bi aralar audi falan var diyordun
l: :cherry:
16/32 abi....
bi aralar audi falan var diyordunl: :cherry:
ganga her gün elma yemek gibi bişey bu iş...bi cbf 500..cbf 600...er 6 n veya f..ne bilim...bir tatlı huzur almaya gidicez fuara...:P[/QUOTE' Alıntı:üzerindeki mahalle baskısı baya arttı galiba:queen: fuarda inş görüşürüz bende ilkkez fuara gidicem önceden gitmek hiç nasip olmadı
16/32 abi....
yebereni virsene lennn handikap...
cebefeni virsene lennn Cemoşş...:king:
Arkadaslar ben motoru vermeden once metehani hic gormemistim. Motoru verdikten 10-15 gun sonra tanismak kismet oldu. ve o anda dogru bir is yaptigimi dusunup mutlu oldum. Ilk defa kendisine bukadar yaklasmama ramen gayet uysal davrandicay bile demledi bana .Anneciginin elleriyle dograyip hatta soydugu meyveleri yedik.
Ben ettim sizde edin. Ne verirsen elinle o gelir seminle. Dunya mali dunyada kalir.Kefenin cebi yok. Mulk Allahindir. massallah, Allah korusunvs vs daha ne diyim ganga
![]()
halis ağa motoru alsın tekerlerini ben yollarım
halis abi kadar olmasa da benim de perem var![]()
üzerindeki mahalle baskısı baya arttı galiba:queen: fuarda inş görüşürüz bende ilkkez fuara gidicem önceden gitmek hiç nasip olmadı
12/24 yapabilirsiniz aslında 16 saat çok uzun değilmi yahu?
bunlar gibi birçok yerde sesli güldümallah neşenizi daim etsin
en güzeli 12/36 yatışşşş:queen:
aga allah nazardan saklasın sen rahat iş arıyorsan devlet üniversitelerine kapak atmaya bak onlar benden daha yatışş:cherry:bu dünyada işin iş lan Çamır Fatih...![]()
Kış bitti sayıyorum ben Martdan sonrası Allah büyük aga...fuardan 10 gün önce bana PM atarmısın...neden PM atmanı istediğimi sana yine PM ile söyleyeceğim...taammı ganga...:queen:[/B]
aga allah nazardan saklasın sen rahat iş arıyorsan devlet üniversitelerine kapak atmaya bak onlar benden daha yatışş:cherry:
Tamamdır mete abi:thumleft:
biz senle güçlerimizi birleştirip bir crypton alalım hacı ağabey:bestmt:
Olup da vermemek farklı olmayıp da verememek farklı hacım. Yakın otursak activayı bana kiralardın arada borcunu ödemiş olurduk vade sonunda da leasing gibi benim olurdu, sende kullandığınla kalırdın :cherry: ticaret zekası bu olsa gerek:flower:
yazın başında 1 yıllık az miktarlı bir kredi çektim,öyle bir bereketli gibi geldi ki sanki senelerdir ödüyorum. Neredeyse çektiğim tarihteki resimlerime bakıp iç geçireceğim:cherry:
Bence de 0 ya da yakın bir şeyler almak ama imkanlar el vermiyor şu an.
Scooter'a iyice sardın abi sen hayırdır cbf 600 yerine silverwing 600 bakarsın yakında:cherry: