azcık güldüreyim sizi
[YT]uPt7lTieOGs[/YT]
Hahahahahahaha çok iyi yaaaa :queen:
azcık güldüreyim sizi
[YT]uPt7lTieOGs[/YT]
Arkadas bıraktığım konu Fotosuz kalıyor yahu
gözLeriniz renklensin azıcık
[url]http://c1201.hizliresim.com/t/s/22p0y.jpg[/url]
İşte SEVEREK AYRILANLAR denilecek ayrılık
Halen eskı YANİ 600F RESİMLERİ ile iç çekişmeler devam ediyor))
hava açsın yarın bende parlatayımda güzelce foto çekeyim rabi))
[url]http://a1201.hizliresim.com/t/t/22p2f.jpg[/url]
hayırlısı umarmı bulursun.
bu arada uzun süre kullanmak için alacaksan modele pek bakma derim...
yok ilkay bende uzun süre durmaz. çabuk sıkılırım. motosikleti aldım fakat daha göremedim.:salut: arkadaşlar ilgileniyorlar. önümüzdeki hafta elime geçer. görsellik mi konfor mu derken konfor agır bastı 600f aldım.
en güzeli aldığın motoru uzun süre kullanmak. ben sevmiyorum öyle işleri sağlam bir motor bulup kullanacaksın adam akıllı
selam arkadaşlar,
ilk motorum tvs 150cc makine ile 5ayda 2200 km yol yaptım. yaza doğru motoru değiştirmeyi düşünüyorum. niyetimde 600f var. 600lük makine çok fazla gelir mi? yoksa 250 mi almalıyım?
selam arkadaşlar,
ilk motorum tvs 150cc makine ile 5ayda 2200 km yol yaptım. yaza doğru motoru değiştirmeyi düşünüyorum. niyetimde 600f var. 600lük makine çok fazla gelir mi? yoksa 250 mi almalıyım?
Burda en taze bilgi bende Şöyle anlatıyım 8 yıllık motosiklet hayatıma 74 model mobylette ile başladım sonrasında salcano yarı otomatik 100 cc motorla 1 yaz geçirdim sonrasında çelikmotor martian 150 cc maxiscooter sonra cbr 125 aldım Race makinaya hazırlık olsun diye 6000 km kullandım Ve geçtiğimiz Pazartesi günü biraz tereddüt tabiki içimde olaraktan kendime güvendim ve dedimki bunu ilk süren ben değilim son da ben olmıyacağım o yüzden sakin ol itaat et rahat et formula 1 aracını bile yavaş sürerim başıma bir iş gelmez Takdiri ilahi ALLAH (c.c) ın diyerek koyuldum yola ölüm elbette var yada sakat kalmak Ama bunun sonucunu hiçbir zaman Hayalim olan en sevvdiğim motosiklet 600 f e bağlamadım tabiki Bu benim kendi içimdeki özgüvenim yaşım 20 ve bu sonuca varmış bir kişiyim umarım sende bu duygular içerisine inşaallah cidden girebiliyor isen almanda sakınca yok diye düşünüyorum ALLAH (c.c) Cümlemize Kaza bela musibet vermesin Bir arada Hava güzel Olunca Buluşsak ya ? hepberaber ?haklısınız. benimde kafamda 250 vardı ama bir kaç kişiden "gerek yok sen acemiliği aldın 250 geçeceğine hiç geçme diyor" yani anlayacağınız konuşan çok. sanırım benim motorları sürmem gerekiyor.