Siz dönerken ben anca yetişirim Yada geceden yola çıkmam lazım :cherry: Gelmeyeyim o sebepten :cherry:
Yaa ne alaka, tek grup sabit hızla gideriz. Asfalt soğuk, lastikler soğuk vs. gazlama gezisi olmaz heralde.
Siz dönerken ben anca yetişirim Yada geceden yola çıkmam lazım :cherry: Gelmeyeyim o sebepten :cherry:
ooooooo tünal abi erkencisiniz valla helal olsun , tanışmak istediğim simalar olmakla birlikte sizlere iyi eğlenceler diliyorum üzülerek ,allah sağlık versin yazlar çuvala girmedi ya :cherry::
inşallah hava güzel olur , yalnız foto beklerük video beklerük , birde alçaktan uçun :cherry::cat::rendeer:
Sen şimdiden ısınmaya başla,maçına kimse gelmeyecek zaten.12 kişi toparlayacam diye beklerken üşümezsin:queen:rota boludaki dinlenme tesisleri .. sen şimdi yola çık onlar yetişir ahmet abi.. :queen:
Sen şimdiden ısınmaya başla,maçına kimse gelmeyecek zaten.12 kişi toparlayacam diye beklerken üşümezsin:queen:
istersen sana bi kıyak yapayım playstation oynayalım pazar halı saha maçı yerine,yenilen yenenin peşine takılır pazar günü![]()
abi benim halı saha maçlarım hep var zaten..adam sıkıntısıda yok ..hani mt olarak olurmu dedim..haber yok..benim pazar maçım var yine
bu aralar ben motosiklet gezilerine ara verdim.. baharda fuarla birlikte başlayacağım![]()
tatlı su motorcusu seni neden yatırıyorsun motoru ver mete kanka'ma o işe gidip gelsin...abi benim halı saha maçlarım hep var zaten..adam sıkıntısıda yok ..hani mt olarak olurmu dedim..haber yok..benim pazar maçım var yine
bu aralar ben motosiklet gezilerine ara verdim.. baharda fuarla birlikte başlayacağım![]()
tatlı su motorcusu seni neden yatırıyorsun motoru ver mete kanka'ma o işe gidip gelsin...
eğer sapanca da mola vereceklerse bende akarım alemlere hep koray mı yapacak 10 km geziler birazda ben yapayım böyle kısa geziler sonra türkiye turu atmış gibi hava atarım:queen:
bazı arkadaşlar gibi
abisi beni böyle pis işlere bulaştırmaaman fatihim sen üşütürsün.bu havada motora binilir mi? sakın ha.. sonra üşürsün falan olmaz.. ben senin motorun fotolarını çeker atarım foruma sonra gezdik derim.. :queen:
sen pazar gelmezsen bu adamdan ne farkın kalacak çok merak ediyorumduyan görende der ki bu adam harbiden motorcu şundan ne farkın var ki..irfan agaya söyleyelim sana da yapsın :queen:
[url]http://img46.resimup.net/di/3N20.jpg[/URL]
sen pazar gelmezsen bu adamdan ne farkın kalacak çok merak ediyorum
Aynen öylebenim evin bayırı karlı ve buzlu,
bu yollar açılacak gibi değil,
1 haftadırda kayılıyor zaten,
yani benim motoru çıkartma olasılığım söz konusu değil
kısmet duruma göre hareket ederim gerçi...
Hacı millet sapancaya geliyor pazar günü,sen ne yapcan o gün heeee
Handikap korayla penaltı çalışırsınız,yasinde topları toplar artıkın
Olm pazar bırakın maçı,halısahayı,zaten gelmez kimse akalım istanbul kemik tayfa ile beraber sapancaya...Ben saattım sizi ona göreTünal Ağanın peşiine takılcam ben..Senide bekleriz,ekürün korayıda al gel maçınız patladı zati
adam gibi hasret giderelim milletle...
Güncel Liste ( bu bir gazlama değildir )
1- Onur Y. (Honda cbr blackbird)
2- Cbr 1100 xx (Suzuki Hayabusa) Tünal abi
3- Alikemal (Yamaha FJ8)
4- Binali (CBR 1000 RR )
5- Borabuhara (Honda Transalp)
6- Espiri Kutusu (Yücel Kalem)
7- BestMachine
8- Cihan
9-(f)unny SALİH(600(f)
10-Holocaust46 Kaan 600f
11-Seckin_ (ZX-10R)
12-Samet10 (Onur Y. artçısı)
13-Esirci01 (Düzce'den,4 tekerle maalesef )
14-gknkzy(600F) eski MT cilerden kadim yoldaşım
15-Ümitdura (Hayabusa-EyüpSultan)
16-Ahmet N. (Rota sapancaysa bende geliyorum)![]()