İşten eve evden işe Emanet Motor Arıyorum...

Evett ...:p

Acayüp kardeşimin emanet mondıalini yaklaşık 1.5 aydır kullandım..Allah ondan razı olsun...bu hafta sonu itibariyle ona da lazım olacağından dolayı motorunu iade ediyorum...1.5 ayda 500 km yaptım...

sağda solda gezmeden sadece 4 km lik işyerine (Ayazağa Kumburgaz yolu Show TV) gidiş geliş günlük toplamda 8 km yapacağım tertemiz tutacağım herhangi bir kaza bela sonrası her türlü sorumluluğu üzerime alacağıma söz vererek kıymetli motorunuzu kısa süreliğine istiyorum...

aylık istenen bir kira bedeli olursa sorun olmaz...ama kankiler bunu istemez yalandan yazıyorum...:p

düşük cc olursa daha makbule geçer ...:p biraz yüzssüzlük olacak ama ev(seyrantepe) ve işyerim birbirine çok ters...şov tivi zaten ebesinin şeysinde otobüs falan bile yok...ring servisine yetişmek mesele...ring serviside ayazağadan geçiyor...ayazağaya arac yok falan...mağdurum yani...:cherry:

işyerinde kapalı stüdyoda evde ise pakalı garaj niyetine balkonumda hava temas etmeden park halinde kalacaktır...çalınma riski sıfır...:p

bu yaza motor alacağımdan geçici süreliğine yani...1 ay 2 ay falan motor sahabısının takdirine göre değişir...

537 335 22 33...her türlü motosiklet kabulümüzdür...bağışlarınızla ayaktayız...:p

Az veren candan, çok veren maldan....:king:

Son düzenleme:
allah seni napmasın gangam..
sende olmasan buranın tadı olmaz..
her türlü motosiklet kabulümüzdür...bağışlarınızla ayaktayız koptum ya.. :cherry:

len iki adımlık yer yürü biraz :p

ama bu havalarda yürümeye kalkma kurt falan iniyodur oraya :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
get len ordan işine motoru almasalar buraya gelmeyeckdin demi uyanık sohov tv ci seni :cherry::queen:

acatyübümdende allah razı osun seni idare etmiş kanka biraderle bi konuşayım olumlu yada olumsuz emme şu an bişey diyemem , 2 tane motürü var

şu an izinde en kısa zamanda cevabımı bekle...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dilencilik modasına sen de mi uydun?...
Az ye al bi tane kıçıkırık çinli...
ya da bisiklet al zayıflarsın:wiinkk:

allah seni napmasın gangam..
sende olmasan buranın tadı olmaz..
her türlü motosiklet kabulümüzdür...bağışlarınızla ayaktayız koptum ya.. :cherry:

yebereni virsene lennn handikap...:p

len iki adımlık yer yürü biraz :p

ama bu havalarda yürümeye kalkma kurt falan iniyodur oraya :queen:

cebefeni virsene lennn Cemoşş...:king:

get len ordan işine motoru almasalar buraya gelmeyeckdin demi uyanık sohov tv ci seni :cherry::queen:

acatyübümdende allah razı osun seni idare etmiş kanka biraderle bi konuşayım olumlu yada olumsuz emme şu an bişey diyemem , 2 tane motürü var

şu an izinde en kısa zamanda cevabımı bekle...

vay üçkaatcı kardeşin...:king:dimek 2 maturu var...valla bekleriz hacı...ama makbuz yok...illegal bi yardım derneğiyiz...:p

Dilencilik modasına sen de mi uydun?...
Az ye al bi tane kıçıkırık çinli...
ya da bisiklet al zayıflarsın:wiinkk:

ganga bisikletlik bir bölge değil...çok sakat beton kamoyonlarının olduğu ormanlık lanet bi bölge...kıçıkırık çinli alacağıma yaza güzel bi zıfır alırım gangüüü...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok beton kamyonu falan.... Kimse vermez bu yazdıklarından sonra... Dilenciliğin raconlarını öğren len....
De ki marşa bile basmayacağım..Boşta işe gidicem..Dönerken ittiricem falan de....:)

Arkadaslar ben motoru vermeden once metehani hic gormemistim. Motoru verdikten 10-15 gun sonra tanismak kismet oldu. ve o anda dogru bir is yaptigimi dusunup mutlu oldum. Ilk defa kendisine bukadar yaklasmama ramen gayet uysal davrandi :p cay bile demledi bana .Anneciginin elleriyle dograyip hatta soydugu meyveleri yedik.
Ben ettim sizde edin. Ne verirsen elinle o gelir seminle. Dunya mali dunyada kalir.Kefenin cebi yok. Mulk Allahindir. massallah, Allah korusun :p vs vs daha ne diyim ganga :)

Kocaeli İl Temsilcisi
pcx eskimesin diye istiyor zati. :)

:cherry::cherry:::shake2::::friends::cherry::cherry::cherry: buda iyiymiş fıkra gibin oldu şimdi :cherry:

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:14 ----------

:flower:

olum lastik inik... marş basmıyo...mesnet yamulmuş..farın kısası yanmıyo...orta sehba koptu kopacak...aynalar ayarsız ...

işini görmez yoksa ayıpsın ganga :p

son nefesini vermeden getir bi üfleyeyim ona cem abi tam benlik hal almış , senin motür :cherry:

sana can feda ... çok kaliteli adamsın :)

nası can feda len...malın canından gıymatlı..de get...:p

bisiklet alırsa zayıflar mazallah :queen:

aga sen bilin ayazağa seyrantepe arasını nasıl çıkarım sen bi de hele...sanki konyada yaşıyoz dümdüz...:p

Yok beton kamyonu falan.... Kimse vermez bu yazdıklarından sonra... Dilenciliğin raconlarını öğren len....
De ki marşa bile basmayacağım..Boşta işe gidicem..Dönerken ittiricem falan de....:)

ganga normal bir hızla gidilecek yollar...ama bisiklet kemerburgaz yoluna girmez...çok riskli...TEM gibi düşün ...:p

Arkadaslar ben motoru vermeden once metehani hic gormemistim. Motoru verdikten 10-15 gun sonra tanismak kismet oldu. ve o anda dogru bir is yaptigimi dusunup mutlu oldum. Ilk defa kendisine bukadar yaklasmama ramen gayet uysal davrandi :p cay bile demledi bana .Anneciginin elleriyle dograyip hatta soydugu meyveleri yedik.
Ben ettim sizde edin. Ne verirsen elinle o gelir seminle. Dunya mali dunyada kalir.Kefenin cebi yok. Mulk Allahindir. massallah, Allah korusun :p vs vs daha ne diyim ganga :)

eyvallah ganga...sağol çok cömert bi arkadaşsın...aldın duanı...daha beni görmeden motoru yine görmeyerek yolladın...seninde bir sıkıntın olduğunda ben koşarım...çok uysalım ısırmadım bak gördün şahitsin yani korkulacak birşey yoh...

ama egsoz muhafaza demirin yalan oldu lan helal et...:queen:

:flower:

olum lastik inik... marş basmıyo...mesnet yamulmuş..farın kısası yanmıyo...orta sehba koptu kopacak...aynalar ayarsız ...

işini görmez yoksa ayıpsın ganga :p

doğru la işimi görmez...ben kibar feyzo tarzı hoşseda bir motor istiyom...:p zaten alsam geri verdiğimde kendi motorunu sen bile tanıyamazsın...öle titizimdir...:thumright

abi pcx e ne oldu?yeni almamışmıysın onu???

abi 800 kmde satmak zorunda kaldım...bel ağrısı yaptı satmak zorunda kaldım...aldığım fiyata verdim aga...yaza artık bakıcaz...

bu arada size mesaj yazarken postama bir spam mesaj aldım...töbe töbe...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

pcx eskimesin diye istiyor zati. :)

Korya bi foto koysana aga gezimizden..özlemişim peceiksi...deli maturdu hacu...

:cher
son nefesini vermeden getir bi üfleyeyim ona cem abi tam benlik hal almış , senin motür :cherry:

zaten son nefesini verirken aparatı üzerinden attı...:p

dünyanın en tatlı pandası senin pcx e ne oldu?

yalan oldu bre ganga...bel ağrısı yaptı...MR a girmek zorunda kaldım...bel fıtığı oldum sandım...Allah hastanelere kestanelere düşürmesin..yarım saat makina içine tabuta girer gibi girdim...

hayırdır abi nasıl mesajlar geliyo böyle :cherry:
nasıl bel ağrısı yaptı abi?motosiklet'denmiymişki?

hayırdır abi nasıl mesajlar geliyo böyle :cherry:
nasıl bel ağrısı yaptı abi?motosiklet'denmiymişki?

ya gangam sorma...yatamadım ağrılardan evlerden ırak olsun...ben güvenlikci adamım bel boyun ağrısı yaşarsam ekmek kazanamam...çoluk çocuk perişan oluruz...:p çok sarsıntı yaptı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar