- Konu Yazar
Alan içinde satan içinde güzel bi fiyat olmuş:cat:
motoru alan arkadaşla görüşürüz arada internetten, havalar ısınınca motorlarla gezicez daha, hem alışveriş hem arkadaşlık oldu..
Alan içinde satan içinde güzel bi fiyat olmuş:cat:
zam yaparsa gt250r alırım yazmışsın bekliyoz aramıza sölemişin bi kereabi ben bugün izinliydim yarın çalışıyorum 12 - 8, daha doğrusu bugün oldu artık![]()
zam yaparsa gt250r alırım yazmışsın bekliyoz aramıza sölemişin bi keremetehan abi senide honda paraylamı tuttu herkezin bayi ile arasını yapıp hondaya para kazandırıyosun sanada bi sponsor olup cbf150 versinler artıkın
![]()
abi ben bugün izinliydim yarın çalışıyorum 12 - 8, daha doğrusu bugün oldu artık![]()
zam yaparsa gt250r alırım yazmışsın bekliyoz aramıza sölemişin bi keremetehan abi senide honda paraylamı tuttu herkezin bayi ile arasını yapıp hondaya para kazandırıyosun sanada bi sponsor olup cbf150 versinler artıkın
![]()
@alper ve @dedektif
havalimanında mı çalışıyorsunuz beyler?
ok abicim...sana kolay gelsin diyim..bende yarın (c.tesi) sabah 8 akşam 6 dayım beklerim..537 3352233
yok kanka inan bu aralar hiç hazetmiyorum Hondaya...ale:
Hatırlarmısın İlk Yorumu Ben yapmıştım Sanmam Zam yapacağını yapsada 50 -100 dedim
Ak Elim Tutulaydıda Yazmasaydım Honda Üçkağıtçılık Onda enflasyona göre zam yapmıyorlar Satış rakamına göre yapıyorlar :S
birde cbf 1000 e bak istersen 3bin tl zamevet motor tutulunca koydular zammı, heleki cbr125'e daha çok koydular![]()
olurmu fark etmez ama coğunluğumuz gt250r die söledim yazın paso aktivite falan oluyor b.çekmece-avcılar grubu olarak inş katılırsın beklerizevet mart nisan gibi 2011 gt250r da düşünmüyo değilim. honda alırsam aranızda yer yok mu bana, bak ben de beylikdüzünde oturuyorum![]()
metehan abim inş allah sana gönlünden geçeni verir böle motorsuz durman beni bile üzüyor kim bilir sen neler hisssediyosun inş bi cbf600 kısmet eder allah sana en kısa zamandayok kanka inan bu aralar hiç hazetmiyorum Hondaya...ale:
vala cbf1000 4 silindir 1000cc güç tork sağlam bi alet yine bile makul bi fiyatı var bi er6-n veya f bile 24bin tl civarı yanlışmıyımbirde cbf 1000 e bak istersen 3bin tl zam![]()
metehan abim inş allah sana gönlünden geçeni verir böle motorsuz durman beni bile üzüyor kim bilir sen neler hisssediyosun inş bi cbf600 kısmet eder allah sana en kısa zamanda
)