hayırlı günler arkadaşım gördüğün gibi havalar kapalı kapandık kaldık içerilere böylecede topic 1320 yi bulduHerkese hayırlı günler arkadaslar.Uzun süredir giremiyordum siteye,haliniz keyfiniz iyidir İnşallah..
hayırlı günler arkadaşım gördüğün gibi havalar kapalı kapandık kaldık içerilere böylecede topic 1320 yi bulduHerkese hayırlı günler arkadaslar.Uzun süredir giremiyordum siteye,haliniz keyfiniz iyidir İnşallah..
Herkese hayırlı günler arkadaslar.Uzun süredir giremiyordum siteye,haliniz keyfiniz iyidir İnşallah..
allah tez günde dileğini gerçekleştirsin inşallah rabbimŞu Ybr yi bi alsam ömürlük kullanacagım Allah ın izniyle![]()

eğer zenon deneyeceksen görür ama led süreceksen voltaj regülatörü ile sürmüyorsan sorun yaratabilir ama ben ampul deneyeceğim dersen sorun yokşenol abi bi tane daha adaptör buldum.. şu şekilde;
Input : AC 100-240V__1.2A 50-60 Hz
Output : 14V 3,21 A
Fuse Rating : T2.5A / 250V
bu benim işimi evde görür mü test amaçlı
Allah iyiliğini versin istanbulda senin yüzünden korka korka dolaşacağız nereden çıkıpta resmimizi çekecek diye :queen:elimdekilerden faydalanmak istiyorum
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 20:54 ----------
sayfa yine iptal olmuş...
gençlik bi zahmet gelin beyaa
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 22:22 ----------
Metehan abi de YBR ye geçti millet...
Özel üretim.. İstanbulda turlarken objektiflere yakalanmış.. Hondanın objektifine..
[url]http://img4.resimup.net/di/R35G.png[/URL]
eğer zenon deneyeceksen görür ama led süreceksen voltaj regülatörü ile sürmüyorsan sorun yaratabilir ama ben ampul deneyeceğim dersen sorun yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Allah iyiliğini versin istanbulda senin yüzünden korka korka dolaşacağız nereden çıkıpta resmimizi çekecek diye :queen:
verdim verdim istanbulda imiş tedarikçi erken gelir heralde