Kuba xy100 Cup-Action - Bir Oyundu Bitti

Böle motorları görünce kelimeler kifayetsiz kalıyor bazen hondaya verdiğim 4.200 e lanet olsun diyorum :))ama şunuda biliyorumki..en iyisini almışım.en güzelini almışım ki..ışıklarda durunca ben onlara değil onlar bana bakıyor ;) (En sade halimle )Ben motorun hangi marka olursa olsun sade olanını ve orjinal olanını severim..bir gün diyecem cidden apaçilere..kaskımı veriyim motorunu ver diyecem:)))

Son düzenleme:
biraz daha üstüne giderseniz üyeliğini iptal eder:)
Ama haksızmıyız hacı senin YZF R125 devir kesici yüzünden yani devir kesicide tehlike sınırı olarak sayarsak 135 de kesiliyor mini ss ile 135 yapamıyorken adam 100 luk cupla 134 yapıyo :)

yurdum insanı bu yapar bendede 46 cc 2 zamanlı mobilet vardı üstelik tüm parçalar sanayi yapım daha 110 görmedim, ama nasıl oluyorsa başkalarındaki 46cc tek silindir mobilet 180 yapıyor 190 yapıyor
Demek çift silindir olsa 360 basacak hayabusadan hızlı :D demekki bu millette sanki keriz ya yüksek cc motora çok para veriyor dimi :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
rx 135 modifiyesiz..150-160 yapıyor orjinal haliyle yani..apaçiler ona laf atamıyor :queen::queen:

benimki 6 vites 15 beygir neredeyse o motorun 2 katı beygir var dediğin gibi ben 134 ü kesicide görüyorum o arkadaş 110 cc lik 4 vitesli motoruyla nasıl 134 ü görüyor anlamıyorum var bunda bi iş. yoksa arkadaş devir saatinin doğru gösterdiğini mi sanıyor ,yada devir saatine dik değilde sol üstden mi bakıyor

yolda aynasız, korumasız, kasksız bide egzozu bas bas bağıran bi dolu apaçi görüyorum
yanlarından geçerken tekme atmamak için kendimi çok zor tutuyorum,
burada da inatla bi dolu görüyorum, bir de marifet gibi şöyle hız yapıyo böyle basıyo diye yazmıyorlarmı,
hadi ben yine kendimi tutayım da hiç bir şey söylemeyim...
:jocolor:

Kardeş cupların göstergesi genellikle bozuk gösteriyor.. Mesela bendede kuba var 120 ibre var ibrede 120yi gördüm ama şahinle ölçtük 95 km/h gösterdi.. Orj haliyle bu kadar sen makinayla oynadıysan orasını bilemem..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Canınız hiç mi kıymetli değil,size birsey olunca geride uzeceğiniz insanlar yok mu merak ediyorum.

bende 120cc var karburatör ayarlı dişli ayarlı 3subop araba ibresyle 120 yi geçmiyo orjinal ibresine bakmaa

abilierim konuyu açan kişi ile baya ağır konuşmuşunuz kendisi jöleli diye direk vurmuşsunuz yere bilinçlendirsek olmaz mı ? bu arada aynasız gerçekten motor olmaz.

Kardeş cupların göstergesi genellikle bozuk gösteriyor.. Mesela bendede kuba var 120 ibre var ibrede 120yi gördüm ama şahinle ölçtük 95 km/h gösterdi.. Orj haliyle bu kadar sen makinayla oynadıysan orasını bilemem..

Sanki Gps'le ölçmüşssün gibi konuştun.Şahinin ibreleri ne zaman doğruyu göstermiş ?Veya şahinin ibrelerinin doğruluk olaslığı ?Veya Al birini vur ötekine de diyebiliriz.Şahin vs Kuba için.Bu arada benimde cup motorum vardı Yamaha Crypton doğru gösteriyordu 2011 Focus'la ölçtük kendi arababam.ibreler aynı??

Son düzenleme:
'bir oyundu bitti' ve 'action' yazısını gören kızların sana kro apaçi vs.vs. dediklerini hissedebiliyorum ::147::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
dalga geçen arkadaşlar motora yatın kaç gidior görün inanmayını karamana bekleriz... halil oranın kapağı varda çıkartmıştık foto çekerken :D

Yattım ama göremedim.....
Nasıl yapıyorsun hele bi desene....
Yatıyorum ama senin gibi rüya göremiyorum....:queen:

Vallahi buyur mersine gell Öyle karamana çağırmakla olmaz ortaya bi idda koyuyorsan sen kanıtlaman lazım gel mersine 134 le git bizim burada tepe hız göstergesi var erdemli yolunda 134 basarsan yalan söylüyorsam sabaha çıkmıyayım kaç aydır motosiklet için birikdirdiğim 1.640 tl var hepsini vereceğim sana ama o hıza gelemessen hatta 120 yi bile geçemessen motosikletini önünde yakarım kabulmüsün
Mersin mt yide çağırırız onlarda şahit olur 100 lük cup'un nasıl 134 yaptığına yada yapamadığına

Ben niye tanımıyorum seni ?

yorumlar iyi güzel hoş ama arkadaşa bilinçli motorcu kimliğini aşılamak için çaba göstersek biraz:bestmt:

100 LÜK MOTORLA 134 YAPAN HAYABUSAYLA NAPAR 1500 FALAN HERALDE :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Benim vitesli 100'lük motorum var, motora yatmadan 110 yapıyorum. Göstergem çok hatalı değil sanırım çevreyolunda sol şeritte 105'le giderken kimse dibime girip selektör yapmıyor. Birde motorun dişlileriyle oynadım 105km hızı sadece 8500 devirde yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar