Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Öncelikle merhaba. Turkcell aracılığıyla 24 ay taahütlü iphone 4s almayı düşünüyorum. Telefonda bir kaç bilgi alma dışında sormayı unuttuğum bazı şeyler oldu. Hattım şartlarda gereken maddelere uyuyor ve sadece cihaz bedeli olarak faturanın üzerine aylık 75 tl gibi bir rakam eklenecek. Aklıma bir şey takıldı onun detayını henüz konuşamadım.

Misal : 24 aylık ödemenin toplam tutarı 1800 gibi bir rakam yapıyor fatura bedeli hariç
Sorum şu biz kontratı imzalarken turkcell 1800 tl yi karttan çekip biz 24 bankaya mı borçlanacağız yoksa ayda 75 tl turkcell karttan mı kesim yapacak ?

Telefona sahip olmak için yazılan koşullarda şu madde kafamı karıştırdı: Ya ilk 12 ay boyunca toplam paket bedelinin kredi kartından çekildiği 13. Aydan itibaren faturaya yansıtıldığı, ya da 24 ay boyunca sadece cihaz bedelinin kredi kartından çekildiği tahsilat seçeneğini tercih edebilirler.
24 ay boyunca cihaz bedelinin karttan çekilme ifadesi turkcelle her ay 75 tl nin karttan kesilmesi anlamına geliyor diye düşündüm fakat bende tam bilmiyorum.

Vereceğinizi bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

ardat35 bulaşma derim... Bir ağabeyim Aldı hersey iyi güzel 2 ay sonra gitti iptal ettirdi. İmkanın varsa git kredi kartıyla taksit yaptır Şahsın olarak sadece 1 yere borçlanarak al...
Saygılarımla..

ardat35 bulaşma derim... Bir ağabeyim Aldı hersey iyi güzel 2 ay sonra gitti iptal ettirdi. İmkanın varsa git kredi kartıyla taksit yaptır Şahsın olarak sadece 1 yere borçlanarak al...
Saygılarımla..
Kredi kartı kullanmadığım için imkanım yok şuan. 500 lira limitli var sadece o da eğer kampanya kredi kartı içerisindeyse yetmiyor zaten

Sakın ha sakın aklından bile geçirme . Ben ettim sen etme . Tamamen kandırmaca yalan dolanla is yapıyorlar .
Öyle sinirlendimki direk aveaya geçiş yaptım 1050 tl cayma bedelini bile gözüm görmedi .
Büyük kandırmaca var .

Benim basıma gelen .
Gold plus üyeliğe geçip 3 gs aldım .
Ayda 114 ödeyeceğimi ve 5000dkk trcell 3000 Dkk diğer ve 2 gb internet alacağımı sanıyordum
Nedenim? Bana söylenen oydu .
Once ilk faturada plus degil Gold yapıldığımı öğrendim . Mesaj hakkı yok 5000 yerine 3000 , 3000 yerine 1000 1 gb net ve fiyat ta 139 olucak dediler .
Neden boyle oldu dedim ; megerse 12 ay taahhüt verince indirim varmış ama 24 olunca yokmuş . Yuhhh
Sonra mesaj geldi net paketi bitti diye . Aradım bana siz yanlış anlamissiniz konuşmalar 24 ay sürüyor ama net bağlantısı bir kereye mahsus isterseniz size 29 tl karşılığında abonelik kakalayalim dediler . Bu arada ben olayı anlayana kadar beni 40 tl den otomatik abone yapmışlar .
Birgun mesaj geldi net kullanımınız 256 mb ulaştığı icin bağlantı hızınız 256 kb düşürüldü diye .
Buda son damla oldu . Direk aveada aldım soluğu.

Yani mantalite su . " hasta yatağında s..klir" ellerine dusurdulermi evire çevire öpüyorlar .

Ayrıca iPhone alacağına androidli herhangi birsey al fiyatlarida uygun . Kardesimde htc hd2 var değişmek istiyorum vermiyor :)

Son düzenleme:
Sakın ha sakın aklından bile geçirme . Ben ettim sen etme . Tamamen kandırmaca yalan dolanla is yapıyorlar .
Öyle sinirlendimki direk aveaya geçiş yaptım 1050 tl cayma bedelini bile gözüm görmedi .
Büyük kandırmaca var .

Benim basıma gelen .
Gold plus üyeliğe geçip 3 gs aldım .
Ayda 114 ödeyeceğimi ve 5000dkk trcell 3000 Dkk diğer ve 2 gb internet alacağımı sanıyordum
Nedenim? Bana söylenen oydu .
Once ilk faturada plus degil Gold yapıldığımı öğrendim . Mesaj hakkı yok 5000 yerine 3000 , 3000 yerine 1000 1 gb net ve fiyat ta 139 olucak dediler .
Neden boyle oldu dedim ; megerse 12 ay taahhüt verince indirim varmış ama 24 olunca yokmuş . Yuhhh
Sonra mesaj geldi net paketi bitti diye . Aradım bana siz yanlış anlamissiniz konuşmalar 24 ay sürüyor ama net bağlantısı bir kereye mahsus isterseniz size 29 tl karşılığında abonelik kakalayalim dediler . Bu arada ben olayı anlayana kadar beni 40 tl den otomatik abone yapmışlar .
Birgun mesaj geldi net kullanımınız 256 mb ulaştığı icin bağlantı hızınız 256 kb düşürüldü diye .
Buda son damla oldu . Direk aveada aldım soluğu.

Yani mantalite su . " hasta yatağında s..klir" ellerine dusurdulermi evire çevire öpüyorlar .

Ayrıca iPhone alacağına androidli herhangi birsey al fiyatlarida uygun . Kardesimde htc hd2 var değişmek istiyorum vermiyor :)
Cevabınız için teşekkür ederim. Şöyleki telefonun alınacağı hat babamın hattı o da kurumsal tarife üzerinden şirket hattı kullanıyor. Aylık 5000dk heryöne turkcell içi şirket içi gibi şeylere sahip. Bu gün turkcell i aradık ve az cok detaylar hakkında konuştuk. Normalde her ay 79 tl fatura ödüyor zaten. İphone için tarifeye geçince herşeyi aynı kalıcak sadece kendi faturası üzerine 20 tl eklenecek ayrıyetten 75 tl cihaz parası. Bunların bilgisini bu gün turkcell verdi bize. Açıkcası bize cazip geldi, babam sadece faturası üzerine biraz daha miktar ekleyecek onun dışında 24 ay boyunca 75 tl ye bende iphone sahibi olacağım. Onun dışında ben telefonda kendi hattımı kullanacağım faturasız avea hat kullanıyorum. Onun hakkındada bilgi aldık istediğin hattı kullanabiliyormuşsun. Tek sorun fiyat kredi kartından aylık kesintimi olacak yoksa paranın hepsini çekip taksit mi yapılacak ? Bunun bilgisine ihtiyacım var.

Arkadasım bende aynı durumdaydım . 16 yıllık hattımı Avea'ya geçirdim .
Sen ne dersen de . Sana guzel guzel anlattılar ya aynı masalları banada anlattılar . Senin gözünü iPhone bürümüş bikere ben ne anlatsam bos .

Sorunun cevabı . Her ay faturana 75 tl eklenecek . Kkarti ile bir alakası yok olayın . Fakkat o is 75 ile kalmıyor ekledikce ekliyorlar her ay bir bahaneyle.

Son düzenleme:
Moderatör
İhtiyacın varmı önce onu düşün. Iphone dediğin telefon gün geçtikçe google'in Android'li telefonlarına yeniliyor. Iphone'de programlar ücretli, Android'de milyonlarca ücretsiz uygulama var. Sınırlı depolama alanına karşılık, arttırılabilir hafızaya sahip Android var. Bir kere arkasında google desteği var. Ayrıca 400-500 liraya cillop gibi telefonları mevcut.

Bir de işin 24 ay hadisesi var ki, akıllara zarar. Son taksidini öderken telefonunu satsan anca öder. Bence nette Android ve Iphone'yi karşılaştır, araştırdıkça bana hak vereceksin. Boşuna 2 yıl taksit ödeme.

Bende androide gecmek istiyorum ama iki kardesimide kandırmadım takas yapmaya :) mecbur yeni alicaz iPhone da ikinci el sahibinden temiz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar