HayvanSever Motosiklet Sürücüleri! (Kötü Haber)

cinnet toplumlarında bnların olması gayet normal...eğitimsizliğin sevgisizliğin karşılığı bu tarz rahatsızlıklar...

Ne oldu var mi bir gelisme?Ben Mesut YAR a da yazdim ama bu sabah hic sozetmedi..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben da fatih portakal a yazdım.. İşallah söz eder...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suç işleyeni,kötülük yapanı hayvanlık sıfatıyla itham ederiz.Aslında hayvanlar masum ve günahsız varlıklardır.
Bu zavallı havancığa bukadar vahşiliği acımasızca yapabilecek olan insan olamaz.Ruh hastası yada nefret dolu olmak gerekir,yaşamın anlam ve amacı konusunda hiçbir fikri-inancı olmayan alt,aşağı,tiksinç bir kişilik sahibi olmalı.Ben bunu yapan yada yapanları Allaha havale ediyorum ki adalet,yargı bu işlerle uğraşamayacak kadar meşgul canım ülkemde...

Nasıl bir eğitimsiz sevgisiz nefretle büyüdülerse bunlar. Fırsatını bulsa ve ceza almıcağını bilse korkmasa insana da yapar yaratıklar.

Afferim çok eğlenceli dimi!

Ulan Avrupada hayvana bu işkenceyi yapanı arar bulur ve anasını ağlatırlar bide insan içine kolay kolay salmazlar ruh sağlığı bozuk diye. Tedavisini olmadan adım atamaz takibe alırlar adamı. Biz bunları dikate alıcazda olayın ciddiyetin kavrıcazda...

Bakan adamın psikoljisi bozuluyor bunlar bide zevkle yapıyor

bu fotoyu ilk gördugumde , kısaca yazılanı okuyup bi kac saniye icinde hayvanın resmine bakıp hemen kapamıstım. bu gerçek olamaz diye dusunmek istemistim. ama biliyorumki gerçek ve böyle manyaklardan aramızda çok var. bu ve bunun gibi eylemlerde bulunanların ciddi anlamda tedavi görneleri ve topluma afişe edilmeleri gereklidir.
konudan biraz alakasız olarak; hayvan besliyen arkadaslar lutfen dikkat edin kedi kopeklerinizi bi yerlere bırakmak zorunda kalırsanız kesinlikle çok iyi araştırın. askere giderken bırakmak zorunda kaldıgım, gözüm gibi baktığım fransız bulldogumu, nette buldugum guzel ve sevgi yumagı bir pansiyondan geri aldıgımda tek gözu kör , bir deri bir kemik kalmıs, idrar icinde yatmaktan tuyleri sapsarı olmus bir sekilde geri almıstım. hayvan 1 sene sonrada kanser oldu. demek istedigim kimse sizin hayvanınıza sizden daha iyi bakamaz ve o nette gordugunuz süper ötesi sevgi yumagı pansiyonlar sadece gösteristen ibaret.

konuyu surekli takip ediyorum.insallah bir gelisme olur.baska sikayette bulunabilecegimiz yerler varsa paylasin.oralara da dilekce gonderelim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazıp yazıp siliyorum.

Son düzenleme:
Bu köpeğe bunu yapanları bulsak, topluca dalsak ne güzel olurdu değil mi sevgili MT ailesi.

Bir hayvan sever olarak bir abi vicdani bir fert bir insan olarak bunu yapan adi insanlara en ağır hitaplarda bulunmak istiyorum ama ortaya çıkamayacak kadar aşağılık insanlar... dilekçeyi gönderdim fayda olması açısından kendi sitemde konuyu paylaştım.. İnşallah etkili merciler çözer bu durumu bunu çözebilcek güçleri de yoksa bir daha olmaması için bari özen göstersinler...

Bu tip insanlar içimizde bir şekilde dolaşıyorlar.Zaman zaman gazete haberlerinde karısını,çocuğunu,sevgilisini döven,işkence eden,ve hatta öldüren bu insanların yaptıklarını ibretle okuyoruz.Toplum olarak ne kadar eğitimsiz olduğumuzu ve kanunlarımızın yetersiz olduklarını açıkca görüyoruz. Yasalarımızdaki bu yanlışlıklar senelerdir bütün sızlanmalarımıza rağmen düzeltilmiyor. Belediyeler tarafından zehirlenen bu hayvanların haberlerini sıksık duyuyoruz.Barınaklardaki hayvanlarında durumu çok farklı değil.Olumsuz koşullarda bir arada tutulmaya çalışılan bu hayvanlarında büyük kısmı buralarda telef oluyorlar.
Sonuç olarak dindar bir toplum yetiştirmenin peşine düşeceğimize,daha eğitimli ve ruh sağlığı daha iyi nesiller yetiştirmenin yollarını aramalıyız.Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok,bu işi başarmış toplumların neler yaptıklarını inceleyip,bunu kendi koşullarımıza uygulamanın yeterli olacağı kanısındayım.Tabiki toplumları değişimi öyle sabahtan akşama olacak işler değil uzun ve sabır isteyen bir süreç..

şimdilik bir gelişme yok sanırım, araştırma safasında...
fakat facebook gibi sitelerde de paylaşırsak daha fazla kişi fark etmiş olur hatta başka forumlara üyeliği olanlar da konuyu açarsa çok iyi olur.
tv8 de Erken Baskı programını sunan Seda Akgül bu konudan söz etmişti.

şimdilik bir gelişme yok sanırım, araştırma safasında...
fakat facebook gibi sitelerde de paylaşırsak daha fazla kişi fark etmiş olur hatta başka forumlara üyeliği olanlar da konuyu açarsa çok iyi olur.
tv8 de Erken Baskı programını sunan Seda Akgül bu konudan söz etmişti.
facebook ta paylasmak aklima geldi ama inan ki o resimleri gormeye tahammul edemiyorum.icim parcalaniyor.zaten dunden beri aklimdan cikmiyor.

Sizi çok net anllıyorum, haklısınız! İnsan olanın zaten yüreğide, mideside kaldıramaz. fakat mecbur hissediyorum kendimi paylaşmak zorunda kalıyorum, çünkü ibretlik bir vaka!
+18 olarak paylaşılabilir. bunu yapanlar, bu toplumun içinde yaşıyor ve kim olduklarını bilmiyoruz!
üniversite öğrencisi olabilir
garson olabilir
fırında ekmek yapıyor olabilir
motosiklet-araba servisin de çalışıyo olabilir
evinize su getiren birisi olabilir
amele-usta olabilir
ailesi olabilir
Ve FARKINDA OLMADAN ELİNİ SIKIYOR BİLE OLABİLİRİZ...
EN ACISI yarın birgün bunu bir çocuğa veya masum bir insana bile yapabilme ihtimali olabilir!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu ve benzeri durumlarda ciddi reaksiyonlar gösterilmezse giderek artan ahlaki çöküntünün sonuçları bize,ailemize en sevdiklerimize de dokunacaktır..
Konuyu cumartesiden beri takip ediyorum. İnternette de mynet dışında popülaritesi yüksek başka bir sitede haber olarak görmedim.
Bunun bir şekilde görsel basında haber olarak yayınlanıp ciddi anlamda kamuoyu oluşturması gerekiyor.

kedi davasının mahkeme duruşmasında izmiri alarma geçirmeye uğraşıyorlardı, etkili olundu mu bilmiyorum...
bu tarz vakalar neyin eylemi olabilir ya da ne kanıtlanıyor olabilir acaba? daha önce asitle ceset yok etme gibi şeyler duymuştum, sanki bu işi yapanlar
öncelikle köpeğin üzerinde denemiş olabilirler...

Bundan önce de,vahşi bi köpeğiyle bir kediyi sıkıştıran o.çocugu vardı.Kediye bi tekme sallamıştı,kedi orda kan revan can vermişti.Bi marketin mi ne güvenlik kamerası çekmişti.İnsan görünümlü adi şerefsiz bulunmuştu.Bide üniversiteli çıktı o.çocugu.İnşallah bunu yapan bu dünyada bin katını görür ya rabbim

O şerefsizin davası devam ediyor izmir de takipteyiz. Sokağa çıkacak durumu yok şu anda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar