Uğur Mondial, Tanınmış Marka statüsüne layık görüldü

Bu mevzu yanlis anlasilmis anlasilan.
Gerçi ben de bilmiyordum ama geçen hafta Otosan'in Anadol markasinin isim haklari ile ilgili bir haber dikkatimi çekmisti o zaman ögrendim.
Bir markanin böyle bir statü kazanmasi, o markanin kaliteli bir marka veya üstün bir marka oldugu anlamina ghelmez.
Ne anlama gelir?
Anladigim kadariyla bu isim hakki mevzusu belli bir dönem için geçerli.
Mesela siz Anadol markasini üstünüze tescil ettirdiginizde o marka akimda yanlis kalmamissa 10 yil sizin kullaniminizda oluyor.
10 yil sonra tescili yenilemeniz gerekiyor.
Yenilemezseniz ne olur?
Uyanik biri çikar, alir o isim hakkini marka elinizden kaçar.
Bknz: Hyosung

Ayni domain adresi gibi.
Ama eger taninmis marka statüsü kazanirsaniz, tescil için gecikseniz bile bir baskasi o markayi kendi üstüne alamaz.
Mevzu bundan ibaret bildigim kadariyla.

her zamanki gibi bilgilendırıcı mesaj olmuş teşekkür ederım .Daha bunun üzerıne bır sey demıyeceğim

çin min. kimse küçümsemesin. paramız buna yetiyor bu ülkenin ekonomisinde. para olsa bizde biliyoruz japon dur italyandır amerikandır almayı. akıl vermek kolay. para verin!

türk milleti olarak ucuz olsunda bişi olmaz dedik her zaman ondan kazanıyorlar tabikide:))5 kuruş fazla olsun japon olsun boşa mı diyoruz.

sonuçta birileri bu markalı motorlara biniyor ve bu motorlar kötüdür almayın durun diyemiyorsun

sonuçta birileri bu markalı motorlara biniyor ve bu motorlar kötüdür almayın durun diyemiyorsun
valla ben diyorum; benm arkadas almıs motoru neredeyse cbf fiyatına dedimsen ne yaptın ama iş işten cktan gecmişti
ama sordugumda bi şikayetim yok diyor. bi gün kullanacam bakalım nasıl diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar