Selam arkadaşım benda bu 3 motoru denemiş biri olarak sana biraz yardımcı olabilirim ybr 125 1 sene kullandım hiç sorun çıkarmadı arkadaşın bahsettiği gibi katır gibi bir motor dağa taşa vur sorun çıkarmaz titiz bir kullanıcı olarak sorun yaşamazsın ybr tavsiye edebilirim CBF 150 ye gelince ybr ye nazaran biraz sorunlu makina nazik kullanırsan zamanında yağını değiştiririsen cbf de sorun çıkarmaz ama ybr 125 ile kıyaslayacak olursak ufak tefek sorunları var ampül patlatır tekler bazen kasar zincir uzatır butür küçük problemlerle karşılaşabilirsin yağına dikkat etmek gerekir motoruna göre bol bol yağ yakar 3 sene cbf 150 kullanmış biri olarak söylüyorum bunları yanlış anlaşılmasın sabahları zor çalışır ayak marşı yoktur aküyü bitirdiğinde vurdurarak çalıştırmak zorunda kalırsın buda motor için hiçte sağlıklı bir çözüm değil farlar sürekli yanar 2011 modellerde on off iptal edilmiş yağ tıpasını fazla sıkarsan kırılır diş kaptırırsın yağ kaçırır başıama geldi bunlar :cherry: lastikler ıslak zeminde oldukça kötüdür dikkat gerektiriri ama iyi bir seçimle lastik sorununu aşmak mümkündür CBF150 böyle bir motordur sen onu üzmezsen oda seni üzmez gelelim TVS APACHEYE cbf ve ybr ye nazaran biraz titreşim vardır ama rahatsız edecek seviyede değil ybr de olduğu gibi tvsde de ayak marşı vardır ben genelde ayak marşıyla çalıştırıyorum farı helojendir arka stoplar led dir far anahtarı vardır isteğe bağlı açıp kapatabilirsin dıgıtal km saati vardır gece sürüşlerinde gayet güzel okunaklı yakıt konusunda gayet ekonomik bir motordur arka amortisörle gazlı vurma tak tuk gibi problem hiç yok jıklesi yaylıdır unutma gibi bir sorun olmuyor aynaları güneş ışığını yansıtmaz göz almaz yağ filitresi mevcuttur firen mesafesi diğerlerine nazaran daha kısadır şasesi çifttir ve gayet sağlımdır çift kornası vardır yakışıklıdır seridir güçlüdür 13.5 HP dir

kötü yanı lastikler cbf de olduğu gibi ıslak zeminde çok kötüdür ama çözülemez bir problem değildir 7000 km oldu yağ yakmıyor şuan için tabi ileride ne olur bilemem agrasif kullanıyorum çünki

hızı iyidir ara hızlanmalar süperdir 142 gördüm en son yol tutuşu gayet güzel böyle bir motor işte daha anlatacak çok şey vardır eminim ama şuan aklıma gelebler bunlar servisi boktandır yada benim servis öyle diğerlerini bilemiyorum ben servsiten memnun değilim adamlar sadece yağ değiştirip gönderiyorlar zaten motordanda anlamıyorlar servis sıkıntın olmayacaksa tvs tavsiye edebilirm YBR katır CBF kız TVS agrasif şimdilik bukadar umarım yardımcı olmuşumdur