MOTORSİKLET TAKASLI MERCEDES

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu aracin kiymetini bilin istediginiz motoru bulabilirsiniz ama istediginiz zaman böyle bir arac bulamazsiniz hemde baba yadigari ben kiyipta satmazdim 15 bin lira icin tabi saygi duyarim tercihinize..

düşünceleriniz için teşekkürler sevgili arkadaşlar ucuz bi motorum var onu sattm ve bi tane sym fiddle2 almayı düşünüyorum bitanede en azından ^yola^ cıkıcak bi motor düşünüyorum yorumlarınız içn tek tek teşekkür ederim

Bana yorum yapmak düşmez belki ama arabanız o kadar güzel duruyor ki maşşallahı var.Mercedes in en sevdiğim kasası diyebilirim zarif,güçlü ve çok yakışıklı.Bide baba yadigarıymış bence tertemiz binilecek hatta aile yadigarı olarak kalacak bi araba ona iyi bakıp temiz binerseniz hiç pişman olmassınız bu benim şahsi düşüncem ama eğer ben hiç araba sevmiyorum ve hor kullanırım bakamam elimde rezil olur derseniz o zaman da gerçekten çok iyi bakacak bi araba hatta 190 sevdalısına verin ki bu yakışıklıya yazık olmasın...

Bana yorum yapmak düşmez belki ama arabanız o kadar güzel duruyor ki maşşallahı var.Mercedes in en sevdiğim kasası diyebilirim zarif,güçlü ve çok yakışıklı.Bide baba yadigarıymış bence tertemiz binilecek hatta aile yadigarı olarak kalacak bi araba ona iyi bakıp temiz binerseniz hiç pişman olmassınız bu benim şahsi düşüncem ama eğer ben hiç araba sevmiyorum ve hor kullanırım bakamam elimde rezil olur derseniz o zaman da gerçekten çok iyi bakacak bi araba hatta 190 sevdalısına verin ki bu yakışıklıya yazık olmasın...
arkadaslar teşekkürler de neden rezil olsun elimde arabam 2 senedir biniyorum zaten zevkle seviyorum bakıyorumda arabama.. düşünceleriinz için tekrar teşekkürler saygılar...

arkadaslar teşekkürler de neden rezil olsun elimde arabam 2 senedir biniyorum zaten zevkle seviyorum bakıyorumda arabama.. düşünceleriinz için tekrar teşekkürler saygılar...
Yanlış anlamayın lütfen rezil olur elinizde demedim eğer araba -----sevmiyorum-hor kullanırım-bakamam------ derseniz dedim yoksa bakıyorsanız tabiki rezil olmaz yanlış anlaşılmak istemem sürç-i lisan ettiysem affola

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar