ulen kankamın temiz duygularıyla nasıl oynarsınız
onu kötü emelleriniz nasıl alet ettiniz
heyyy kocaeli mt helal size...:queen:
demek öyle... kara listem;
1-Ahmet N.
2-piyanist_irf
3-yasin_942
4-F54
5- ?
ulen kankamın temiz duygularıyla nasıl oynarsınız
onu kötü emelleriniz nasıl alet ettiniz
heyyy kocaeli mt helal size...:queen:
beni de aldın hee abisi yanlış saf ta duruyorsun seni marmara bölgesi mt den attırırım haberin olsun bundan sonra ege mt guruplarından birisini sürülmek istemiyor af dile barışalım:queen:demek öyle... kara listem;
1-Ahmet N.
2-piyanist_irf
3-yasin_942
4-F54
5- ?
beni sakaryadan başka yerde mezara sokamassın ki...yok kanka sana farklı bişey düşünüyorum.. sende gel yatıcan mı :queen: :queen:
[url]http://img396.yukle.tc/images/692bos_meza_bulsa_icine_girer_girmek_depresyon_depresif_bunalim.jpg[/URL]
Pogacalar birazdan firina girecekkoraycim bakiyorum kara listeye adimiz yazilmis kacirdin olm hashasli tahinli corekleri sabah teker doner
Sen dersini calis sekerim once is. biz unumuzu eliyoruz elegi duvara asmamiz uzak degil
Hadi yavrucum tezgahin onunu kapama.
trafik isiklarina dikkat et kiyidan kiyidan yuru klarnetim vokalim trompetim ,yan flutum)))))
kaçta çıkacaksın karamürselden .. o taraftan kim kim geliyorsunuz... cbf'm , yağ yakanım :thumleft:
günaydın datlım gıymatlım9:30 da teker döner müniride uyandırmayayım daa sabah sabah
:cherry:
---------- Post added at 08:58 ---------- Previous post was at 08:56 ----------
(v max ) emrah kardeşim benim artçı kayış attı istersen alabilirim seni aynı yerden ne oldu senin işler ?
ben bugün kursa devam abi..
yarın sen müsait olursan yanına uğrarım..![]()
valla bu akşam işe gitmeyecem ve pazartesi sabahı işe gidecem şekerim yine istiyorsan, gel tabi fakat bol bol ekmek yaparız onu söyleyem :cherry:
---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:12 ----------
neyse ben kaçtım şekerim gidilecek bir gezim varda sölemesi ayıp :cherry:münirle buluşcaz saat 9:30 da anca giderim...::gazla::::141::
abi bu resme gül gül öldümKocaeli Satış-Pazarlama sorumluları…