Hayirli Aksamlar
Erhan Abi tum sorularini yanitliycam
3+1 derken , o arti 1 benim yani yanlis anlasilma olmasin die ole yazdim, toplamda 4 kisi olcaz.
Azerbeycan niye ? Ben azerbaycan yasiom,bu yaz cok guzel turlar yaptim,burda uzak turlara katilcak arkadaslar yok,yani azerbeycanda motor pek yaygin degil,toplam baskent baku-deki motorlarin sayini 1000-i gecmez,mesela o kadar az, birinden bahs edildiginde hemen taniorsun,mesela koylu koyde herkes bir birini tanio,iste baku-dede durum bole.
Azerbeycan olmasinin diger nedeni ise, Forumda bir kac kisinin buralari gezmeyi istemesi okudum,bazilari var gecmis azerbeycandan yalniz otobandan, ama gezilesi cok guzel yerleri var kesf edilecek, ben yazin bu turu yalniz yapmak istiodum,ama dusundum o kadar yolu neden yalniz yapiim baykus gibi)) neden olmasin Turkiyeden motorcu kardesleri davet ediim,sonucta hepimiz motorcuyuz,benimde Turkiye gelme planlarim var:cherry:
Gezi Turistik amacli oldugundan yani gezmeli gormeli her yere gidecegiz. benim tahiminime 6000-7000 km olur bence, Azerbeycan genelinde benzin fiyati sizin parayla 1 TL, o yuzden 125,150,200 cc daha ii olur bence, ama diger Touring modellerde olur.Herkesde ayni motor olunca iste biri one gecme biri arkada kalma gibi sorun olmaz die dusunuorum.
Turkiyeden Gelecek Arkadaslari , buyuk ihmal Gurcistandan gecip gelcekler,azerbeycan sınırda karsilycam, ve Tur basliycak.
Tum Sorularinizi bekliyorum memnunyetle
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------
Bahsettigin TURU okudum, daha dogrusu 4-5 gun once bakmistim,cok keyfliydi.