icradan motosiklet almak

arkadaşlar aranızda icradan motosiklet alan varmı veya başka bir araç fiyatlara baktım bana çok uygun geldi denk gelirse iyi bir motor almayı düşünüyorum ama yaptığım araştırmalar bu işte mafya olduğunu söyledi :D sizce napmak gerek nasıl oluyo bu işler hiç anlamadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aqlayanın malı qülene yar olmuyor..tecrübe ile sabit..

tmam böyle diyosunda o zaman o malları kimse almasın sadece mafyanın eline kalsın ee nolucak icralık olan adamın malı ucuza gidicek burda kim karlı bence bu mantık saçma geliyor bana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
icra dairesi ve avukatlar gasp ediyor adamın 30 kuruşluk malini 3 kuruşa..bana ne, benim sorunum değil diyebilirsin o senin fikrin ama ben icradan mal alıp kullanan ya da alıp satıp kazandığı paranın hayrını gören görmedim diyorum bunlar da benim bildiklerim..

forumda bu konudan vardı uzun uzun yazmıştım ona bakmanı öneriyorum

sen bu sevdadan vazgeç..
bunlar bzim gibi insanlara ters durumlar..
koy paranı cebine parana göre piyasa motosiklet dolu.. ama çin ama japon ama kore her neyse işte..
motorunu al - sat yaparakta büyütebilirsin.. yeterki bi yerden başla

F54

sen bu sevdadan vazgeç..
bunlar bzim gibi insanlara ters durumlar..
koy paranı cebine parana göre piyasa motosiklet dolu.. ama çin ama japon ama kore her neyse işte..
motorunu al - sat yaparakta büyütebilirsin.. yeterki bi yerden başla
ne yani adam italyan aprilla alamazmı ?
veya vespa

Walla boyle aglayanin mali diye dusunenleri ben seviyoru, daha az katilimci oluyor hic olmaz ise.

O urunler satilmaz ise, asil aglayan ve aldatilan , dolandirilan insanlar paralarina geri kavusamiyor malesef. Bir gun biri sizi dolandirdiginda , olay icraya intikal ettiginde pasalar gibi isteyeceksiniz ama o urunler satilsinda paraniza kavusun diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar