kanka er5 ararken cbr 125 buldum bi tane 2011 model...
onunla telefonda anlaştık bakalım ne olacak....
kankam ybr den pek farkı yok..bundan sonra kambur sürecen motoru..naked en güzeli![]()
sislerin merceklerini değiştirdim sıcak silikonlada sabitledim boyası dökülen yerleri boyadımmı bitek montaj kalıyor dışarsı buz gibi yapacak bi sürü iş var motorda ama çıkamıyorum allahım açsın artık şu güneş ...
verseydinya linkini bizde bi göz atsaydıkkanka er5 ararken cbr 125 buldum bi tane 2011 model...
onunla telefonda anlaştık bakalım ne olacak....
nıhahahahaa benim tek işim motorrrrr hahahahaahahava buz gibi abi.. ama aksatmayada gelmez.. yarın güneş bi açar işin olur.. motor yine yatar .. bence hemen hallet:cat:
abisi arkamdan atıp tutmak sana yakışmıyor ama yarışmak istersen ben varım hemde sana 250 mt avans veririm geçersen ben motoru sana veririm ama ben geçersem senin motoru istemem oturup ağlarsın sonra kim uğraşacak seninle....:queen:bilmiyorum ki.. acaba farklı wattlarda ampul kullandıkları için kaldırmıyor olabilir mi
---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:29 ----------
kararsız kalmana gerek , ybr al hayatı yaşa.. sen istemedikçe satmazsın.. problemsiz.. ulan arıza yapsada servise bi gideyim ,bu yamaha servisi nasıl biyermiş diye hayıflanırsın :cherry:
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:31 ----------
motorumda olanlar;
1-Koruma demiri
2-Isıtmalı elcik
3-Rüzgar camı
4-Kappa çanta
5-12V girişi
6-Navigasyon
7-Keiti tank pad
motorumda bunlar varken 4300 isterim.. motorlarda genelleme yapmayalım..alan alır almayan almaz..
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:39 ----------
Beyler fatihi özledim yaw..![]()
herkesin bildiği üzere sakarya -izmit arası D-100 karayolunda geçtiğimiz hafta Fatihle yarış yaptık..
Sonuç herkesin beklediği gibim oldu :cherry: yani ben kazandım .. Fatihinde anahtarını aldım.. motor şuan bende o da küstü..
şimdi diyorum ki şunun motorunu vereyimde foruma geri dönsün.. isteyenler el kaldırsın :queen:
[url]http://img399.yukle.tc/images/86061938x.jpg[/URL]
[url]http://img396.yukle.tc/images/7969v0ln.jpg[/URL]
ybr böyle benide tembel etti anahtar tutmayı unutturdu keretaarakdaşlar arka jantın göbeğinde aylardır devam eden bir boşluk var.
rulmanlardan şüphe ediyorum 3 tane rulman olması lazım.bunların numaralarını bilen varsa yazabilir mi ?
motorcudan değil de rulmancıdan satın alıp daha ucuza daha kaliteli alıp takmak istiyorum.
takarken nelere dikkat etmeliyim.? ybr aldıktan sonra tamirat ve bakım konusunda çok tembelleştim hiç gerek duymadım ve unuttum birçok şeyi![]()
olur heraldede nereden bulacağız kiselam millet bu alt sakal ybrye oturmaz mı deneyen oldu mu hiç? imageshack.us/photo/my-images/713/lhs01.jpg/sr=1
bende unutmamak için söküp söküp takıyorum şaka bir yana arkadaşlar 6 ayda bir şöyle vidaları somunları elden geçirin hatta yeni alanlar özellikle bir elden geçirin vidalar iyi sıkılmamış olabiliyor hernekadar servis topluyor olsada motoru onunda muhatap olduğu vidalar belli mesela koltuk altında vidalar var motoun üzerinde vidalar var ön amortisörün bağlı olduğu vidalar var onları bir yoklamakta fayda var derim hem vakit geçer fenamıybr böyle benide tembel etti anahtar tutmayı unutturdu kereta![]()
arkadaşım benim motor yeni mayısta aldım daha henüz kısmet olmadı oraları sökmek ama scooter de sana bütün rulmanların numaralarını vereyim çünkü söküp değiştirmediğim rulman kalmadıarakdaşlar arka jantın göbeğinde aylardır devam eden bir boşluk var.
rulmanlardan şüphe ediyorum 3 tane rulman olması lazım.bunların numaralarını bilen varsa yazabilir mi ?
motorcudan değil de rulmancıdan satın alıp daha ucuza daha kaliteli alıp takmak istiyorum.
takarken nelere dikkat etmeliyim.? ybr aldıktan sonra tamirat ve bakım konusunda çok tembelleştim hiç gerek duymadım ve unuttum birçok şeyi![]()
nakit olarak sıkışmak istemediğimden dolayısıyla fazer gibi bi aşkın üstüne su içtim...
her tel motora bakıyorum..
arasında hyosung ta var...
bakalım ne olacak...
bu öntekerlekle ilgili ama araştırmaya devam ediyorum abi açık iyi olmaz. açık bilyanın yağı tutması için çalıştığı ortamın yağı bırakmaması lazımdır.mesela 5 10 santim ötesinde 2 adet yağ keçesi olmalı ki yağ dışarı kaçmasın. ben tekerde açık rulman görmedim hiç. gresi iyice basmak lazım en azından ki rulman yağsız kalmasın. ama tam emin olmadan o şekilde binme çok başın ağrıyabilir.arakdaşlar arka jantın göbeğinde aylardır devam eden bir boşluk var.
hiç sorma emre...abi hyosung'a bile bakıyorsan hakikaten kafan karışık, ben her bahsettiğimde "alınmaz o motor" diyordun...