ruhsatta 500 cc görünüyor..
aslında ilk başta iki kere ruhsat değiştirdim..

r:
motor ve şase nolarını birbirinin yerine yazmışlar..dolayısıyla muayeneden geçemezdim..:farao:
ek-1 formuna muayeneyi yaptırdım..:jocolor:
bu arada yolcu adedinide sürücü dahil 1 yazmışlardı..yani artçım olamayacaktı..:sunny:
muayene istasyonunda.....
peki dedim bu ayak peglerini,arka koltuğu sisibarı benmi koydum dedim..

l::bounce:
fabrika bunları standart koynuş..motosiklet 2 kişiliktir dedim...:wiinkk:
önce değildir,dedi..aracın sıfırken trafiğe uygunluk belgesi,faturası bilmenne bisürü ıvır zıvır saydı bana....:thumright
bir saat sonra geldi...müdürümle konuştum,siz haklıymışsınız dedi ve düzeltti...:joker:
sonra RANDEVU alarakki (göbeğim çatladı alana kadar) randevusuz işlem yapmıyor şubeler...:cyclopsan
trafik şubeye gittim,evraklarımı verdim hazırlandı 3 gün sonra dedi...ne diyosun dedim..ben nasıl eve gidecem şimdi???:salut:
bilemem dedi..bura istanbul,motor edirne plakalı..edirneye mail attık cevabı gelmeden ruhsat yazdıramayız dedi...

r:
çıktım dışarı,aradım edirne şubeyi...sorunu söyledim...hemen onaylıyoruz dediler,döndüm yaz dicem...memur yok...

r:
diğerleride kim hazırladıysa o yazdırır diyorlar...1 saat daha bekledik..ruhsatlar yazıldı imzaya götürdüler,komiser hemen imzaladı camdan gördüm ama..:farao:
almaya giden yok...yarım saat bekledim,dayanamadım..kardeşim ne bekliyoruz adam imzalayalı yarım saat oldu dedim gidip aldılar ve kontrol ettirdiler teslim aldım..
çok şükür...:cherry:
internet vergi dairesine gir..MTV ödemeye gir orada doğru ise ruhsattakiyle uğraşma....noter satışı v.s..herşey oradakine göre yapılıyor..
kısaca mümkün mertebe evrak v.b bürokrasi işlerle uğraşmaya kalkmayın...bulaşmayın...:cat: