste ankete katılın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayalbuysa cılardan bu arkadaşta..... Alttan alın... :))):queen:

neden
ben
hayvanmıyım
motorum
olamazmı bende senin bu lafına bile takmıyorum peh:bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

arkadaşım sen benim yaşımın küçük olduğunu nerden biliyorsun kötü bir anlamda değil sadece soru

not=benim babam 20 yaşından beri motora ilgi duymuş bir insan ve bana motoru ilk öğreten o sen düşün artık

ve bu benim 2. motorum bundan önce otomotik vites ramzey vardı sattım üzerinde biraz= baya bir para koyup alıdm

Bu Arada Biraz Usturuplu at Otomatik Vites Tahminen 100cc Scooterdan 1340 CC hayabusayamı Geçtin HAHAHA iŞTE Buna gÜLÜNÜR :queen::queen::queen::queen::queen:

yahu motorun olabilir tabii ki trilyonerde olabilirsin ama bir araç alıyorsun ve sadece görüp aaa güzelmiş diyip 30 bin vermezsin veya ne kadar para ediyorsa.

@uluhan kaya

Bir fotoğraf çekte gözümüz gönlümüz açılsın.. Yalnız motosikletin üstünde Zafer işareti yaparken olsun, yoksa forumdaki kötü kalpli canavar insanlar inanmazlar senin olduğuna :p :p :p

:D :D

Yok Canım Yetmez Moturun Yanında Bi foto Çek Ve amuda Kalkarak Bi foro Olsun Yoksa İnanmayız :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
@uluhan kaya

Bir fotoğraf çekte gözümüz gönlümüz açılsın.. Yalnız motosikletin üstünde Zafer işareti yaparken olsun, yoksa forumdaki kötü kalpli canavar insanlar inanmazlar senin olduğuna :p :p :p

:D :D

saol teşekürlerde resim nasıl koycam yapamadım bir türlü forum biraz karışıkda

:bestmt:

AAaaa ayıp ediyorsun ben sana yardım ederim simdi in motorunun yanında fotografı cekil soledıgım sekılde sonra gel resmi pc ne at

sonra www.hizliresim.com adresıne gir dosya secten resmi sec dosya yukle de sonra resmın Url 'si yazıcak altta

onu buraya kopıle gerisini biz hallederiz hadı canım beklıyoruz :D

Bak İşte Böle Resim Koyulur Masa Üstünden Seçecen Yükle Diyecen orada resmin üstünde olan yazılardan 2 ci sıradakini komple seçeceksinsin buraya koplaya diceksin bu kadar :p
http://www.hizliresim.com/ Tıkla Ve yükle

Son düzenleme:

yahu ilk başta internetten bulduğun resmi koyabiliyorsun anken açabiliyorsun.şekilli şekilli yazıyorsun (daha ben öyle yazmayı bilmiyorum) sonra resim nasıl eklenir forum karışık diyosun yuh bee arkadaş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam arkadaşlar lütfen bi dinleyin tamam bu motoru kiralık alıdm 30 günlüğüne onu alıcak kadar param yok herkezden özürler konun un bu kadar büyüceğini sanetmemişdim 30.000 lira vercek param yoktu benim bütçem yetmez buna herkezden özürler ama gerçekten motorum var öle 30.000 liralık değil ama yine ben onu seviyorum

not =beni hor görürsünüz diye böle yaptım özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar