bu kocaeli mt çok olmaya başladı severiz sayarız ama kıskanırızda 
Arkadaşlar Gölcük'teyim saat kaçta ve nerede yapıcaz ona göre bişe diyeyim ?
Koray kardeşim, davet mesajını aldım dün gece ama gelemeyeceğim, kusura bakma, eşimle hafta sonu için farklı bir planımız var. Elbette daha ilerki tarihlerde yapacağınız toplanma ve org... larda aranızda olmak isterim. Sizlere iyi eğlenceler.
irfanı kaleci yapmayın topla:mrgreen:beraber gol olur kendisi..
şimdi ben topa sert vururum irfanda topla top olur felan ..kendimi suçlu hissederim:queen:abi gel at gollerini.. irfan abi nasılsa kalede yağ yakacak :queen:
şimdi ben topa sert vururum irfanda topla top olur felan ..kendimi suçlu hissederim:queen:
öle deme o hayata bir sıfır yenik başlayanlardan.. o bir radikal..:mrgreen:o kadarda krenajları kötü değildir abi ya :queen:
kaç kişi oldu mesela net rakam varmı...
Arkadaşlar istanbul kemik tayfa pazar günü sapancaya geliyor,bu maç olmaz size söyleyeyim...Ben yokum maça,sizde iptal edin istanbul tayfasına katılalım derim..hem hasret gideririz hemde 12 kişi toplama derdinden kurtulursunuz...maç işi yatar şimdiden planı değiştirmek lazım
seyirci olarak gelebilirim
amatör oynanıyorum:queen:
inan uğur ben senden daha berbat oynayabilirim bikere yalnışlıkla oynadımda bidaha tövbe maksat muhabbet olsunbende şahsen çok berbat oynarım ama maksat birlikte olmak :cherry: