ACUNNN bak kardeşim hala link veriyorsun milleti enayi sanıyorsun, sen girip okudun mu verdiğin linki, bak konu çözüme ulaşmış, dava açan deliemin kullanıcısı ne yorum yazmış girin okuyun lütfen.
Forumdan alıntı:
----------------------------------------------
Yazan:Deliemin
Evet Arkadaşlar Honda Türkiye A.Ş. ile yaptığımız görüşmeler sonucunda orta yolunu bulduk işin... Honda SAttığı malın arkasında durdu ve ayıplı olan motosikletimin motor kısmını yenisi ile yağ yakma problemi giderilmiş olan 0 km motor ile değiştirdi... yeni motor takıldıı için ruhsat ve benzeri işlemlerin hepsini karşılıyor... yeni motor takıldığı için karşılıklı protokol imzaladık... ben her türlü dava hakkımdan feragat ettim ... Ama şunu anladım ilk başlarda muhattap bulamamıştım ama sonradan beni ciddiye aldıklarında gerçekten ilk elden sorunuzu dinleyip ve ona çözüm arayan Mehmet Tamer ve Murat bey gibi insanların olması güzel bişey...
Ben Gene Honda Hayat Onda Diyorum Arkadaştar.. Bir Suzuki Bir KAwasaki Bir Yamaha olsa derdinizi kime anlatabilirdinizki ???
-------------------------------------------------
Senin karaladığın marka ile başına sorun gelen adam bak ne diyor ?
Artık yazma artık yüzsüzlüğün bu kadarıda olmaz be kardeşim.
Neden feragat ettin diye soranlar için açıklıyorum...
1- 3 ayrı avukatla görüştüm bu konuyu... ve Birde Hakimle
Ben motosikletin 2. el sahibi olduğum için bedel ödemeden sıfırını alamıyorum arkadaşlar... ilk sahibi olsam kanunlar benden yana alıyorum... Fatura iadeside mümkün olmuyor çünkü fatura ilk sahibine kesilmiş durumda...
Fabrika 2010 model için FARK İSTEMEKTE Haklı dedi Hakim...
Honda Türkiye A.Ş. garantiden motorumu değiştirdiği için ortada uzatılacak bişey olmadığını söyledi ...
Maddi manevi tazminat talebi için elimde mağduriyetimi gösterebilecek bir belge olup olmadığını sordu hakim... ne yazıkki yok ...
ve Adli tatil zamanının geldiğini dosyama en azından 2 ay sonra bakılacağını söyledi... ve dava açılsa bile gerçekten uzun zaman alıcağınıda ekledi...
Kısacası arkadaşlar motosikletin 2. el sahibi iseniz sadece garanti şartlarından yararlanabiliyorsunuz iade yada misli ile değişim çok ama çok zor ...
Sizlere tavsiyem Türkiye Cumhuriyeti resmi evrakla çalışıyor... böyle bişey başınıza gelirse elinizde muhakak belgeniz falan olsun arkadaşlar... garantili motosikletinizi kesinlikle yetkili servisinde bakımlarını garanti bitinceye kadar yaptırınız...
adamın elini kolunu bağladılar. taktıkları yeni motora FARK 10 BİN lira dır. zamanında bu motoru satıp üzerine 10 bin verse sıfır motor alınabiliyordu.
derya ali seni mürekkep yalamış anlayışlı biri zandediyordum.
yada işine gelen taraftan okuyor ve buraya onu aksettiyorsun.
o kadar zaman motorsuz geçen gününe mi yanarsın. yoksa beyninin bu işle uğraşırken yaşlanmasına mı? ve sonuç olarak muhatab buldu da ne oldu. yine alta giden 10 BİN LİRA gibi para ödeyip parasıyla motor değiştirdiğine mi?
bu arada cbr 250 r ekonomi motoru diye elindeki güzelim yamahayı satan arkadaşa diyecek bir şey bulamıyorum.
şasesinin içinde yağ dolaşan yağı bu şekilde soğutan teknoloji motorunu. yakıtta pek bir şey farketmez. cbr 1 litre ile 23 km gider. yamaha 660 ise 1 lt ile 15 gider