Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay bizbunu 2sene önce scooterin farlarına power ledden yapmıştık ama bizdeki ledler smd olmadığı için kaba durmuştu alıp bi denemek lazım da hiç görsel koymamış milikandili kaç softlightmı daylightmı belli değil 25 tl ye kıyıp alıp denemek lazım acaba bide uzun kısa olayı varmı 3 ayak olduğuna göre vardır heralde

uzun kısası var abi

hani tek led vardıya izmite getirmiştim onun önündeki merceği çıkardım ve dedimya araba kaza yaptıydı yolda onun merceği fırladı bende aldım duruyodu bende 4-5 senedir sen de zenon resimlerini koyunca buraya ting ışık çaktı zenonda beyaz yanıyo power ledde niye olmasın dedim sonra aldım elime mercekle power ledi kamerayıda tripoda bağladım ve sonuç mesafe manyak uzunda üzerine 10tane power led dizilebilecek bi yüzeye ihtiyacım olacak tek ledle nokta ışık verdiğinden aydınlatma yüzeyini genişletirsem bisürü ledle aynı ışık şiddetinde ama daha geniş alanı aydınlata bilirim o zamanda dadından yenmez gerçi sisleri söktüm eve aldım merceklerini yeni aldığım merceklerle değiştireceğim o sırada onunlada deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

bak bu resimlerde nasıl yaptığımı izah etmiştim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------

uzun kısası var abi
sahibinden .coma k.kartı ile sipariş verdiğimizde sorun oluyormu aceba ? sipariş vereceğimde o lambayı deneyelim bakalım

magaza ise kredi kartı olur.ama şahıs sa gerek yok..hesap numarası verir.. atm den kredi kartından yollayabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
o lambadan satan birsürü yer var satıcı ile irtibata geçip elden de alabiliriz arkadaşlar bu lambanın çakarli stop versiyonu da var çift duylu

Sakın!!!
Bu smd led lambalar kesinlikle yolu aydınlatmaz. İllaki led kullanacağım diyorsan power led kullanabilirsin. Onlardada randıman alman için yüksek yüksek watt lı birkaç tane kullanman gerekir. Ayrıca ısınma sorunu oluyor. soğutucu plakaları far tasına nasıl sığdırırsın bilemiyorum.
En iyisi yapabiliyorsan mercekli xenon, olmadı h4 osram night breaker kullan.
Linkini verdiğin ampulden ben motosikletimde dekoratif amaçlı kullanıyorum. Başka hiçbir işe yaramıyor aklında bulunsun ;)

geçmiş sayfalardan araştırdım..Kimse beğenmiyor mesajlardan bitanesi

evet arkadadaşlar H4 120 ledli far ampulü siparişi verilmiştir bakalım akmı karamı göreceğiz ..

evet arkadadaşlar H4 120 ledli far ampulü siparişi verilmiştir bakalım akmı karamı göreceğiz ..

abi net olarak foroları istiyorum..görüntü olarak tartışmasız güzel ama aydınlatma konusunda nasıl acaba.. eğer şimdiki üstündekinden bi farkı yoksa
hemen bir tanede ben alıyorum... acaba kaç watt çekiyor biliyormusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
şenol abi aydınlatmayı beğenmezse onun üstündeki ledleri power ledle değiştirir h4 power led yapar onu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı günler arkadaşlar çok fena hasta olmuşum ateşler içinde yanıyom hava da açacak zamanı buldu hasta iken :pr:
geçmiş olsun fatihim pekmek portakal bol bol tüket güzelce terle kendine bak be abim

şöyle bir adres buldum lambalarla ilgili bana da yakın ümraniyede hava düzelsin direk oradayım Teknik Moto

Husaberg Yetkili Servisi ve Yedek Parca.. Tüm avrupa ve japon motorsikletlerin yeni ve ikinci el parcaları. Her tip motorsiklet tamiri ve Modifiyesi - Yarış Hazırlığı - Yarış ekipmanları...Mithatpaşa cad. no:35 Ümraniye.. 0506 855 24 15.. msn: [email protected]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

birde şu var www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-ledli-p21-kirmizi-stop-ampulu-43251443/detay şenol abi hemen sipariş vermeseydin ben sana satanin dükkaninı bulurdum yakın bi yerde gidip yerinde görürdün
arkadaşa mesaj attım sahibinden .comdan bana geri döndü hemen lamba beyaz yanıyor ama milikandilini yani ışık şiddetini tam bilmiyorum uzun kısası var dedi.

abi yarışlaramı hazırlayacaksın motoru.. beklerim yaparsın :)
orada neler yapılır neler :)

---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:05 ----------

bu led farın beyaz park lambası olanı da varmış..
takım olması için ondanda almak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar